επίσκεψη σήμερα στις 18.15 , στο κουδούνι πια γράφει MONOKATOIKIA.....
στην πόρτα η Νάνση , τι να πω ρε παιδιά μας δουλεύουν ψιλό γαζί....τώρα γύρισα απο καφεδάκι και διάβασα ότι στο μαγαζί δούλευαν 3-4 κοπέλες σύμφωνα με την
ενημέρωση του μαγαζιού στις 17.22............ προφανώς η κοπέλες θα σχόλασαν γιατί η Νάνση όταν με υποδέχτηκε μου είπε σήμερα είμαστε μόνο δύο κοπέλες....
άρα σημαίνει ότι δούλευε και αυτή , μου είπε ότι η άλλη κοπέλα είναι στο δωμάτιο και αν θέλω να περιμένω , αφού μεταφέρθηκα στο δωμάτιο στο βάθος την
ρώτησα πιά είναι η άλλη κοπέλα και μου απάντησε είναι καινούργια.....περίμενα κανα 20λέπτο παίζοντας τάβλι στο κινητό μου , μετά εμφανίστηκε η Αλέξια μια ξανθιά
κοπέλα με κατσαρό μαλλί χαμογελαστή πιασμένο πίσω, πάρα πολύ λεπτή, κοντή και μικρό στήθος....περίμενα κανα 2λεπτο στο δωμάτιο να έρθει η Νάνσυ..δεν
ερχόταν βγήκα στο σαλόνι και αφού κοντοστάθηκα έξω από το κουζινάκι μπάς και εμφανιστεί κανένας(ακουγόταν και μιά αντρική φωνή απο μέσα)βγήκε η Αλέξια
για να πάει τα ρέστα στον πελάτη της την καληνύχτισα και έφυγα , για τον χώρο τα έχω γράψει σε πιο παλιό μου πόστ....
τελικά τι ισχύει αυτό που έγραψαν ή αυτό που είδα?????