Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησεως κ Ευαγγελιστριας 85 - Μασατζίδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 709
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι ειναι ανικτα απο 2 του μινοσ φιλακια και παρτε και ενα τηλ.... για να μαθετε φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
σιμερα ΝΑΝΣΙ,ΙΖΑΜΠΕΛΑ κενουρια στο χορο,ΖΩΙ,και μια ελεννιδα γνοστη σε ολουσ για το καταπλικτικο τησ μασαζ :dancing: καλι χρονια να εχουμε και υγια σε ολουσ φιλακια σε ολουσ

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
σιμερα ΝΑΝΣΙ,ΙΖΑΜΠΕΛΑ κενουρια στο χορο,ΖΩΙ,και μια ελεννιδα γνοστη σε ολουσ για το καταπλικτικο τησ μασαζ :dancing: καλι χρονια να εχουμε και υγια σε ολουσ φιλακια σε ολουσ

Μπορείς να μάς πεις ποια είναι αυτή η ελληνίδα που κάνει καταπληκτικό μασάζ;

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Η Μαρί..................κα

OP
OP
SYGRU29

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: συγνομι αλα πραγματικα :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Βρε Νάνσυ, πες το ονοματάκι της "καταπληκτικής ελληνίδας που όλοι γνωρίζουμε" και άσε τα emoticons.

Το βέβαιον είναι ότι ΔΕΝ είναι αυτή που νομίζεις.....αυτό στο υπογράφω......τώρα ποιά ειναι,ας κάνει κάποιος μία βολτίτσα να μας πει.....δύσκολο ειναι?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Το βέβαιον είναι ότι ΔΕΝ είναι αυτή που νομίζεις.....αυτό στο υπογράφω......τώρα ποιά ειναι,ας κάνει κάποιος μία βολτίτσα να μας πει.....δύσκολο ειναι?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πιο απλό θα ήταν να μάς πει το όνομα η εκπρόσωπος του μαγαζιού.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εγω τόσα χρόνια στο site δεν θυμάμαι μαγαζί να έχει thread 17 σελίδων,χωρίς να έχει καν ανοίξει.....στην αρχή ήταν το FKK και άλλες ανοησίες,μετά "σήμερα ανοίγουμε,αυριο ανοίγουμε" και ουτω καθ' εξης.....τρίχες κατσαρές! Επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς αντίκρυσμα.....αμα η Νάνσυ έχει καλό ροστερ και καλές υπηρεσίες,θα δουλέψει....Αν δεν έχει.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στις 18.15 , στο κουδούνι πια γράφει MONOKATOIKIA.....
στην πόρτα  η Νάνση , τι να πω ρε παιδιά μας δουλεύουν ψιλό γαζί....τώρα γύρισα απο καφεδάκι και διάβασα ότι στο μαγαζί δούλευαν 3-4 κοπέλες σύμφωνα με την
ενημέρωση του μαγαζιού στις 17.22............ προφανώς η κοπέλες θα σχόλασαν γιατί η Νάνση όταν με υποδέχτηκε μου είπε σήμερα είμαστε μόνο δύο κοπέλες....
άρα σημαίνει ότι δούλευε και αυτή , μου είπε ότι η άλλη κοπέλα είναι στο δωμάτιο και αν θέλω να περιμένω , αφού μεταφέρθηκα στο δωμάτιο στο βάθος την
ρώτησα πιά είναι η άλλη κοπέλα και μου απάντησε είναι καινούργια.....περίμενα κανα 20λέπτο παίζοντας τάβλι στο κινητό μου , μετά εμφανίστηκε η Αλέξια  μια ξανθιά
κοπέλα με κατσαρό μαλλί χαμογελαστή  πιασμένο πίσω, πάρα πολύ λεπτή, κοντή και μικρό στήθος....περίμενα κανα 2λεπτο στο δωμάτιο να έρθει η Νάνσυ..δεν
ερχόταν βγήκα στο σαλόνι και αφού κοντοστάθηκα έξω από το κουζινάκι μπάς και εμφανιστεί  κανένας(ακουγόταν και μιά αντρική φωνή απο μέσα)βγήκε η Αλέξια  
για να πάει τα ρέστα στον πελάτη της την καληνύχτισα και έφυγα , για τον χώρο τα έχω γράψει σε πιο παλιό μου πόστ....
τελικά τι ισχύει αυτό που έγραψαν ή αυτό που είδα?????    

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
τί έγινε ρε παιδιά , κανα 40λεπτό μετά που πέρασα εγώ είχαν σχολάσει????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
απλά  δεν μου αρέσουν τα ψέμματα και το δούλεμα.......
περιμένω να απαντήσουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.097
Πόντοι
46.232
αν βάλω μια ψεύτικη λές να απαντήσουν???

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ε παμε τουλαχιστον να παρουμε Νανσυ... κατι ειναι κι αυτο...

zoulinakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα κάνετε καμία ενημέρωση σήμερα κυρία νανσυ;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom