6969kallithea6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H Μαρία έφυγε.Η Μαίρη συνεχίζει κανονικά.
μην είσαιτόσο σίγουρος για την Μαίρη γιατί άλλα έμαθα εγώ ;)
H Μαρία έφυγε.Η Μαίρη συνεχίζει κανονικά.
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...
[/b][/font]
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...
Κοντη κοντογιωρτη που λενε και στο χωριο μου, θα δείξει, οχι οτι με νοιαζει βεβαια..Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Αυτές τις μέρες λείπει για τον λόγο που λείπουν όλες οι κοπέλες κάποιες μέρες κάθε μήνα.Εσύ τι έμαθες? Για πες μας...
¨οντως αυτό μου είπε και μια άλλη κοπελα του μαγαζιού που μίλησα σήμερα, θα λείψει για λίγο καιρό δοκιμάζοντας άλλα ιδιωτικά μονοπάτια ;) , και φοβούμενη του τελευταίου πεσίματος στο μαγαζί[/b][/font]
καθολου δεν με νοιαζει αν εγινε πεσιμο...Επέτρεψε μου τελείως καλοπροαίρετα να σου πω κάτι.Και να γίνει κάπου πέσιμο, δύσκολα θα το παραδεχτούν ότι έγινε.Εμένα στην αρχή μου είπαν ότι δεν δούλευε το κουδούνι της κάτω πόρτας.Οτι νά ναι... Δεν γνωρίζω αν έγινε πέσιμο.Γνωρίζω ότι λειτουργεί κανονικά.Οσο κανονικά μπορεί ναι λειτουργήσει χωρίς την Αννα η οποία θα λείψει για 15 μέρες στην πατρίδα της.
ο πολυς ζηλος να προμοταρουμε κατι, κοβει τελικα την κινηση...
Και τι έγινε, αν έγινε ή δες έγινε πέσιμο? Εμάς δεν μας απασχολεί. Αυτούς που τους απασχολεί ας γράφουν.
Χμ, δεν εχεις και αδικο !!!μαλλον εμας που δεν μας νοιαζει , κατι μπορει να μαθουμε σχετικο και το γραφουμε. αυτους που τους νοιαζει, δεν γραφουν τιποτα.
καθολου δεν με νοιαζει αν εγινε πεσιμο...
αντιθετως με νοιαζει να υποτιμουν την νοημοσυνη μας καποιοι που δεν ειναι ΔΙΟΛΟΥ καλοπροαιρετοι... εδω μεσα...
οπως ειπε κι ο ζηρο... χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει
ειμαι υπερ της αγνης και οχι της κατευθυνομενης πληροφορησης...
ΕΣΥ?
τουλαχιστον εισαι πιο διακριτικος...
παμε παρακατω...
παντως φιλικη συμβουλη σε οποιον αφορα... ο πολυς ζηλος να προμοταρουμε κατι, κοβει τελικα την κινηση...
ειλικρινα συναγωνιστες δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η φασαρια. τι σημασια εχει αν την πεσανε στο μαγαζι αστυνομικοι ή αν χαλασαν τα υδραυλικα ή δεν ξερω εγω τι αλλο...σημασια εχει αν εχει καλες και εμφανισιμες λαδοκορες που να προσφερουν προστιθεμενη αξια στο πελατη. και εγω η αληθεια ειναι οσες φορες τιμησα τις λαδοκορες του μαγαζιου εμεινα ευχαριστημενος.
φιλαράκο για σενα μπορεί να μην έχει σημασία ,αλλά για κάποιους απο εμάς έχει και πολύ αν μας μαζέψει η μπατσαρία και μας τρέχει σε τμήματα και τέτοιες μαλακίες.
Εάν έχεις μαζί σου την ταυτότητα δεν υπάρχει περίπτωση να σε μαζέψουν. Ποτέ δεν έχει γίνει προσαρμογή πελατών. Εκτός και υπάρχει άλλος λόγος και σε μαζέψουν. (π.χ. να σε ψάχνουν, να είσαι φυγόδικος κ.λ.π.)
παπαπα .... το κωλοχανείο της Μαίρης ( αξεπέραστο μπάζο) ? που αργότερα έβγαλε και την κορούλα της απ΄ότι με πληροφόρησαν... Το μόνο καλό που είχε αυτό το μαγαζί ηταν η Νατάσα... ( όσο κράτησε)...και παλαιότερα του Θ31