Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.598
Πόντοι
42.697
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...

:thumbsup: :cool2:
χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει....

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
[/b][/font]
μην είσαιτόσο σίγουρος για την Μαίρη γιατί άλλα έμαθα εγώ  ;)

Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Αυτές τις μέρες λείπει για τον λόγο που λείπουν όλες οι κοπέλες κάποιες μέρες κάθε μήνα.Εσύ τι έμαθες? Για πες μας...

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...

Επέτρεψε μου τελείως καλοπροαίρετα να σου πω κάτι.Και να γίνει κάπου πέσιμο, δύσκολα θα το παραδεχτούν ότι έγινε.Εμένα στην αρχή μου είπαν ότι δεν δούλευε το κουδούνι της κάτω πόρτας.Οτι νά ναι... Δεν γνωρίζω αν έγινε πέσιμο.Γνωρίζω ότι λειτουργεί κανονικά.Οσο κανονικά μπορεί ναι λειτουργήσει χωρίς την Αννα η οποία θα λείψει για 15 μέρες στην πατρίδα της.

6969kallithea6969

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος. Αυτές τις μέρες λείπει για τον λόγο που λείπουν όλες οι κοπέλες κάποιες μέρες κάθε μήνα.Εσύ τι έμαθες? Για πες μας...
Κοντη κοντογιωρτη που λενε και στο χωριο μου, θα δείξει, οχι οτι με νοιαζει βεβαια..

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Και τι έγινε, αν έγινε ή δες έγινε πέσιμο? Εμάς δεν μας απασχολεί. Αυτούς που τους απασχολεί ας γράφουν.

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
[/b][/font]
μην είσαιτόσο σίγουρος για την Μαίρη γιατί άλλα έμαθα εγώ  ;)
¨οντως αυτό μου είπε και μια άλλη κοπελα του μαγαζιού που μίλησα σήμερα, θα λείψει για λίγο καιρό δοκιμάζοντας άλλα ιδιωτικά μονοπάτια  ;) , και φοβούμενη του τελευταίου πεσίματος στο μαγαζί

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Επέτρεψε μου τελείως καλοπροαίρετα να σου πω κάτι.Και να γίνει κάπου πέσιμο, δύσκολα θα το παραδεχτούν ότι έγινε.Εμένα στην αρχή μου είπαν ότι δεν δούλευε το κουδούνι της κάτω πόρτας.Οτι νά ναι... Δεν γνωρίζω αν έγινε πέσιμο.Γνωρίζω ότι λειτουργεί κανονικά.Οσο κανονικά μπορεί ναι λειτουργήσει χωρίς την Αννα η οποία θα λείψει για 15 μέρες στην πατρίδα της.
καθολου δεν με νοιαζει αν εγινε πεσιμο...
αντιθετως με νοιαζει να υποτιμουν την νοημοσυνη μας καποιοι που δεν ειναι ΔΙΟΛΟΥ καλοπροαιρετοι... εδω μεσα...
οπως ειπε κι ο ζηρο... χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει
ειμαι υπερ της αγνης και οχι της κατευθυνομενης πληροφορησης...
ΕΣΥ?
τουλαχιστον εισαι πιο διακριτικος...
παμε παρακατω...
παντως φιλικη συμβουλη σε οποιον αφορα... ο πολυς ζηλος να προμοταρουμε κατι, κοβει τελικα την κινηση...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ο πολυς ζηλος να προμοταρουμε κατι, κοβει τελικα την κινηση...

μην το λες .  εδω το ιουλιανου ποτε προλαβε να ανοιξει με την νεα διευθυνση και εχει πεσει τοσο  γραψιμο  και εχει μαζεψει τοσες πολλες περισσοτερες σελιδες, απο καποια αλλα που ειναι  αρκετα  παλιοτερα και για τα οποια δεν ακουγεται σχεδον τιποτα.  εστω και απο περιεργεια  πολλοι θα  ειναι αυτοι που θα πηγαινουν. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Και τι έγινε, αν έγινε ή δες έγινε πέσιμο? Εμάς δεν μας απασχολεί. Αυτούς που τους απασχολεί ας γράφουν.

μαλλον εμας που  δεν μας νοιαζει , κατι μπορει να μαθουμε  σχετικο και το γραφουμε.  αυτους που τους νοιαζει, δεν γραφουν τιποτα. 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
  μαλλον εμας που  δεν μας νοιαζει , κατι μπορει να μαθουμε  σχετικο και το γραφουμε.   αυτους που τους νοιαζει, δεν γραφουν τιποτα. 
Χμ, δεν εχεις και αδικο !!!

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
καθολου δεν με νοιαζει αν εγινε πεσιμο...
αντιθετως με νοιαζει να υποτιμουν την νοημοσυνη μας καποιοι που δεν ειναι ΔΙΟΛΟΥ καλοπροαιρετοι... εδω μεσα...
οπως ειπε κι ο ζηρο... χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει
ειμαι υπερ της αγνης και οχι της κατευθυνομενης πληροφορησης...
ΕΣΥ?
τουλαχιστον εισαι πιο διακριτικος...
παμε παρακατω...
παντως φιλικη συμβουλη σε οποιον αφορα... ο πολυς ζηλος να προμοταρουμε κατι, κοβει τελικα την κινηση...

Κι εγώ φυσικά είμαι υπερ της μη κατευθυνόμενης πληροφόρησης. Το ότι ενημερώνω για συγκεκριμένα μαγαζιά έχει να κάνει με το ότι είμαι πελάτης εκεί πολλά χρόνια, και όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν διατηρώ στενή φιλία με την ιδιοκτησία των καταστημάτων αυτών.Πιστεύω οτι για να ενημερώνεις σωστά πρέπει να έχεις πολύ καλή γνώση του χώρου για τον οποίο ενημερώνεις.Οι δημοσιεύσεις μου για τον συγκεκριμένο χώρο ήταν πάντα στεγνές, λιτές, χωρίς σάλτσες και γαργαλιστικές λεπτομέρειες, και χωρίς ΙΧΝΟΣ προσπάθειας να πείσω κάποιον παραπληροφορώντας τον, να επισκεφθεί το κατάστημα αυτό.Αλλωστε δεν έχω κανένα όφελος εγώ είτε κανουν ένα πελάτη την ημέρα, είτε κάνουν τριάντα.Ζημιά θα έχω αν κλείσει γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχω βρει τα στανταράκια μου εκεί μέσα, αλλά όφελος κανένα.
Ελπίζω να σε κάλυψα για την στάση που κρατώ για το συγκεκριμένο κατάστημα, η οποία μπορεί να είναι παρεξηγήσιμη αλλά και ποσώς με απασχολεί αυτό...  

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και εγω πελατης του Θ81 ειμαι και παλαιοτερα του Θ31...
χωρις να εχω καμια σχεση με την ιδιοκτησια βεβαια...
πολυ καλα τα λες εσυ... δεκτη η θεση σου...
καλο θα ηταν να περιοριζεσαι στις κριτικες σου και μη σπευδεις να μεταφερεις αυτα που η ιδιοκτησια θελει να περασει εδω μεσα

Επισκέπτης

ειλικρινα συναγωνιστες δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η φασαρια. τι σημασια εχει αν την πεσανε στο μαγαζι αστυνομικοι ή αν χαλασαν τα υδραυλικα ή δεν ξερω εγω τι αλλο...σημασια εχει αν εχει καλες και εμφανισιμες λαδοκορες που να προσφερουν προστιθεμενη αξια στο πελατη. και εγω η αληθεια ειναι οσες φορες τιμησα τις λαδοκορες του μαγαζιου εμεινα ευχαριστημενος.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ειλικρινα συναγωνιστες δεν μπορω να καταλαβω προς τι ολη αυτη η φασαρια. τι σημασια εχει αν την πεσανε στο μαγαζι αστυνομικοι ή αν χαλασαν τα υδραυλικα ή δεν ξερω εγω τι αλλο...σημασια εχει αν εχει καλες και εμφανισιμες λαδοκορες που να προσφερουν προστιθεμενη αξια στο πελατη. και εγω η αληθεια ειναι οσες φορες τιμησα τις λαδοκορες του μαγαζιου εμεινα ευχαριστημενος.

φιλαράκο για σενα μπορεί να μην έχει σημασία ,αλλά για κάποιους απο εμάς έχει και πολύ αν μας μαζέψει η μπατσαρία και μας τρέχει σε τμήματα και τέτοιες μαλακίες.

Επισκέπτης
φιλαράκο για σενα μπορεί να μην έχει σημασία ,αλλά για κάποιους απο εμάς έχει και πολύ αν μας μαζέψει η μπατσαρία και μας τρέχει σε τμήματα και τέτοιες μαλακίες.

πρωτον η μπατσαρια δεν ασχολειται με τους πελατες (ακομα ενας αστικος μυθος), δευτερον με την εννοια που το λες ακομα και αν υπαρχει αυτο το ρισκο υπαρχει για ολα τα μασατζιδικα.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Εάν έχεις μαζί σου την ταυτότητα δεν υπάρχει περίπτωση να σε μαζέψουν. Ποτέ δεν έχει γίνει προσαρμογή πελατών. Εκτός και υπάρχει άλλος λόγος και σε μαζέψουν. (π.χ. να σε ψάχνουν, να είσαι φυγόδικος κ.λ.π.)

Επισκέπτης
Εάν έχεις μαζί σου την ταυτότητα δεν υπάρχει περίπτωση να σε μαζέψουν. Ποτέ δεν έχει γίνει προσαρμογή πελατών. Εκτός και υπάρχει άλλος λόγος και σε μαζέψουν. (π.χ. να σε ψάχνουν, να είσαι φυγόδικος κ.λ.π.)

προσαγωγη θελεις να πεις :2funny:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Φυσικά προσαγωγή ήθελα να πω. Ο δαίμων που λέγαμε .........

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και παλαιότερα του Θ31
παπαπα .... το κωλοχανείο της Μαίρης ( αξεπέραστο μπάζο) ? που αργότερα έβγαλε και την κορούλα της απ΄ότι με πληροφόρησαν... Το μόνο καλό που είχε αυτό το μαγαζί ηταν η Νατάσα... ( όσο κράτησε)...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom