You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.
τι τεχνικα?? τελειωσαν οι καποτες η τα λαδια ?????
dhmosthenhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠ ΕΚΕΙ
η Μαρία ή η Μαιρη??ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠ ΕΚΕΙ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.889
- Πόντοι
- 46.232
όλα τα ξέρεις για το ίδρυμα....Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.
ευτυχώς για να έχουμε και έγκυρη ενημέρωση.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠ ΕΚΕΙ
:'( :'( :'(
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εγω παντως που συναντησα την μαυρουλα στο δρομο χθες το απογευμα, μολις ειχε βγει... μονο για τεχνικα προβληματα δεν μου ειπε...
όλα τα ξέρεις για το ίδρυμα....
ευτυχώς για να έχουμε και έγκυρη ενημέρωση.
η Μαρία ή η Μαιρη??
H Μαρία έφυγε.Η Μαίρη συνεχίζει κανονικά.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...τι σου είπε;
τωρα η Αννουλα μπορει να λεει οτι της τελειωσε το χαρτι κουζινας βεβαια...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δεν υπηρχε χρονος...
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...
τωρα η Αννουλα μπορει να λεει οτι της τελειωσε το χαρτι κουζινας βεβαια...
ενταξει τι να πουνε τωρα σε περιπτωση που τους την πεφτουν. κυκλοφορουν και ραδιοαρβυλες καμμια φορα. γενικα αναφερομαι για ολα τα μαγαζια. . πχ. και το συγγρου 147 ειχε κλεισει για καποιους λογους ( και ελεγαν εδω μεσα οτι ηταν κλειστο λογω ανακαινισης ). επισης πριν λιγες μερες ,την ειχαν πεσει σε ενα μαγαζι του κεντρου ( ηταν το ενα απο μια παλια αλυσιδα ). παντως τωρα τελευταια εχουν γινει πεσιματα και καποια εχουν κλεισει.
Επισκέπτης
υπαρχουν 3 περιπτωσεις...
ειχε κλεισει ο ντανιελ ολες τις λαδοκορες σε ενα δωματιο και τις επαιρνε κωλοφεραντζα..., οποτε θα γραψει λεπτομερη κριτικη 2 λεξεων οτι περασε σουπερ...
ή χαλασε ο Θερμοσιφωνας... και πλημμυρισανε
ή τους την πεσανε... Ηθων, ΣΔΟΕ, Μερκελ, Νταβαδες απο αλλο μαγαζι... κλπ κλπ
το τριτο πιθανοτερο...
η πραγματικότητα είναι λοιπόν επειδή κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι βλαξ ότι το μαγαζί έκλεισε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα γιατί η Άννα έβγαλε τα κορίτσια έξω να τα κεράσει λόγω του ότι φεύγει για τρείς εβδομάδες στη πατρίδα της...και αν αναρωτιέσαι πως το έμαθα, το έμαθα γιατί χθες πέρασα από εκεί και μου το είπε η ίδια η Άννα
η πραγματικότητα είναι λοιπόν επειδή κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι βλαξ ότι το μαγαζί έκλεισε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα γιατί η Άννα έβγαλε τα κορίτσια έξω να τα κεράσει λόγω του ότι φεύγει για τρείς εβδομάδες στη πατρίδα της...και αν αναρωτιέσαι πως το έμαθα, το έμαθα γιατί χθες πέρασα από εκεί και μου το είπε η ίδια η Άννα
Καλά τα πιστεύεις εσύ αυτά ??
Γιατί εγώ ξερω οτι τους την πεσανε κανονικά την Πεμπτη κατι περιεργοικαι συνεχιστηκε και παρασκευη...
Επισκέπτης
Καλά τα πιστεύεις εσύ αυτά ??
Γιατί εγώ ξερω οτι τους την πεσανε κανονικά την Πεμπτη κατι περιεργοικαι συνεχιστηκε και παρασκευη...
τι να σου πω ρε φίλε εγώ αυτή τη πληροφόρηση έχω...γενικά δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...
Προσφέρει και άλλη (τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρό που ήταν ακόμα νεούδι) με το αναλογο τιμημα βεβαια , επειδή είμαι της άποψης τελικά ότι όλα έχουν μια τιμή όσο κι αν αρνουνται και κάνουν τις δύσκολεςΚαλημέρα συνάδελφοι
Προσφέρει η Μαρία ή Νάντια κουλούρι ;
Η κάποια άλλη λαδοκορη στη Θ81;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.