Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.
η Μαρία ή η Μαιρη??ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠ ΕΚΕΙ
όλα τα ξέρεις για το ίδρυμα....Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠ ΕΚΕΙ
όλα τα ξέρεις για το ίδρυμα....
ευτυχώς για να έχουμε και έγκυρη ενημέρωση.
η Μαρία ή η Μαιρη??
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...τι σου είπε;
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...
τωρα η Αννουλα μπορει να λεει οτι της τελειωσε το χαρτι κουζινας βεβαια...
υπαρχουν 3 περιπτωσεις...
ειχε κλεισει ο ντανιελ ολες τις λαδοκορες σε ενα δωματιο και τις επαιρνε κωλοφεραντζα..., οποτε θα γραψει λεπτομερη κριτικη 2 λεξεων οτι περασε σουπερ...
ή χαλασε ο Θερμοσιφωνας... και πλημμυρισανε
ή τους την πεσανε... Ηθων, ΣΔΟΕ, Μερκελ, Νταβαδες απο αλλο μαγαζι... κλπ κλπ
το τριτο πιθανοτερο...
![]()
![]()
![]()
![]()
η πραγματικότητα είναι λοιπόν επειδή κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι βλαξ ότι το μαγαζί έκλεισε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα γιατί η Άννα έβγαλε τα κορίτσια έξω να τα κεράσει λόγω του ότι φεύγει για τρείς εβδομάδες στη πατρίδα της...και αν αναρωτιέσαι πως το έμαθα, το έμαθα γιατί χθες πέρασα από εκεί και μου το είπε η ίδια η Άννα![]()
Καλά τα πιστεύεις εσύ αυτά ??
Γιατί εγώ ξερω οτι τους την πεσανε κανονικά την Πεμπτη κατι περιεργοικαι συνεχιστηκε και παρασκευη...
Προσφέρει και άλλη (τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρό που ήταν ακόμα νεούδι) με το αναλογο τιμημα βεβαια , επειδή είμαι της άποψης τελικά ότι όλα έχουν μια τιμή όσο κι αν αρνουνται και κάνουν τις δύσκολεςΚαλημέρα συνάδελφοι
Προσφέρει η Μαρία ή Νάντια κουλούρι ;
Η κάποια άλλη λαδοκορη στη Θ81;