Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Τίποτα απ όλα. Τεχνικά προβλήματα δεν καθιστούσαν χθες την λειτουργία του καταστήματος. Σήμερα είναι εκεί κανονικά.

τι τεχνικα?? τελειωσαν οι καποτες η τα λαδια ?????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.889
Πόντοι
46.232
όλα τα ξέρεις για το ίδρυμα....
ευτυχώς για να έχουμε και έγκυρη ενημέρωση.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγω παντως που συναντησα την μαυρουλα στο δρομο χθες το απογευμα, μολις ειχε βγει... μονο για τεχνικα προβληματα δεν μου ειπε...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...
τωρα η Αννουλα μπορει να λεει οτι της τελειωσε το χαρτι κουζινας βεβαια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν της πρότεινες να σου πει τα γεγονότα σε κανένα ξενοδοχείο;;;!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οτι πηγε να γινει πεσιμο... και γι αυτο το εκλεισαν, δεν καταλαβα αν πραγματοποιηθηκε τελικα, αλλα μαλλον την γλυτωσανε...
τωρα η Αννουλα μπορει να λεει οτι της τελειωσε το χαρτι κουζινας βεβαια...

ενταξει τι να πουνε τωρα  σε περιπτωση που τους την πεφτουν.  κυκλοφορουν και ραδιοαρβυλες καμμια φορα.        γενικα  αναφερομαι  για ολα τα μαγαζια.          .          πχ.    και το συγγρου 147 ειχε κλεισει για καποιους λογους ( και ελεγαν  εδω  μεσα οτι ηταν κλειστο λογω ανακαινισης    ).    επισης πριν λιγες μερες ,την ειχαν πεσει σε ενα μαγαζι του κεντρου ( ηταν το ενα απο μια παλια αλυσιδα ).    παντως τωρα τελευταια εχουν γινει πεσιματα και καποια εχουν κλεισει.

Επισκέπτης
υπαρχουν 3 περιπτωσεις...
ειχε κλεισει ο ντανιελ ολες τις λαδοκορες σε ενα δωματιο και τις επαιρνε κωλοφεραντζα..., οποτε θα γραψει λεπτομερη κριτικη 2 λεξεων οτι περασε σουπερ...
ή χαλασε ο Θερμοσιφωνας... και πλημμυρισανε
ή τους την πεσανε... Ηθων, ΣΔΟΕ, Μερκελ, Νταβαδες απο αλλο μαγαζι... κλπ κλπ
το τριτο πιθανοτερο...

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

η πραγματικότητα είναι λοιπόν επειδή κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι βλαξ ότι το μαγαζί έκλεισε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα γιατί η Άννα έβγαλε τα κορίτσια έξω να τα κεράσει λόγω του ότι φεύγει για τρείς εβδομάδες στη πατρίδα της...και αν αναρωτιέσαι πως το έμαθα, το έμαθα γιατί χθες πέρασα από εκεί και μου το είπε η ίδια η Άννα :birdman:

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

η πραγματικότητα είναι λοιπόν επειδή κάνεις τον έξυπνο ενώ είσαι βλαξ ότι το μαγαζί έκλεισε νωρίτερα την Πέμπτη το απόγευμα γιατί η Άννα έβγαλε τα κορίτσια έξω να τα κεράσει λόγω του ότι φεύγει για τρείς εβδομάδες στη πατρίδα της...και αν αναρωτιέσαι πως το έμαθα, το έμαθα γιατί χθες πέρασα από εκεί και μου το είπε η ίδια η Άννα :birdman:

Καλά τα πιστεύεις εσύ αυτά ??
Γιατί εγώ ξερω οτι τους την πεσανε κανονικά  την Πεμπτη  κατι περιεργοικαι συνεχιστηκε και παρασκευη...

Επισκέπτης
Καλά τα πιστεύεις εσύ αυτά ??
Γιατί εγώ ξερω οτι τους την πεσανε κανονικά  την Πεμπτη  κατι περιεργοικαι συνεχιστηκε και παρασκευη...

τι να σου πω ρε φίλε εγώ αυτή τη πληροφόρηση έχω...γενικά δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας :cool2:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Σιγά μην κλείνουνε τα μαγαζιά για κεράσματα. Ή κάτι καθυστέρισε ή αναμένεται αύξηση.  :uglystupid:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε δανιηλ δεν τα παρατας λεω εγω... αφου δεν βοηθας εμας τους πελατες ετσι κι αλλοιως... φερεφωνο της εργοδοσιας εισαι...
και μενα η Αννα μου ειπε αλλη τριτη εκδοχη για την Πεμπτη... κατι με υδραυλικα... η αληθεια ειναι οτι το πεσιμο εγινε... τωρα απο ποιους... ειναι αλλη υποθεση... και επειδη χαιρομαι την υγεια μου δεν θα ανακατευτω αλλο, σαν απλος πελατης ειπα αυτα που τυχαια εμαθα...
παρεπιπτοντως δεν χρειαζεται εξυπναδα για να καταλαβει κανεις οτι συνεχως παραπληροφορεις τον κοσμακη...
πες τις μαλακιες σου τωρα, εγω προσωπικα δεν ξαναασχολουμαι μαζι σου...

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Καλημέρα συνάδελφοι

Προσφέρει η Μαρία ή Νάντια κουλούρι ;
Η κάποια άλλη λαδοκορη στη Θ81;
Προσφέρει και άλλη (τουλαχιστον μεχρι πριν λιγο καιρό που ήταν ακόμα νεούδι) με το αναλογο τιμημα βεβαια , επειδή είμαι της άποψης τελικά ότι όλα έχουν μια τιμή όσο κι αν αρνουνται και κάνουν τις δύσκολες  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom