Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προσφέρει.Υπάρχουν μάλιστα δύο κοπέλες Η Αγγελική και η Νάντια που κάνουν πολύ καλό μασάζ.Μιλάω εκ πείρας.
Αγγελική ? καινούργια ? Καποια παραπανω πληροφορία??
Την Τριτη που περασα, ειχε δυο καλα και δυο αδιαφορα, για μενα φυσικα !!!Προσφέρει.Υπάρχουν μάλιστα δύο κοπέλες Η Αγγελική και η Νάντια που κάνουν πολύ καλό μασάζ.Μιλάω εκ πείρας.
Προσφέρει.Υπάρχουν μάλιστα δύο κοπέλες Η Αγγελική και η Νάντια που κάνουν πολύ καλό μασάζ.Μιλάω εκ πείρας.
Τι κριτική να κάνει για το μασσάζ ? Οτι ξέρει να συμπιέζει αποτελεσματικά με τον αντίχειρα τον τέταρτο σπόνδυλο ? ΕλεοςΜιλας εκ εκ πειρας,χωρις κριτικες ???![]()
![]()
![]()
Τι κριτική να κάνει για το μασσάζ ? Οτι ξέρει να συμπιέζει αποτελεσματικά με τον αντίχειρα τον τέταρτο σπόνδυλο ? Ελεος
φίλε ξέρεις πόσοι εδω μέσα έχουν πολύ πείρα σε θέματα λαδιού και δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική...Μιλας εκ εκ πειρας,χωρις κριτικες ???![]()
![]()
![]()
γιατί κάποιο το βασανίζετε τόσο πολύ, γιατί κάποιοι άλλοι γράφουνε τα δικά τους.ελεύθερο σάιτ είναι και όλα επιτρέπονται.ουδείς δεν είναι ο αναλάθητος και τα ξέρει όλα.φίλε ξέρεις πόσοι εδω μέσα έχουν πολύ πείρα σε θέματα λαδιού και δεν έχουν γράψει ούτε μια κριτική...
δεν πάει να πει κάτι αυτό.....
Αγγελική ? καινούργια ? Καποια παραπανω πληροφορία??
ευχαριστώ!!η Αγγελικη ειναι αυτή που δουλευε μεχρι προτινος Γαλατσιου 2-4. Μελαχρινο μιλφ απο Γεωργια.
σωστά αυτά που λές...αλλά που κολλάει και μου έκανες παράθεση....γιατί κάποιο το βασανίζετε τόσο πολύ, γιατί κάποιοι άλλοι γράφουνε τα δικά τους.ελεύθερο σάιτ είναι και όλα επιτρέπονται.ουδείς δεν είναι ο αναλάθητος και τα ξέρει όλα.
H Ναντια πραγματι κανει πολυ καλο μασσαζ. Χανει λιγο στο αισθησιακο.Δηλαδη ο byron πηγε και ειπε : Καλημερα σας,ποναει η μεσουλα μου,και θελω ενα καλο μασαζ.
Και εκανε μονο μασαζ,εμεινε καενθουσιασμενος,οποτε τι να γραψει σε ενα site σαν και αυτο..
Και τωρα που ζητησε καποιος μασαζ το θυμηθηκε,και ειπε να το αναφερει..
ΑΚΡΒΩΣ.... ΕΛΕΟΣ
σωστά αυτά που λές...αλλά που κολλάει και μου έκανες παράθεση....
Ολοι εχουμε μια ευαισθησια !!!![]()
στην παραθεση κολλας και εσυ ? εδω δεν κολλησες στις αλλες τις βλακειες. ;)
Μηπως η ζεστη ???κλειστό σήμερα το απόγευμα... ξέρεις κανείς τον λόγο;
Γραφουμε και καμια μαλακια, να περασει η ωρα !!!πλάκα κάνεις;;;![]()