Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Θα συμφωνήσω με το συναγωνιστή. Πολύ όμορφο κομμάτι. Μόνο που τελείωσα σε ιεραποστολικό για να βλέπω τα μάτια.
Όσο για τους πιό πάνω, τι θα λέγατε για ένα θρέντ "Μασαζοφιλοσοφίες"?
Η Νάντια είναι πυραυλος  :rockon: :rockon: :rockon:, και το σώμα λαμπάδα!!Σκετο μοντελο ...
λιγο μασαζακι θέλει να το χαλαρωσεις και να ανοιχτεί και μετά στο ανταπωδίδει γενναιώδαρα, για μενα ενα καλο στανταράκι που θα τιμηθει πολλες φορές.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Ναντια ετιμησα και εγω την Κυριακη των εκλογων, αφου βρεθηκα σε παρακειμενο σχολικο συγκροτημα για να ψηφισω,
ειπα να ριξω και μια ψηφο στα γρηγορα στο εν λογω ιδρυμα. Η κοπελα κατεχει παρα πολυ καλα την τεχνη του
αθλητικου μασσαζ (της το ειχε μαθει οπως μου ειπε μια Κινεζα στη Ποσειδωνος),και συνισταται αν μη τι αλλο σε οσους
θελουν να κανουν ενα καλο μασσαζ. Τωρα στο αισθησιακο δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο, ενω βελτιωθηκε πολυ στο κυριως
πιατο. Στα συν το μπανιο που εκανε αμεσως μετα.

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
όπως η Μαίρη για παράδειγμα? ;)
Επιμένω ότι οι επιδώσεις της Μαίρης τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει πάρα πολύ σε σχέση με την αρχή, και σε αυτό συμφωνούν και φίλοι μου που τους είχα παροτρύνει στην αρχή να την δοκιμάσουν.
Γενική διαπιστωση (απο 3-5 φίλους ) και όχι μόνο δική μου είναι ότι ,τον τελευταιο καιρό είναι εντελώς διεκπεραιωτική, δεν κάνει ποτέ μασάζ,οι κινήσεις ακόμα και τα επιφωνηματα ίδια και κλισε και αποφεύγει ακόμα και το 45λεπτο, προτιμά το 30λεπτο, ή βαρεθηκε-κουράστηκε η.... ειναι ερωτευμενη :rolleyes:
Τελοπαντων γενικά νομίζω ότι πολύ λόγος για την μικράν...βεβαια γουστα είναι αυτα... τα νεουδια, του ιδρυματος τα θεωρώ  μακραν της Μαιρης....

potemilespote

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Θα έλεγα ότι είναι σοφότερο να περιοριζόμαστε σε προσωπικές κρίσεις και να αποφεύγουμε τις γενικεύσεις. Εξ' άλλου έχει ειπωθεί αρκετές φορές από πολλούς συναγωνιστές, με διάφορες αφορμές, ότι το βασικό ζήτημα είναι η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους "συμβαλλόμενους", η προσωπική αύρα, αλλά και τυχαίες περιστάσεις όπως η κούραση, η διάθεση, η ώρα κι ένα σωρό άλλα πράματα. Σ' αυτό το πλαίσιο θέλω προσωπικά να αναφέρω ότι η δεύτερη φορά που συνευρέθηκα με τη Μαίρη ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη! Και πάλι όμως σημειώνω ότι αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους!
Γι' αυτό, θα πρόσθετα, ας μην τρελαινόμαστε και ας μην παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι γράφεται εδώ πέρα!

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Θα έλεγα ότι είναι σοφότερο να περιοριζόμαστε σε προσωπικές κρίσεις και να αποφεύγουμε τις γενικεύσεις. Εξ' άλλου έχει ειπωθεί αρκετές φορές από πολλούς συναγωνιστές, με διάφορες αφορμές, ότι το βασικό ζήτημα είναι η χημεία που αναπτύσσεται ανάμεσα στους "συμβαλλόμενους", η προσωπική αύρα, αλλά και τυχαίες περιστάσεις όπως η κούραση, η διάθεση, η ώρα κι ένα σωρό άλλα πράματα. Σ' αυτό το πλαίσιο θέλω προσωπικά να αναφέρω ότι η δεύτερη φορά που συνευρέθηκα με τη Μαίρη ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη! Και πάλι όμως σημειώνω ότι αυτό δε σημαίνει και πολλά πράγματα για τους υπόλοιπους!
Γι' αυτό, θα πρόσθετα, ας μην τρελαινόμαστε και ας μην παίρνουμε τοις μετρητοίς ότι γράφεται εδώ πέρα!
Μα προσωπικη κρίση κατεθεσα και εγώ φίλε μου, και συμφωνώ κι εγώ στο οτι δεν πρεπει να παιρνουμε τοις μετρτοίς οτι γραφεται εδώ μεσα , για πολλους και διαφορους λογους, μερικα πρεπει να φιλτραρονται και να ψαχνουμε τι μπορει να κρυβεται πισω απο τα γραφομενα.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Uα προσέθετα δε και κάτι που δεν τολμάμε να ομολογήσουμε ούτε οι ίδιοι στον εαυτό μας. Πόσες φορές εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε διάθεση και παρ' όλα αυτά πάμε και επιμένουμε..και μετά βγαίνουμε με ένα δυσαναπλήρωτο αίσθημα κενού... φορτώνοντας την δική μας ΄( ενδεχομένως ασεινήδητα κακή διάθεση) στις λαδοκόρες...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
"Κάθε φορά που 'βλεπε στους άλλους ένα πλεονέκτημα, όσο μικρό κι αν ήταν, όταν δεν το είχε η ίδια, έπειθε τον εαυτό της πως δεν ήταν πλεονέκτημα αλλά κάτι κακό, και φρόντιζε να τους αποπάρει για να μην έχει τίποτα να τους ζηλέψει". (Μαρσέλ Προυστ "Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο")
"Αφραπη ημι-καλοκαιρινη ημισεληνος"(Παθος για τα τεμαχια  "Boudela.com>Στριπτιζ Γενικα")

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Καλημέρα συνάδελφοι

Προσφέρει η Μαρία ή Νάντια κουλούρι ;
Η κάποια άλλη λαδοκορη στη Θ81;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
H Ντόνα σίγουρα :fuck2:...+20 :S

Επισκέπτης
Η Νάντια είναι πυραυλος  :rockon: :rockon: :rockon:, και το σώμα λαμπάδα!!Σκετο μοντελο ...
λιγο μασαζακι θέλει να το χαλαρωσεις και να ανοιχτεί και μετά στο ανταπωδίδει γενναιώδαρα, για μενα ενα καλο στανταράκι που θα τιμηθει πολλες φορές.

ολα τα λεφτα συναγωνιστη η Ναντια :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.141
Πόντοι
46.232
"Αφραπη ημι-καλοκαιρινη ημισεληνος"(Παθος για τα τεμαχια  "Boudela.com>Στριπτιζ Γενικα")
μην του λες τέτοια αυτουνού....είναι πολύ κουλτουριάρης και δεν καταλαβαίνει από χιούμορ........ 

Επισκέπτης

χθεσινό πέρασμα από το ίδρυμα και παρούσες ήταν οι εξής λαδοκόρες: Νάντια,Μαίρη,Αναστασία,Ντόνα και μια καινούρια μαύρη γαζέλα η Ελληνο-Βραζιλιάνα Χριστίνα! :rockon: Τίμησα το μαύρο κελεπούρι με πολύ καλή απόδοση στο μασάζ και στο κυρίως πιάτο! :fuck1:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
για πες μας κάτι παραπάνω...

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
χθεσινό πέρασμα από το ίδρυμα και παρούσες ήταν οι εξής λαδοκόρες: Νάντια,Μαίρη,Αναστασία,Ντόνα και μια καινούρια μαύρη γαζέλα η Ελληνο-Βραζιλιάνα Χριστίνα! :rockon: Τίμησα το μαύρο κελεπούρι με πολύ καλή απόδοση στο μασάζ και στο κυρίως πιάτο! :fuck1:

Αυτή δούλευε παλιότερα στη Γλυφάδα στο Ποσειδώνος 67, με το όνομα Κατερίνα και με αξιοζήλευτες επιδόσεις!!!!!
Απ' ότι είδα έχει προσθέσει βάρος στο μπροστινό σύστημα ... :tits2:.
Μια αξιοτίμητη επιλογή κατά την γνώμη μου.

Επισκέπτης
Αυτή δούλευε παλιότερα στη Γλυφάδα στο Ποσειδώνος 67, με το όνομα Κατερίνα και με αξιοζήλευτες επιδόσεις!!!!!
Απ' ότι είδα έχει προσθέσει βάρος στο μπροστινό σύστημα ... :tits2:.
Μια αξιοτίμητη επιλογή κατά την γνώμη μου.

εξαιρετική επιλογή θα έλεγα όπως και η Αναστασία η οποία είναι υποτιμημένη μετοχή αλλά με υψηλή εσωτερική αξία :rockon:

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα πριν απο λιγο και η κατω πορτα κλειστει. Χτυπησα κουδουνι αλλα τιποτα.
Γνωριζει καποιος κατι?

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Περασμα πριν απο λιγο και η κατω πορτα κλειστει. Χτυπησα κουδουνι αλλα τιποτα.
Γνωριζει καποιος κατι?
:¨οντως πέρασα κι εγώ χτες το απόγευμα και ήταν η πόρτα κλειδωμένη.
¨επερνα και τηλεφωνο και δεν απαντουσε κανεις. Ξερει κανεις τι έγινε ? Έκλεισε??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
υπαρχουν 3 περιπτωσεις...
ειχε κλεισει ο ντανιελ ολες τις λαδοκορες σε ενα δωματιο και τις επαιρνε κωλοφεραντζα..., οποτε θα γραψει λεπτομερη κριτικη 2 λεξεων οτι περασε σουπερ...
ή χαλασε ο Θερμοσιφωνας... και πλημμυρισανε
ή τους την πεσανε... Ηθων, ΣΔΟΕ, Μερκελ, Νταβαδες απο αλλο μαγαζι... κλπ κλπ
το τριτο πιθανοτερο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom