Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη την Πέμπτη στο ίδρυμα. Μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες μια χοντρούλα και μία αδιάφορη. Η Σερίφισα συμπαθής μου έπλεξε το εγκώμιο και των δύο. Αλλά εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επίσκεψη την Πέμπτη στο ίδρυμα. Μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες μια χοντρούλα και μία αδιάφορη. Η Σερίφισα συμπαθής μου έπλεξε το εγκώμιο και των δύο. Αλλά εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.

Ξέρεις να αποφεύγεις τις ξέρες! :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Ξέρεις να αποφεύγεις τις ξέρες! :thumbsup:
:grin:
f51c418f6115c28ef6289cf2e339e12b.jpg

Επισκέπτης

ονοματάκια δεν είχαν :rolleyes:

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
Σαββατιατικό μεσημεριανό περασμα απο το ιδρυμα, ελευθερες την ώρα που πηγα η Μαίρη και η Ελενη , πέρασα με την μαίρη, μασαζ καθόλου, πέρασμα κατευθείαν στο ψητό,απόδοση μέτρια σε σχέση με άλλες φορές που τα έδινε όλα,  μου φάνηκε κουρασμένη, σκεπτική και γενικά στον κοσμο της. Θα έλεγα ότι ήταν αρκετά διεκπεραιωτική σαν να έκανε αγγαρία.Κινήσεις τυποποιημένες και μηχανικές.θα καθόμουν 45 λεπτά αλλά αποφάσισα ότι τα 30 λεπτά είναι αρκετά για αυτό που έκανε.Να προσθέσω ότι έχει ξεχειλώσει πολύ και κάτω σε σχέση με την παλιά στενότητα, μαλλον απο τα πολλα  :fuck1:. καμμιά μεταγραφή προβλέπεται ?

Επισκέπτης

βιαστικό πέρασμα πριν από λίγο από το κατάστημα και μετά χαράς διαπίστωσα ότι ενισχύθηκε το ρόστερ με δύο μελαχρινά σούπερ πιπίνια με ωραία μουτράκια και κωλαράκια! :rockon: δυστυχώς δεν είχα χρόνο για συνεδρία, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τα τιμήσω :fuck1:

Επισκέπτης
βιαστικό πέρασμα πριν από λίγο από το κατάστημα και μετά χαράς διαπίστωσα ότι ενισχύθηκε το ρόστερ με δύο μελαχρινά σούπερ πιπίνια με ωραία μουτράκια και κωλαράκια! :rockon: δυστυχώς δεν είχα χρόνο για συνεδρία, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τα τιμήσω :fuck1:

ευχαριστουμε για τη πληροφορια φιλε. θα παω στο καταστημα θα κανω τεστ ντραιβ και θα ενημερωσω τους συναγωνιστες.

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

H μια είναι η Μαρία, δίμετρη, με μοντελέ σώμα και πολύ ωραία  :tits:.
Η άλλη είναι η Νάντια, ωραίο κορμί,πολύ καλές υπηρεσίες και ίσως τα ωραιότερα μπλε μάτια που έχω δει ποτέ μου. Και οι δύο με πρόσφατη προυπηρεσία στην Γλυφάδα στο ίδρυμα της Ποσειδώνος 67.
Αύριο αναμένεται και μία ακόμη καινούρια κατά δήλωση της Αννούλας.
Εγώ πάντως δηλώνω fun της Μαίρης.Αυτό το κορίτσι δεν παίζεται..... :smitten:

Επισκέπτης
Η άλλη είναι η Νάντια, ωραίο κορμί,πολύ καλές υπηρεσίες και ίσως τα ωραιότερα μπλε μάτια που έχω δει ποτέ μου. Και οι δύο με πρόσφατη προυπηρεσία στην Γλυφάδα στο ίδρυμα της Ποσειδώνος 67.

Επισκέπτης

ξαναπέρασα από το ίδρυμα σήμερα και πήρα τη Μαρία...όπως την περιγράφει ο συναγωνιστής αιθέρια ύπαρξη με καλή τεχνική στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο :pipa1: :fuck1: :grin: τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους συναγωνιστές...η Μαρία είναι το πιπίνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική συλλογή! :rockon:

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
ξαναπέρασα από το ίδρυμα σήμερα και πήρα τη Μαρία...όπως την περιγράφει ο συναγωνιστής αιθέρια ύπαρξη με καλή τεχνική στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο :pipa1: :fuck1: :grin: τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους συναγωνιστές...η Μαρία είναι το πιπίνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική συλλογή! :rockon:
Όντως το πιπινι είναι απαιχτο,με φοβερό σώμα  και πολυ καυλιαρικο  :pipa1:  :fuck1: , στα πολύ θετικα το μασαζ που τον τελευταίο καιρό είχε παραμελιθεί απο τις υπόλοιπες κορασίδες, ελπίζω να το συνεχίσει έτσι  και να επανελθει το ίδρυμα στην κατηγορία μασαζερι απο στουντιο..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γειά σου κώστα βαρούτη!!!!!!!χαχαχαχα!άκου κώστας βαρούτης!!!!!σαν να λέμε κώστας βάρναλης ενα πράμα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom