ευχαριστώ φίλε μουπολύ καλή, είναι και οι δύο μελαχρινές καβλιάρες!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
ευχαριστώ φίλε μου
Επίσκεψη την Πέμπτη στο ίδρυμα. Μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες μια χοντρούλα και μία αδιάφορη. Η Σερίφισα συμπαθής μου έπλεξε το εγκώμιο και των δύο. Αλλά εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.
Ξέρεις να αποφεύγεις τις ξέρες!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
Επισκέπτης
Επίσκεψη την Πέμπτη στο ίδρυμα. Μόνο δύο κοπέλες διαθέσιμες μια χοντρούλα και μία αδιάφορη. Η Σερίφισα συμπαθής μου έπλεξε το εγκώμιο και των δύο. Αλλά εγώ την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια.
ονοματάκια δεν είχαν
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ονοματάκια δεν είχαν
Μήπως τις παρουσίασε έτσι η Σερίφισα για να κάνει τη διαφορά;
Σαββατιατικό μεσημεριανό περασμα απο το ιδρυμα, ελευθερες την ώρα που πηγα η Μαίρη και η Ελενη , πέρασα με την μαίρη, μασαζ καθόλου, πέρασμα κατευθείαν στο ψητό,απόδοση μέτρια σε σχέση με άλλες φορές που τα έδινε όλα, μου φάνηκε κουρασμένη, σκεπτική και γενικά στον κοσμο της. Θα έλεγα ότι ήταν αρκετά διεκπεραιωτική σαν να έκανε αγγαρία.Κινήσεις τυποποιημένες και μηχανικές.θα καθόμουν 45 λεπτά αλλά αποφάσισα ότι τα 30 λεπτά είναι αρκετά για αυτό που έκανε.Να προσθέσω ότι έχει ξεχειλώσει πολύ και κάτω σε σχέση με την παλιά στενότητα, μαλλον απο τα πολλα . καμμιά μεταγραφή προβλέπεται ?
Επισκέπτης
Μήπως τις παρουσίασε έτσι η Σερίφισα για να κάνει τη διαφορά;
Επισκέπτης
βιαστικό πέρασμα πριν από λίγο από το κατάστημα και μετά χαράς διαπίστωσα ότι ενισχύθηκε το ρόστερ με δύο μελαχρινά σούπερ πιπίνια με ωραία μουτράκια και κωλαράκια! δυστυχώς δεν είχα χρόνο για συνεδρία, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τα τιμήσω
Επισκέπτης
βιαστικό πέρασμα πριν από λίγο από το κατάστημα και μετά χαράς διαπίστωσα ότι ενισχύθηκε το ρόστερ με δύο μελαχρινά σούπερ πιπίνια με ωραία μουτράκια και κωλαράκια! δυστυχώς δεν είχα χρόνο για συνεδρία, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τα τιμήσω
ευχαριστουμε για τη πληροφορια φιλε. θα παω στο καταστημα θα κανω τεστ ντραιβ και θα ενημερωσω τους συναγωνιστες.
H μια είναι η Μαρία, δίμετρη, με μοντελέ σώμα και πολύ ωραία .
Η άλλη είναι η Νάντια, ωραίο κορμί,πολύ καλές υπηρεσίες και ίσως τα ωραιότερα μπλε μάτια που έχω δει ποτέ μου. Και οι δύο με πρόσφατη προυπηρεσία στην Γλυφάδα στο ίδρυμα της Ποσειδώνος 67.
Αύριο αναμένεται και μία ακόμη καινούρια κατά δήλωση της Αννούλας.
Εγώ πάντως δηλώνω fun της Μαίρης.Αυτό το κορίτσι δεν παίζεται.....
Επισκέπτης
Η άλλη είναι η Νάντια, ωραίο κορμί,πολύ καλές υπηρεσίες και ίσως τα ωραιότερα μπλε μάτια που έχω δει ποτέ μου. Και οι δύο με πρόσφατη προυπηρεσία στην Γλυφάδα στο ίδρυμα της Ποσειδώνος 67.
Επισκέπτης
ξαναπέρασα από το ίδρυμα σήμερα και πήρα τη Μαρία...όπως την περιγράφει ο συναγωνιστής αιθέρια ύπαρξη με καλή τεχνική στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους συναγωνιστές...η Μαρία είναι το πιπίνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική συλλογή!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
η Ελενη την εκανε?
Όντως το πιπινι είναι απαιχτο,με φοβερό σώμα και πολυ καυλιαρικο , στα πολύ θετικα το μασαζ που τον τελευταίο καιρό είχε παραμελιθεί απο τις υπόλοιπες κορασίδες, ελπίζω να το συνεχίσει έτσι και να επανελθει το ίδρυμα στην κατηγορία μασαζερι απο στουντιο..ξαναπέρασα από το ίδρυμα σήμερα και πήρα τη Μαρία...όπως την περιγράφει ο συναγωνιστής αιθέρια ύπαρξη με καλή τεχνική στο μασάζ και ακόμα καλύτερη στο τη συνιστώ ανεπιφύλακτα στους συναγωνιστές...η Μαρία είναι το πιπίνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανδρική συλλογή!
potemilespote
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
η Ελενη την εκανε?
Η Ελένη άφησε τον αγωνιστικό χώρο και πέρασε στην εξέδρα! Πήρε προαγωγή. Είναι υπεύθυνη σε άλλο κατάστημα. Κάπου θα τη συναντήσετε!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
γειά σου κώστα βαρούτη!!!!!!!χαχαχαχα!άκου κώστας βαρούτης!!!!!σαν να λέμε κώστας βάρναλης ενα πράμα!!!
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Η Ελένη άφησε τον αγωνιστικό χώρο και πέρασε στην εξέδρα! Πήρε προαγωγή. Είναι υπεύθυνη σε άλλο κατάστημα. Κάπου θα τη συναντήσετε!
την Ελενα τη θεωρούσα δυνστό χαρτί
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.