η Μαίρη
Μετα τις προτροπες των φιλων επισκεφτηκα πρωτη φορα το εν λογω κααστημα. Αν ειναι ανοικτα τα εμπορικα μαγαζια μην κανετε τον κοπο να ψαξετε για παρκινγκ γιατι θα χεσετε αρκετη ωρα...βαλτε το στο παρκινγκ απο κατω...
Στα του μαγαζιου τωρα... Μου ανοιξε η Ελενη και με πηγε σε ενα απο τα δωματια. Παρελασανε αρκετες κοπελες αλλα εκτος απο την Μαιρη (πολυ ομορφη) δεν μπορω να πω πως καποια αλλη μου αρεσε. Δυστυχως ομως δεν ηταν διαθεσιμη και ετσι ακολουθησα την προτροπη του φιλου και εκανα με Ελενη. Η Ελενη μια μιλφ-προμιλφ κοπελα με καλουτσικο σωματακι, γυρω στο 1,55-1,60, με καστανοξανθο μαλλι και εκ Ρουμανιας.
Μπηκε στο δωματιο ρωτωντας με για ποιο προγραμμα ενδιαφερομαι και απαντησα για το μισαωρο με 60 γιουρια. Το κανονικο μασαζ παραμεριστηκε και ξεκινησε αμεσως με αισθησιακο μασαζ εως οτου ημουν σε κατασταση καταλληλη για να γυρισω ανασκελα. Βεβαια το ερωτικο μασαζ ηταν λιγο μονοδιαστατο σε φυσιματα στο αυτι και μηχανικες-επαναλαμβανομενες κινησεις των δακτυλων προς τα ανω και κατω...
Μετα απο λιγο οταν πια δεν ειχε κατι αλλο να κανει και αρχισα να βαριεμαι ειπα να γυρισω αναπποδα και εκει ηταν και το δυνατο της σημειο. Η πιπα της ειναι παρα πολυ καλη και με χερια και χωρις χερια. Αν και προχωρησαμε σε διαφορες στασεις (ωραια θεα στο πισωκολλητο) δεν καταφερα να εχω σημαιοφορο και ετσι ολοκληρωσαμε οπως αρχισαμε...
Γενικα θα ελεγα πως με στενοχωρησε η σταση του "αφου πηρες το μισαωρο θα λαβεις και λιγοτερες υπηρεσιες". Δηλαδη ηταν φανερο οτι βιαζοταν για να προχωρησει η ολη κατασταση. Παντως οφειλω να πω πως προσεχει την καθαριοτητα της (εκανε αμεσως ντουζ και πλυθηκε σχολαστικα) το οποιο ειναι απο τα πιο σημαντικα.
Θα εβαζα μια βαθμολογια γυρω στο 6/10, δεν θα ξαναπερναγα με την Ελενη αλλα θα ηθελα να επιστρεψω για μια συνεδρια με Μαιρη...