Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καθε ωρα ειναι δυσκολη, ποση καβατζα εχει ο καθενας ομως ??? :think: :think: :think:
Εγώ προσωπικά ούτε σέντσι... Μαζεύω τα ρέστα από το σουπερμάρκετ σαν συνετό μυρμηγκάκι lol και τσουπ πάω και τα επενδύω σε γέλια και χαρές lol

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγώ προσωπικά ούτε σέντσι... Μαζεύω τα ρέστα από το σουπερμάρκετ σαν συνετό μυρμηγκάκι lol και τσουπ πάω και τα επενδύω σε γέλια και χαρές lol
Για τον λογο αυτο, ειπα για ποσο καβατζα εχει ο καθενας μας και που θα την χαλασει, αλλα και ποτε !!!

6969kallithea6969

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινό μεσημεριανό πέρασμα απο το ιδρυμα, παρούσες, Μαίρη , σαμάνθα, ντόνα, Ελένη,Αλεξάνδρα, Αναστασία κ δύο άλλες .αχρωμες κ αδιάφορες.Η Ντόνα είχε ραντεβού σε 10 λεπτάκια, οπότε μετά από γρήγορη σκέψη, είπα να δώσω αλλή μια ευκαιρία στη Μαίρη μετά και τίς τελευταίες διθυραμβικές κριτικές απο νέα μέλη :huh: :huh:
Διαπίστωσα μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις της :pipa1: :fuck1: σε σχέση με την τελευταία φορά που με είχε απογοητεύσει , αλλά και με λίγο ανεβασμένο τουπέ εξαιτίας φυσικά των σχολίων από τους συναγωνιστές.Στο προκείμενο , αρκετά καλή, καθόλη την διάρκεια, αλλά λίγο Fake η όλη της συμπεριφορά ( κραυγες, δαγκώματα,φιλια, φράσεις του τύπου, τι μου κάνεις, συνέχισε πιο δυνατα κλπ) .Εξελισεται θετικά, προς ικανοποιηση όλων μας. :dancing: :dancing: :dancing:
Συμφώνω με τον συναγωνιστή, σε δεύτερη επίσκεψη , στο ίδρυμα για να εμπεδώσω το μάθημα μου, περά του ότι υπήρχε λίστα αναμονής,(τροπος του λεγειν) για την δεσποινιδα , στο δωμάτιο με αντιμετωπισε λιγο αφ' υψηλού και με αγένεια( του στυλ αν θέλεις ακάποτο δεν κάνω , και αν δεν συμφωνεις μπορεις να πάρεισ κάποια άλλη ). Δεκτή η αρνηση του ακάποτου αλλά απαράδεκτη η συμπεριφορά και ο τρόπος της 'αρνησης της. Φυσικα περίμεναν 1-2 συναγωνιστές  απ' εξω για την μαντάμ οπότε επέλεγε.
Μαύρο λοιπον στην Μαιρούλα ....και δεν ξέρω πως να διορθώσω την προηγούμενη κριτική ...κάποια βοήθεια ίσως ...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Συμφώνω με τον συναγωνιστή, σε δεύτερη επίσκεψη , στο ίδρυμα για να εμπεδώσω το μάθημα μου, περά του ότι υπήρχε λίστα αναμονής,(τροπος του λεγειν) για την δεσποινιδα , στο δωμάτιο με αντιμετωπισε λιγο αφ' υψηλού και με αγένεια( του στυλ αν θέλεις ακάποτο δεν κάνω , και αν δεν συμφωνεις μπορεις να πάρεισ κάποια άλλη ). Δεκτή η αρνηση του ακάποτου αλλά απαράδεκτη η συμπεριφορά και ο τρόπος της 'αρνησης της. Φυσικα περίμεναν 1-2 συναγωνιστές  απ' εξω για την μαντάμ οπότε επέλεγε.
Μαύρο λοιπον στην Μαιρούλα ....και δεν ξέρω πως να διορθώσω την προηγούμενη κριτική ...κάποια βοήθεια ίσως ...

Τα πράγματα είναι απλά: η 1η κριτική σου ήταν καλή και έγραψες αλήθεια? Εάν ναι, δεν αλλάζεις τίποτα. Εάν τη 2η φορά η κριτική σου είναι διαφορετική σύμφωνα μα τον Αντισθένη θα ανέβει κανονικά. Εάν δεν είναι διαφορετική, αλλά  θέλεις να προσθέσεις κάτι καινούργιο θα βάλεις σχόλιο στην παλιά σου κριτική.

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΠίσκςψη τρεις φορές το τελευταίο δίμηνο.
Δύο συνεδρίες με Μαίρη. Εϊμαι ευχαριστημένος και από την περιποίηση και από το ότι είναι πολύ όμορφη.
Μία συνεδρία με Σαμάνθα. Ξεπέτα.
Εϊμαι πελάτης του μαγαζιού και είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από συμπεριφορές και περιποίηση.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ή πρέπει να ψωνίζετε πολύ συχνά, οπότε έχετε και πολλά ρέστα, ή κάθε φορά που ψωνίζετε πληρώνετε με μεγάλα χαρτονομίσματα! :grin:

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίστε να μαζεύετε τα ρέστα, για τη δική σας προσωπική ευχαρίστηση. ;)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ή πρέπει να ψωνίζετε πολύ συχνά, οπότε έχετε και πολλά ρέστα, ή κάθε φορά που ψωνίζετε πληρώνετε με μεγάλα χαρτονομίσματα! :grin:

Σε κάθε περίπτωση, συνεχίστε να μαζεύετε τα ρέστα, για τη δική σας προσωπική ευχαρίστηση. ;)
Πέρα από εμάς ρωτάω και κάτι γιαγιές που μένουν στην πολυκατοικία χαχαχαχα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πέρα από εμάς ρωτάω και κάτι γιαγιές που μένουν στην πολυκατοικία χαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα  Σοφή κίνηση αυτή αγαπητέ!

Η εμπειρία των παλαιών είναι λαμπρός φάρος μέσα στο σκότος της άγνοιας και της ημιμάθειας! :)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικα εδω μεσα η καλυτερη πιπα ποια ειναι? για ελευθερο τελειωτικο μιλαμε παντα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ωχ εμπλεξα παλι με τον... δανιηλ...
ασε αμα περιμενεις σωστη πληροφορηση απο δαυτον...
καλυτερα να παω απο εκει αυτοπροσωπως να πω και καμια κουβεντα με την Αννουλα,
που εχω κανα μηνα να την δω, αμα τους πω δε οτι με εστειλε ο εκπροσωπος...!!!!
ου ου ουιιι!!!! ποιος με πιαν'!!! θα με βαλουν εξτρα ζαχαρη στον φραπεεεε

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ωχ εμπλεξα παλι με τον... δανιηλ...
ασε αμα περιμενεις σωστη πληροφορηση απο δαυτον...
καλυτερα να παω απο εκει αυτοπροσωπως να πω και καμια κουβεντα με την Αννουλα,
που εχω κανα μηνα να την δω, αμα τους πω δε οτι με εστειλε ο εκπροσωπος...!!!!
ου ου ουιιι!!!! ποιος με πιαν'!!! θα με βαλουν εξτρα ζαχαρη στον φραπεεεε
Η ζαχαρη και τα λιπαρα, ειναι αιτια για καρδιακα προβληματα !!!  :grin: :grin: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

ακριβως αυτο θελω να κανω και γω... με την Ελενη? η Ολγα εφυγε... η Ντονα την βαρεθηκα, η Σαμανθα ειπαμε δεν τα δουλευει... η Μαιρη ακουγεται οτι δεν... αντι λοιπον να βαζεις γραφηματα, δεν μας παρα-πληροφορεις λιγακι μπας και σταξει κανεις το σπερμα του πραγματικα και οχι σε εικονιτσες?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τους εχει βαλει λογια ο πουστακος...?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτος αυτος που δεν ξερει να γραφει!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom