Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εαν τα χρόνια που είμαι γραμμένος στο site και η όλη εν γένει στάση μου όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα, σου εμπνέουν έστω και το παραμικρό ίχνος αξιοπιστίας, σε βεβαιώ ότι τα θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει η νεαρά, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένα.

Σε θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. Αυτή η αίσθηση μου δίνεται μιάς και (αν θυμάμαι καλά) συχνάζουμε σε διαφορετικά ιδρύματα. Δεν αμφισβητώ το ότι η Μαίρη είναι καλή, όπως προανέφερα δεν έχω επισκεφτεί καν το ίδρυμα. Δεν μπορώ όμως να κρύψω τον προβληματισμό μου όταν κάποιος μπαίνει στο σάιτ και εγγράφεται μόνο και μόνο για να γράψει ένα σύντομο διθυραμβικό και γενικόλογο ποστ (εννοώ τον συναγωνιστή "Κωστα Μπαρούτη") και προκύπτει και έτερος νεοεγγεγραμμένος που αν και αναλυτικότερος και με λίγη περισσότερη κριτική διάθεση, καταλήγει να γράφει κάτι φούλ ενισχυτικό στο προηγούμενο ποστ.

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σε θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. Αυτή η αίσθηση μου δίνεται μιάς και (αν θυμάμαι καλά) συχνάζουμε σε διαφορετικά ιδρύματα. Δεν αμφισβητώ το ότι η Μαίρη είναι καλή, όπως προανέφερα δεν έχω επισκεφτεί καν το ίδρυμα. Δεν μπορώ όμως να κρύψω τον προβληματισμό μου όταν κάποιος μπαίνει στο σάιτ και εγγράφεται μόνο και μόνο για να γράψει ένα σύντομο διθυραμβικό και γενικόλογο ποστ (εννοώ τον συναγωνιστή "Κωστα Μπαρούτη") και προκύπτει και έτερος νεοεγγεγραμμένος που αν και αναλυτικότερος και με λίγη περισσότερη κριτική διάθεση, καταλήγει να γράφει κάτι φούλ ενισχυτικό στο προηγούμενο ποστ.

Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός.Με τόσα που γίνονται εδώ μέσα...
Οταν όμως, κατά την γνώμη μου, η άποψη νεότερων συναδέλφων συμπίπτει με  κάποιων παλαιότερων, τότε πιστεύω πως η πληροφορία είναι σωστή.Αν και πιστεύω πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση όπου τα κριτήρια είναι αντικειμενικά, η επιτυχημένη συνεδρία διέπεται από πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες.Για αυτό και κάποιες απόψεις διαφέρουν από άλλες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και οι δύο καύλες είναι αν και ελαφρός κλίνω προς Ντόνα....η οποία δεν είναι εκεί πια....
η Μαίρη καλή αλλά δεν έχει με τίποτα 3άρια βυζιά...που λέει κάποιος συναγωνιστής....

κανενα αλλο σχολιο για την προηγουμενη κριτικη ?

ΔΞ/ΔΑ  :)

Επισκέπτης
Καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός.Με τόσα που γίνονται εδώ μέσα...
Οταν όμως, κατά την γνώμη μου, η άποψη νεότερων συναδέλφων συμπίπτει με  κάποιων παλαιότερων, τότε πιστεύω πως η πληροφορία είναι σωστή.Αν και πιστεύω πως πέρα από την εξωτερική εμφάνιση όπου τα κριτήρια είναι αντικειμενικά, η επιτυχημένη συνεδρία διέπεται από πολλούς υποκειμενικούς παράγοντες.Για αυτό και κάποιες απόψεις διαφέρουν από άλλες.

σωστα τα λες τυπε.

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν αποχώρηση της Σαμάνθα και επιστροφή της Ντόνας από σήμερα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αναφέρουν αποχώρηση της Σαμάνθα και επιστροφή της Ντόνας από σήμερα.
Σημαντικη ενημερωση, το καταγραφω στα πρακτικα !!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
φεύγει μια φόλα και επιστρέφει ένα στανταράκι....
τι έγινε η Ντόνα βαρέθηκε στην Κρήτη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
γιατί αποχώρησε η Σαμάνθα ξέρουμε? anyway η επιστροφή της Ντόνα είναι very good news! :rockon:
δεν ξέρω συγκεκριμένο λόγο , αλλά έτσι είναι η Σαμάνθα...λίγο εδώ λίγο εκεί...........

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
δεν ξέρω συγκεκριμένο λόγο , αλλά έτσι είναι η Σαμάνθα...λίγο εδώ λίγο εκεί...........
Χθεσινό μεσημεριανό πέρασμα απο το ιδρυμα, παρούσες, Μαίρη , σαμάνθα, ντόνα, Ελένη,Αλεξάνδρα, Αναστασία κ δύο άλλες .αχρωμες κ αδιάφορες.Η Ντόνα είχε ραντεβού σε 10 λεπτάκια, οπότε μετά από γρήγορη σκέψη, είπα να δώσω αλλή μια ευκαιρία στη Μαίρη μετά και τίς τελευταίες διθυραμβικές κριτικές απο νέα μέλη :huh: :huh:
Διαπίστωσα μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις της :pipa1: :fuck1: σε σχέση με την τελευταία φορά που με είχε απογοητεύσει , αλλά και με λίγο ανεβασμένο τουπέ εξαιτίας φυσικά των σχολίων από τους συναγωνιστές.Στο προκείμενο , αρκετά καλή, καθόλη την διάρκεια, αλλά λίγο Fake η όλη της συμπεριφορά ( κραυγες, δαγκώματα,φιλια, φράσεις του τύπου, τι μου κάνεις, συνέχισε πιο δυνατα κλπ) .Εξελισεται θετικά, προς ικανοποιηση όλων μας. :dancing: :dancing: :dancing:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
φεύγει μια φόλα και επιστρέφει ένα στανταράκι....
τι έγινε η Ντόνα βαρέθηκε στην Κρήτη?
Θα την άφησε ο γκόμενος...Τι μας νοιάζει... και με Μαίρη, παίρνει πόντους το μαγαζί. Να έκανε και κάποια καλό μασάζ.. Στο πρόγραμμα των 60 είναι value for money.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
είπα να δώσω αλλή μια ευκαιρία στη Μαίρη μετά και τίς τελευταίες διθυραμβικές κριτικές απο νέα μέλη :huh: :huh:
Διαπίστωσα μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις της :pipa1: :fuck1: σε σχέση με την τελευταία φορά που με είχε απογοητεύσει , αλλά και με λίγο ανεβασμένο τουπέ εξαιτίας φυσικά των σχολίων από τους συναγωνιστές.

Ήτο αναμενόμενο αυτό, μετά τα τελευταία θριαμβικά γραφέντα.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω: Κατά τη γνώμη μου, ενημερώνουμε τους υπόλοιπους συναγωνιστές για τα όσα πραγματικά συνέβησαν, αφήνοντας κατά μέρος τα θριαμβευτικά σχόλια.
Και ένας καλός τρόπος να γίνει αυτό, είναι να γράφουμε και να αναρτούμε την κριτική μας 3-4 ημέρες μετά την ημέρα της συνεδρίας, έτσι ώστε να έχει κατασταλάξει μέσα μας, αυτό που πραγματικά πρέπει να ειπωθεί, χωρίς τα συνήθη διθυραμβικά σχόλια μίας επιτυχ(υ)ημένης επίσκεψης! (ΙΜΗΟ) :)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ήτο αναμενόμενο αυτό, μετά τα τελευταία θριαμβικά γραφέντα.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω: Κατά τη γνώμη μου, ενημερώνουμε τους υπόλοιπους συναγωνιστές για τα όσα πραγματικά συνέβησαν, αφήνοντας κατά μέρος τα θριαμβευτικά σχόλια.
Και ένας καλός τρόπος να γίνει αυτό, είναι να γράφουμε και να αναρτούμε την κριτική μας 3-4 ημέρες μετά την ημέρα της συνεδρίας, έτσι ώστε να έχει κατασταλάξει μέσα μας, αυτό που πραγματικά πρέπει να ειπωθεί, χωρίς τα συνήθη διθυραμβικά σχόλια μίας επιτυχ(υ)ημένης επίσκεψης! (ΙΜΗΟ) :)

+1

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom