η Λίνα με τις βυζάρες και τη προστυχόφατσα δεν ήταν εκεί?
Η Λίνα πήρε μεταγραφή για Φωκ. Νέγρη 11.
η Λίνα με τις βυζάρες και τη προστυχόφατσα δεν ήταν εκεί?
Η Λίνα πήρε μεταγραφή για Φωκ. Νέγρη 11.
καλό τεμάχιο δεν λέω αλλά οι νέες αφίξεις στο κατάστημα με προεξάρχουσες τη Μαίρη και τη Σαμάνθα με την κωλάρα νομίζω πως την αναπληρώνουν με το παραπάνω!
οκ. :-* :-*και στη Euromedica σε 48 ώρες βγαίνουν τα αποτελέσματα για HIV
Καλά η Μαίρη είναι άπαιχτο μωρό.Και στο δωμάτιο, πύραυλος.
Πολύ καλή είναι και η Αλεξάνδρα.Επιδόσεις της εντός, ακόμα δεν ξέρω, αλλά θα μάθω...
Καλά η Μαίρη είναι άπαιχτο μωρό.Και στο δωμάτιο, πύραυλος.
Πολύ καλή είναι και η Αλεξάνδρα.Επιδόσεις της εντός, ακόμα δεν ξέρω, αλλά θα μάθω...
Καλά πως γίνεται σε άλλους να είναι ξενερωμα και σε αλλους πύραυλος!!
Είναι με τις μέρες της?
Όταν λες πύραυλος ... κατι πιο συγκεκριμένο?
Ψηλη,αδυνατη,ξανθο κοντοκουρεμενο μαλλι,πανω απο 30 κοβει βολτες στην θησεως ποια ειναι;
ΣΕ Ποιο ϋψος?Ψηλη,αδυνατη,ξανθο κοντοκουρεμενο μαλλι,πανω απο 30 κοβει βολτες στην θησεως ποια ειναι;
Την εχω δει να μπαινοβγαινει απ το 81 αρκετες φορες και να πηγαινει στα μαγαζια της γειτονιας,χαροκοπου και αγιων παντων κυριως
δεν ξερω ρε τρελε γι αυτο ρωτησα,εγω το 79 εχω χτισει σε μασατζιδκα δεν παωΝα το πάρει το ποτάμι...
Πες μας ποιά είναι...
δεν ξερω ρε τρελε γι αυτο ρωτησα,εγω το 79 εχω χτισει σε μασατζιδκα δεν παω
φατσα,περπατημα και γενικα ολο το στυλακι δειχνουν οτι ειναι του αθληματος αν κανω λαθος ζητω ταπεινα συγνωμηΡε συ σίγουρα είναι μασαζόφατσα? Γιατί εκεί έχει στον 4ο ένα λογιστικό γραφείο και στον 1ο κάτι γραφεία του πανεπιστήμιου.
φατσα,περπατημα και γενικα ολο το στυλακι δειχνουν οτι ειναι του αθληματος αν κανω λαθος ζητω ταπεινα συγνωμη
στον στιβο τι λεει;Καλά, ξεκόλησα τώρα. Στην περιγραφή που δίνεις δουλεύει μια εδώ.Φάτσα όχι και πολλά πράγματα, αλλά αδύνατη και κορμί λαμπάδα.
Αν λέμε την ίδια, την λένε Αναστασία και είναι Ρωσίδα.
στον στιβο τι λεει;