δεν αναφερομαι για το συγκεκριμενο μαγαζι. μια απορια εχω για ολες που λενε οτι εκαναν εξετασεις. ποτε προλαβαν να κανουν και να βγουν και τα αποτελεσματα κιολας ?
Σε ιδιωτικά κέντρα, πχ. Βιοιατρική, τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 24 ώρες.
δεν αναφερομαι για το συγκεκριμενο μαγαζι. μια απορια εχω για ολες που λενε οτι εκαναν εξετασεις. ποτε προλαβαν να κανουν και να βγουν και τα αποτελεσματα κιολας ?
δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. μπραβο. αρκει να μπορεις να βασιστεις ( για τα αποτελεσματα λογω του πολυ συντομου χρονου )
κανα προεκλογικό κονδύλι?????και ποιοσ πληρωσε τισ εξετασεισ στα ιδιωτικα κεντρα????
οι ιδιεσ????χλωμο
τα "μαγαζια"?????ακομα ποιο χλωμο..
και ποιοσ πληρωσε τισ εξετασεισ στα ιδιωτικα κεντρα????
οι ιδιεσ????χλωμο
Είναι ανάμεσά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κάποιος χορηγός......
Εδώ έχουν πληρώσει τόσα και τόσα! Για την υγεία της αγάπης τους θα τσιγκουνευτούν?
οι ιδιεσ????χλωμο
Μάγκες καλησπέρα να κάνω δύο ερωτήσεις, το εν λόγω κατάστημα τι ωράριο έχει και το πρόγραμμα των 80 είναι 45 λεπτά και όσες φορές προλάβεις;
σιγά το κόστος ρε φίλε!
οι ιδιεσ????χλωμο
μαλλον δεν εχεισ ιδεα τι καρμιρισεσ ειναι ,γι'αυτο μιλασ//
και για να σε προλαβω,και σε θεματα υγειασ..
μια λυση σιγουρα ειναι αυτο που ειπε ο σμυρνη,για χορηγουσ..
Κάποιος χορηγός......
Εδώ έχουν πληρώσει τόσα και τόσα! Για την υγεία της αγάπης τους θα τσιγκουνευτούν?
μαλλον δεν εχεισ ιδεα τι καρμιρισεσ ειναι ,γι'αυτο μιλασ//
και για να σε προλαβω,και σε θεματα υγειασ..
μια λυση σιγουρα ειναι αυτο που ειπε ο σμυρνη,για χορηγουσ..
Στο συγκεκριμένο κατάστημα απο ότι μου είπαν πλήρωσε η ιδιοκτησία.
Και μην χλωμιάζεις...
Δεν είναι όλοι καρμίρηδες.
έχεις λάθος νομίζω...80 ευρω 2 εκτονώσεις..60 ευρω μια ;)έχει αλλάξει πλέον ο ανταγωνσιμος και προσφέρουν καλύτερα προγράμματα80 ευρώπουλα τα 45' και +20 ευρώ για διπλή εκτόνωση
δίκιο έχετε και οι δυο , εν μέρη....έχεις λάθος νομίζω...80 ευρω 2 εκτονώσεις..60 ευρω μια ;)έχει αλλάξει πλέον ο ανταγωνσιμος και προσφέρουν καλύτερα προγράμματα