jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
παλι δεν προλαβαμε?
Ήταν..... Εξαφανιζόλ!!!
:- :- :-
αυτο το έχει ξεκαθαρίσει....Έτσι όπως πάει το πράμα, προβλέπω την Αννούλα να κατεβαίνει στον στίβο.
αυτο το έχει ξεκαθαρίσει....
δεν πρόκειται να συμβεί....
κάτι θα ξέρεις για να το λέςΔεν χρειάζεται να περνάει η Αννούλα. Αλλωστε έχει κοπέλες για όλα τα γούστα.Και πιστοποιημένες με ..."δίπλωμα" ...για το θέμα των ημερών...
Έχει και το γκόμενο κάτω... έχει και δουλειά λόγω καλοκαιριού. Το Χειμώνα πάλι εδώ...επίσκεψη χθές , ...
, η Ντόνα αν και πήγε και δούλεψε δυο μέρες τελικά έφυγε να δουλέψει στην Κρήτη ,...
Έχει και το γκόμενο κάτω... έχει και δουλειά λόγω καλοκαιριού. Το Χειμώνα πάλι εδώ...
Συνδιαζει την δουλεια, με τις διακοπες της ???Έχει και το γκόμενο κάτω... έχει και δουλειά λόγω καλοκαιριού. Το Χειμώνα πάλι εδώ...
σωστός.....Μπα!!! Δεν νομίζω...
όχι απλά κάτω το χρήμα είναι ποιο πολύ.....Έχει και το γκόμενο κάτω... έχει και δουλειά λόγω καλοκαιριού. Το Χειμώνα πάλι εδώ...
Δεν χρειάζεται να περνάει η Αννούλα. Αλλωστε έχει κοπέλες για όλα τα γούστα.Και πιστοποιημένες με ..."δίπλωμα" ...για το θέμα των ημερών...
και απο το άνωθεν ρόστερ λόκο ποιές???επίσκεψη χθές , στην πόρτα η πάντα ευγενική και πάντα περιποιημένη(χθες ήταν ψιλοάρρωστη)Αννα , ρόστερ Ειρήνη μελαχρινή με κωλάρα(σε μέγεθος), Ελενα το το ξανθό λεπτό
μίλφ , μια κινεζούλα μέτριας εμφάνισης , η Ντόνα αν και πήγε και δούλεψε δυο μέρες τελικά έφυγε να δουλέψει στην Κρήτη , ενώ η Σαμάνθα κατα την προσφιλή της
συνήθεια έχει μιά βδομάδα να εμφανιστεί....Νίκη και Μαρία είχαν πάει στους αγρούς να μαζέψουν λουλούδια για να πλέξουν το στεφάνι
δυστυχώς δεν γνωρίζω γιατί με τις καινούργιες δεν έχω περάσει...και απο το άνωθεν ρόστερ λόκο ποιές???
και απο το άνωθεν ρόστερ λόκο ποιές???
και πιάσαμε τη κουβέντα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το AIDS και τις ιερόδουλες και κατά πόσο αυτή η αρνητική εξέλιξη επηρέασε και τις λαδοκόρες...μου είπε ότι τις επηρέασε αρκετά και για αυτό και οι ίδιες οι κοπέλες από φόβο αλλά και για να καθυσυχάσουν τους πελάτες κάνανε τεστ για HIV...μου είπε ότι ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά και πως τα έχει η ίδια στη διάθεση κάθε πελάτη που θέλει να τα δεί...επί της ουσίας πήρα την Ελένη για φουλ πρόγραμμα με κουλούρι!