Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.522
Πόντοι
46.232
επίσκεψη χθές , στην πόρτα η πάντα ευγενική και πάντα περιποιημένη(χθες ήταν ψιλοάρρωστη)Αννα , ρόστερ Ειρήνη μελαχρινή με κωλάρα(σε μέγεθος), Ελενα το το ξανθό λεπτό
μίλφ , μια κινεζούλα μέτριας εμφάνισης , η Ντόνα αν και πήγε και δούλεψε δυο μέρες τελικά έφυγε να δουλέψει στην Κρήτη , ενώ η Σαμάνθα κατα την προσφιλή της
συνήθεια έχει μιά βδομάδα να εμφανιστεί....Νίκη και Μαρία είχαν πάει στους αγρούς να μαζέψουν λουλούδια για να πλέξουν το στεφάνι  :grin: :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.754
Πόντοι
34.267
Έτσι όπως πάει το πράμα, προβλέπω την Αννούλα να κατεβαίνει στον στίβο. :pipa2:

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν χρειάζεται να περνάει η Αννούλα. Αλλωστε έχει κοπέλες για όλα τα γούστα.Και πιστοποιημένες με ..."δίπλωμα"  ...για το θέμα των ημερών...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.522
Πόντοι
46.232
Δεν χρειάζεται να περνάει η Αννούλα. Αλλωστε έχει κοπέλες για όλα τα γούστα.Και πιστοποιημένες με ..."δίπλωμα"  ...για το θέμα των ημερών...
κάτι θα ξέρεις για να το λές  :grin: :grin:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
επίσκεψη χθές , ...
, η Ντόνα αν και πήγε και δούλεψε δυο μέρες τελικά έφυγε να δουλέψει στην Κρήτη ,...:grin: :grin:
Έχει και το γκόμενο κάτω... έχει και δουλειά λόγω καλοκαιριού. Το Χειμώνα πάλι εδώ...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.790
Πόντοι
6.495
επίσκεψη χθές , στην πόρτα η πάντα ευγενική και πάντα περιποιημένη(χθες ήταν ψιλοάρρωστη)Αννα , ρόστερ Ειρήνη μελαχρινή με κωλάρα(σε μέγεθος), Ελενα το το ξανθό λεπτό
μίλφ , μια κινεζούλα μέτριας εμφάνισης , η Ντόνα αν και πήγε και δούλεψε δυο μέρες τελικά έφυγε να δουλέψει στην Κρήτη , ενώ η Σαμάνθα κατα την προσφιλή της
συνήθεια έχει μιά βδομάδα να εμφανιστεί....Νίκη και Μαρία είχαν πάει στους αγρούς να μαζέψουν λουλούδια για να πλέξουν το στεφάνι  :grin: :grin:
και απο το άνωθεν ρόστερ λόκο ποιές???

Επισκέπτης

επίσκεψη προ ολίγου στο ίδρυμα και στην υποδοχή όπως πάντα η ευγενική Αννούλα... πέρασα στο σαλονάκι και πιάσαμε τη κουβέντα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το AIDS και τις ιερόδουλες και κατά πόσο αυτή η αρνητική εξέλιξη επηρέασε και τις λαδοκόρες...μου είπε ότι τις επηρέασε αρκετά και για αυτό και οι ίδιες οι κοπέλες από φόβο αλλά και για να καθυσυχάσουν τους πελάτες κάνανε τεστ για HIV...μου είπε ότι ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά και πως τα έχει η ίδια στη διάθεση κάθε πελάτη που θέλει να τα δεί...επί της ουσίας πήρα την Ελένη για φουλ πρόγραμμα με κουλούρι! :rockon:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
και πιάσαμε τη κουβέντα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το AIDS και τις ιερόδουλες και κατά πόσο αυτή η αρνητική εξέλιξη επηρέασε και τις λαδοκόρες...μου είπε ότι τις επηρέασε αρκετά και για αυτό και οι ίδιες οι κοπέλες από φόβο αλλά και για να καθυσυχάσουν τους πελάτες κάνανε τεστ για HIV...μου είπε ότι ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά και πως τα έχει η ίδια στη διάθεση κάθε πελάτη που θέλει να τα δεί...επί της ουσίας πήρα την Ελένη για φουλ πρόγραμμα με κουλούρι! :rockon:

δεν αναφερομαι για το συγκεκριμενο μαγαζι.  μια  απορια  εχω  για ολες που  λενε  οτι  εκαναν εξετασεις.  ποτε προλαβαν να κανουν και να βγουν και τα αποτελεσματα κιολας ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom