n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.535
- Πόντοι
- 46.232
με ξέρεις να μασάω?????
συνεχεια μασαs μια trident .με ξέρεις να μασάω?????
ετσι πληροφοριακα. μιλησα με τον daniel και τον ρωτησα 2-3 πραγματακια. αυτη ειναι. ανεκαθεν μετρια πραγματα μεσα. οπωs και με σενα τοτε. η μια ψαχνει για χορηγο και η αλλη αποτρελαθηκε τελειωs. θα τα πουμε.πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε....
πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε....
χρόνια πολλά με υγεια daniel περιγραφή της Νίκης??
σημερινό πέρασμα από το ίδρυμα...παρούσες οι Ελένη,Λίνα,Λίσα,Σαμάνθα,Μαίρη,Αναστασία και Νίκη (καινούρια λαδοκόρη,μελαχρινό πανέμορφο πιπίνι εκ Ρουμανίας ορμώμενη). Επέλεξα Νίκη και απόλαυσα ένα εξαιρετικό μασάζ μετά Πασχαλινής γαρδούμπας
χρόνια πολλά με υγεια daniel περιγραφή της Νίκης??
Δε σ'αφήνει με τίποτα! ;)δεν αποχώρησε...........
επίσκεψη σήμερα στην πόρτα η Αννα σήμερα φορούσε τζήν και απο πάνω μια ωραία ριχτή σομόν/ποροκαλί μπλούζα που της πήγαινε απίστευτα....(παιδιά μην την πρήζεται δεν περνάει στο δωμάτιο ;)),
ρόστερ Αλίνα μίλφ , Ελευθεριά μίλφ λεπτό , Νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή(μου θύμισε την Νίκη απο Σ45), Μαίρη μελαχρινή λεπτή άβυζι αλλά ενδιαφέρουσα παρουσία λίγο ποιο ψηλή απο
την Νίκη , η Ντόνα πάλι απούσα (δεν είναι στις καλές της , μπήκε και η άνοιξη θα μελαγχόλησε η μικρή μου), τελευταία άφησα την Σαμάνθα , η Σαμάνθα είναι μια αλβανέζα
ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό κορμί , δούλευε Συγγρού 47 και 147 αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ μέτρια ενώ έχει και κακό χαρακτήρα....βέβαια όχι τόσο κακό όσο η αδερφή της.....
όχι εμένα...είναι καλά τα λεφτά.... ;)Δε σ'αφήνει με τίποτα! ;)
με τίποτα με τις συγκεκριμένες ...γιατί σκέφτεσαι να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειας?
με τίποτα με τις συγκεκριμένες ...
με τίποτα με τις συγκεκριμένες ...