Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
με ξέρεις να μασάω?????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
ναι αυτό είναι αλήθεια ....trident senses mint mystery  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε.... :grin: :grin: :grin:
  ετσι πληροφοριακα.  μιλησα με τον  daniel και τον ρωτησα 2-3 πραγματακια.  αυτη ειναι.        ανεκαθεν  μετρια πραγματα μεσα.      οπωs και με σενα τοτε.  η μια ψαχνει  για χορηγο και η αλλη αποτρελαθηκε τελειωs.  :tooth:    θα τα πουμε. 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..σημερινο περασμα.....κλειστο το μαγαζι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
που έχεις χαθεί εσύ???
είχες πάει στη ζούγκλα??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

σημερινό πέρασμα από το ίδρυμα...παρούσες οι Ελένη,Λίνα,Λίσα,Σαμάνθα,Μαίρη,Αναστασία και Νίκη (καινούρια λαδοκόρη,μελαχρινό πανέμορφο πιπίνι εκ Ρουμανίας ορμώμενη). Επέλεξα Νίκη και απόλαυσα ένα εξαιρετικό μασάζ μετά Πασχαλινής γαρδούμπας :knockinb: :grin:

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390
:lheel:
σημερινό πέρασμα από το ίδρυμα...παρούσες οι Ελένη,Λίνα,Λίσα,Σαμάνθα,Μαίρη,Αναστασία και Νίκη (καινούρια λαδοκόρη,μελαχρινό πανέμορφο πιπίνι εκ Ρουμανίας ορμώμενη). Επέλεξα Νίκη και απόλαυσα ένα εξαιρετικό μασάζ μετά Πασχαλινής γαρδούμπας :knockinb: :grin:
χρόνια πολλά με υγεια daniel περιγραφή της Νίκης??

Επισκέπτης
χρόνια πολλά με υγεια daniel περιγραφή της Νίκης??

Χρόνια Πολλά με Υγεία φίλε μου :)

Η Νίκη είναι πετίτ ( αν και δεν την λες κοντή) κορασίδα μελαχρινή με γλυκό προσωπάκι και μαύρα μάτια, προσφέρεται περισσότερο για gfe καταστάσεις...το μασαζ της είναι καλό και οι επιδόσεις της στο :fuck1: αρκετά καλές παρ'ότι νέα στο επάγγελμα.

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390
ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στην πόρτα η Αννα σήμερα φορούσε τζήν και απο πάνω μια ωραία ριχτή σομόν/ποροκαλί μπλούζα που της πήγαινε απίστευτα....(παιδιά μην την πρήζεται δεν περνάει στο δωμάτιο  ;)),
ρόστερ Αλίνα μίλφ , Ελευθεριά μίλφ λεπτό , Νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή(μου θύμισε την Νίκη απο Σ45), Μαίρη μελαχρινή λεπτή άβυζι αλλά ενδιαφέρουσα παρουσία λίγο ποιο ψηλή απο
την Νίκη , η Ντόνα πάλι απούσα (δεν είναι στις καλές της , μπήκε και η άνοιξη θα μελαγχόλησε η μικρή μου), τελευταία άφησα την Σαμάνθα , η Σαμάνθα είναι μια αλβανέζα
ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό κορμί , δούλευε Συγγρού 47 και 147 αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ μέτρια ενώ έχει και κακό χαρακτήρα....βέβαια όχι τόσο κακό όσο η αδερφή της.....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Η Ντόνα αποχώρησε... κρίμα και τη Δευτέρα είχε γεννέθλια (από ότι έλεγε...) και θα μας κέρναγε κανά κουλουράκι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
δεν αποχώρησε...........

Επισκέπτης
επίσκεψη σήμερα στην πόρτα η Αννα σήμερα φορούσε τζήν και απο πάνω μια ωραία ριχτή σομόν/ποροκαλί μπλούζα που της πήγαινε απίστευτα....(παιδιά μην την πρήζεται δεν περνάει στο δωμάτιο  ;)),
ρόστερ Αλίνα μίλφ , Ελευθεριά μίλφ λεπτό , Νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή(μου θύμισε την Νίκη απο Σ45), Μαίρη μελαχρινή λεπτή άβυζι αλλά ενδιαφέρουσα παρουσία λίγο ποιο ψηλή απο
την Νίκη , η Ντόνα πάλι απούσα (δεν είναι στις καλές της , μπήκε και η άνοιξη θα μελαγχόλησε η μικρή μου), τελευταία άφησα την Σαμάνθα , η Σαμάνθα είναι μια αλβανέζα
ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό κορμί , δούλευε Συγγρού 47 και 147 αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ μέτρια ενώ έχει και κακό χαρακτήρα....βέβαια όχι τόσο κακό όσο η αδερφή της.....

γιατί σκέφτεσαι να γίνεις και εσύ μέλος της οικογένειας? :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom