Έχεις μήπως να κάνεις στο παλικάρι κάποια καλύτερη πρόταση?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τα παραλεs. οταν σου εκανε στο συγ 29 τοτε , και σε κοιταζε στα ματια, σε κοιταζε ειπε , γιατι σε ειχε ερωτευτει. αστην ειναι για λυπηση και αυτη. θα τρεμει το φυλοκαρδι τηs τωρα. ;)δούλευε Συγγρού 47 και 147 αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ μέτρια ενώ έχει και κακό χαρακτήρα....βέβαια όχι τόσο κακό όσο η αδερφή της.....
Επισκέπτης
Η Ντόνα αποχώρησε... κρίμα και τη Δευτέρα είχε γεννέθλια (από ότι έλεγε...) και θα μας κέρναγε κανά κουλουράκι...
μην ανησυχείς θα σε κεράσει κουλουράκι στη γιορτή της!
..εγω εδω στην ζουγκλα της αθηνας ειμαι και καμια φορα κατεβαινω σε κανενα "πολιτιστικο κεντρο"....που έχεις χαθεί εσύ???
είχες πάει στη ζούγκλα???
..η ειρηνη δεν ειναι απο εσθονια,αν καταλαβα καλα ειναι απο λετονια-δεν μιλα καλα καλα ελληνικα,δεν ειναι μιλφ-γυρω στα 30 και κατι ψιλα.ειναι μια βαρυκοκκαλη γυναικα με βυζακι νορμαλ στημενο και ωραια κωλαρα και πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου που ειναι αδυνατον να μην την προσεξεις στο δρομο.στον στιβο της μαχης γενικα δεν το εχει το θεμα-ολα με προφυλαξεις αλλα αμα της βρεις το κλειδι ξεκλειδωνεται.πέρασμα από το ίδρυμα χθες νωρίς το απόγευμα και πέρα από τις γνωστές λαδοκόρες Ντόνα, Ελένη,Λίνα,Μαίρη,Λίσα,Αναστασία είχε και νέες παρουσίες τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ και την Ειρήνη από Εσθονία μιλφ με γαλάζια μάτια και big butt...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα και χρειάζεται λίγη προπόνηση ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! φεύγοντας η Άννα μου είπε ότι αναμένει ένα μελαχρινό 19χρονο πιπίνι στο ίδρυμα από αύριο ( δλδ σήμερα Μ.Πέμπτη)
θα την ξαναδοκιμασω ετσι απο περιεργεια στην δευτερη φορα μιας και ειναι ο τυπος της γυναικας που θα θελα να ειχα διπλα μου.ολοκαθαρο ρωσικο τανκς που θελει ομως να δοκιμαστει στο πεδιο βολης......60 ρουβλια η βολη...
Επισκέπτης
..η ειρηνη δεν ειναι απο εσθονια,αν καταλαβα καλα ειναι απο λετονια-δεν μιλα καλα καλα ελληνικα,δεν ειναι μιλφ-γυρω στα 30 και κατι ψιλα.ειναι μια βαρυκοκκαλη γυναικα με βυζακι νορμαλ στημενο και ωραια κωλαρα και πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου που ειναι αδυνατον να μην την προσεξεις στο δρομο.στον στιβο της μαχης γενικα δεν το εχει το θεμα-ολα με προφυλαξεις αλλα αμα της βρεις το κλειδι ξεκλειδωνεται.
θα την ξαναδοκιμασω ετσι απο περιεργεια στην δευτερη φορα μιας και ειναι ο τυπος της γυναικας που θα θελα να ειχα διπλα μου.ολοκαθαρο ρωσικο τανκς που θελει ομως να δοκιμαστει στο πεδιο βολης......60 ρουβλια η βολη...
για αυτό θα τα χαλάσουμε? και οι δύο Βαλτικές χώρες είναι!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
Παρακαλείται συναγωνιστής-γαμίκουλας που έσπρωξε πρόσφατα την Σαμάνθα, να μας δώσει τα φώτα του μπας και ζμπρώξουμε κι εμείς λιγουλάκι...Ευχαριστώ προκαταβολικώς!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.535
- Πόντοι
- 46.232
..εγω εδω στην ζουγκλα της αθηνας ειμαι και καμια φορα κατεβαινω σε κανενα "πολιτιστικο κεντρο"....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.535
- Πόντοι
- 46.232
δές μια παλιά δικιά μου απο άλλο μαγαζίμε την υποσημείωση ότι έχει χαλάσει αρκετά σε υπηρεσίες ;)Παρακαλείται συναγωνιστής-γαμίκουλας που έσπρωξε πρόσφατα την Σαμάνθα, να μας δώσει τα φώτα του μπας και ζμπρώξουμε κι εμείς λιγουλάκι...Ευχαριστώ προκαταβολικώς!
Επισκέπτης
Παρακαλείται συναγωνιστής-γαμίκουλας που έσπρωξε πρόσφατα την Σαμάνθα, να μας δώσει τα φώτα του μπας και ζμπρώξουμε κι εμείς λιγουλάκι...Ευχαριστώ προκαταβολικώς!
τρίτο σχόλιο ;)
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
Thnx boy, θα τεσταριστεί αύριο.
Διαγραμμένο μέλος 104139
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντόνα. (Δουλεύει ακόμα αυτη η κοπέλα στο μαγαζί?) Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.235
- Πόντοι
- 2.310
Παιδια SOS!!! Ερωτηση για οποιον ξέρει. Παιζουν γλωσσόφιλα στο συγκεκριμένο ιδρυμα? Και αν ναι ποιές κοπέλες δέχονται και δίνουν! Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Ντόνα. (Δουλεύει ακόμα αυτη η κοπέλα στο μαγαζί?) Ξέρει κανένας τι παίζει ακριβώς με το θέμα αυτο γενικά στα μασατζιδικα. Επειδη θα ειναι η πρώτη φορα που παω σε τετοιου ειδους ιδρυμα θέλω να ξέρω τι παιζει. Ευχαριστώ
Γενικά ναι! ΑΝ θυμάμαι καλά η Ντονα ναι
Διαγραμμένο μέλος 104139
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γενικά ναι! ΑΝ θυμάμαι καλά η Ντονα ναι
Ευχαριστω φίλος!
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.235
- Πόντοι
- 2.310
Εγώ εμφανησισακά (αλλά και σαν στυλ) προτιμώ την Έλενα από τη Ντονα, αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Έχω δει και καναδυό άλλες πιό παλιά αλλά που δεν τις προτιμώ τόσο πολύ. Διάβασα ότι έχουν έλθει και καινούργιες και κάποιες θα ήθελα να τις δω, αλλά δεν τις ξέρω.
Διαγραμμένο μέλος 104139
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ εμφανησισακά (αλλά και σαν στυλ) προτιμώ την Έλενα από τη Ντονα, αλλά ο καθένας με τα γούστα του. Έχω δει και καναδυό άλλες πιό παλιά αλλά που δεν τις προτιμώ τόσο πολύ. Διάβασα ότι έχουν έλθει και καινούργιες και κάποιες θα ήθελα να τις δω, αλλά δεν τις ξέρω.
Ευχαριστω και πάλι μάγκα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.535
- Πόντοι
- 46.232
απο τις καινούργιες καλούλα έιναι η νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή και η Μαρία σαν την νίκη λίγο ποιο ψηλή(ακούγονται καλά , δεν έχω ιδία άποψη)
Επισκέπτης
απο τις καινούργιες καλούλα έιναι η νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή και η Μαρία σαν την νίκη λίγο ποιο ψηλή(ακούγονται καλά , δεν έχω ιδία άποψη)
μόνο καλούλα ρε φίλε? μια χαρα πιπινοπουτανάκι είναι
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και απο προγραμματακι τι προσφερει το πιπινοπουτανακι? ΣΧΠ? ΧΣΠ ΧΣΣ? Α-ΕΠΙΠΕΔΟ?
μεταφραση των ορων OWO, CIF, CIM A-LEVEL!!!
μεταφραση των ορων OWO, CIF, CIM A-LEVEL!!!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
Ήταν..... Εξαφανιζόλ!!!μόνο καλούλα ρε φίλε? μια χαρα πιπινοπουτανάκι είναι
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.