Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Μαιρι λείπει.Θα έρθει αύριο. Όμως είναι εκεί η καβλιτσα Δοννα :fuck1:.Αφεδρα του :knockinb: Ελενι. Για πολλή καλό  :pipa1: Αναστασία.  Με το καλό ισπανικό  :tits: κε καλό μασάζ Λινα. Κε διο καινούριες  μια ξανθιά κε μια με μαύρα μακριά μάλια.  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

πέρασμα από το ίδρυμα χθες νωρίς το απόγευμα και πέρα από τις γνωστές λαδοκόρες Ντόνα, Ελένη,Λίνα,Μαίρη,Λίσα,Αναστασία είχε και νέες παρουσίες :rockon: τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ :rockon: και την Ειρήνη από Εσθονία μιλφ με γαλάζια μάτια και big butt...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα :pipa1: και χρειάζεται λίγη προπόνηση :fuck1: ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της  :fuck1: στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! :rockon: φεύγοντας η Άννα μου είπε ότι αναμένει ένα μελαχρινό 19χρονο πιπίνι στο ίδρυμα από αύριο ( δλδ σήμερα Μ.Πέμπτη) :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ :rockon: ...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα :pipa1: και χρειάζεται λίγη προπόνηση :fuck1: ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της  :fuck1: στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! :rockon: φ
ποιά Σαμάνθα αυτή που δούλευε σ29 και μετα σ147???
ξανθιά με τατού??

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πέρασμα από το ίδρυμα χθες νωρίς το απόγευμα και πέρα από τις γνωστές λαδοκόρες Ντόνα, Ελένη,Λίνα,Μαίρη,Λίσα,Αναστασία είχε και νέες παρουσίες :rockon: τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ :rockon: και την Ειρήνη από Εσθονία μιλφ με γαλάζια μάτια και big butt...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα :pipa1: και χρειάζεται λίγη προπόνηση :fuck1: ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της  :fuck1: στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! :rockon: φεύγοντας η Άννα μου είπε ότι αναμένει ένα μελαχρινό 19χρονο πιπίνι στο ίδρυμα από αύριο ( δλδ σήμερα Μ.Πέμπτη) :rockon:
αερας ανανεωσιης στην αννα...καλο αυτο, γιατι μετα τις τελευταιες αποχωρησεις, ειχε φτωχο  ροστερ....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι αυτή πρέπει να είναι,αλλά είχε καστανόξανθο μαλλί και μου είπε ότι δούλευε Σ29, το Σ147 δεν μου το ανέφερε.

ξανθιά με τατού??
    ορε  γλεντια      :tooth: :tooth: :tooth: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα :pipa1: και χρειάζεται λίγη προπόνηση :fuck1: ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της  :fuck1: στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά!
  αυτη  σου  ειπε  οτι  ειναι  νεα  στο επαγγελμα  η  το συμπερανεs  εσυ  ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ξανθιά με τατού??
  ανεκαθεν σταθερη αυτη η κοπελλα.      αυτο το ονομα και το εξ πολωνιαs  τηs  ταιριαζουν  και δεν τα αλλαζει με τιποτα. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι αυτή πρέπει να είναι,αλλά είχε καστανόξανθο μαλλί και μου είπε ότι δούλευε Σ29, το Σ147 δεν μου το ανέφερε.
  ε ολα τα θα πει ?    αν θεs λεπτομερειεs (  ετσι για χαβαλε )  θα στιs πω εγω. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
όχι η Άννα μου το είπε να την πάω με το μαλακό :knockinb: γιατί είναι νέα στον κλάδο :grin: έχεις διαφορετική πληροφόρηση εσύ?
αν είναι αυτή που νομίζω...δεν είναι και πολύ νεα στο επάγγελμα....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
όχι η Άννα μου το είπε να την πάω με το μαλακό :knockinb: γιατί είναι νέα στον κλάδο :grin: έχεις διαφορετική πληροφόρηση εσύ?
    οχι  διαφορετικη.    την αληθινη.    θα τα πουμε απο κοντα.    αν και δεν υπαρχει  κανεναs  λογοs  να  ασχοληθουμε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε.... :grin: :grin: :grin:
 σιγα  μην   παω.     και χασω και τον χρονο μου.     τωρα  οι  συγκεκριμενεs   ξερουν   ποιοι ειμαστε (  αλλωστε   και  δεν μαs  νοιαζει  γιατι  δεν εχουμε να κρυψουμε  και  τιποτα  )   ,   μαs διαβαζουν ανελλιπωs  και τα κουτσομπολια και η ραδιοαρβυλα  παει  συννεφο.   στιs πουτανεs  ,  πουτανιεs πανε να πουλησουν ?    

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom