Επισκέπτης
δηλαδη Πεννυ και οχι Βικυ... τα'χω μπλεξει, γερναω...
πάρε τη σούπερ καβλιάρα τη Μαιρούλα το μελαχρινό πιπίνι να ξανανιώσεις νέος ;)
δηλαδη Πεννυ και οχι Βικυ... τα'χω μπλεξει, γερναω...
ποιά Σαμάνθα αυτή που δούλευε σ29 και μετα σ147???τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ ...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα και χρειάζεται λίγη προπόνηση ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! φ
αερας ανανεωσιης στην αννα...καλο αυτο, γιατι μετα τις τελευταιες αποχωρησεις, ειχε φτωχο ροστερ....πέρασμα από το ίδρυμα χθες νωρίς το απόγευμα και πέρα από τις γνωστές λαδοκόρες Ντόνα, Ελένη,Λίνα,Μαίρη,Λίσα,Αναστασία είχε και νέες παρουσίες τη Σαμάνθα από Πολωνία σούπερ μουνάρα με σώμα στρίπερ και κωλάρα τουρλωτή στα 25+ και την Ειρήνη από Εσθονία μιλφ με γαλάζια μάτια και big butt...πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα και χρειάζεται λίγη προπόνηση ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά! φεύγοντας η Άννα μου είπε ότι αναμένει ένα μελαχρινό 19χρονο πιπίνι στο ίδρυμα από αύριο ( δλδ σήμερα Μ.Πέμπτη)
ποιά Σαμάνθα αυτή που δούλευε σ29 και μετα σ147???
ξανθιά με τατού??
ναι αυτή πρέπει να είναι,αλλά είχε καστανόξανθο μαλλί και μου είπε ότι δούλευε Σ29, το Σ147 δεν μου το ανέφερε.
ορε γλεντιαποιά Σαμάνθα αυτή που δούλευε σ29 και μετα σ147???
ξανθιά με τατού??
αυτη σου ειπε οτι ειναι νεα στο επαγγελμα η το συμπερανεs εσυ ?πήρα τη Σαμάνθα, η οποία είναι νέα στο επάγγελμα και χρειάζεται λίγη προπόνηση ακόμα, αλλά η θέα να βλέπεις τη κωλάρα της στα τέσσερα είναι όλα τα λεφτά!
ανεκαθεν σταθερη αυτη η κοπελλα. αυτο το ονομα και το εξ πολωνιαs τηs ταιριαζουν και δεν τα αλλαζει με τιποτα.ποιά Σαμάνθα αυτή που δούλευε σ29 και μετα σ147???
ξανθιά με τατού??
ασε μας ρε απο δω...!!!!! ...τσεκαρε τα πμ σου...ανεκαθεν σταθερη αυτη η κοπελλα. αυτο το ονομα και το εξ πολωνιαs τηs ταιριαζουν και δεν τα αλλαζει με τιποτα.
ε ολα τα θα πει ? αν θεs λεπτομερειεs ( ετσι για χαβαλε ) θα στιs πω εγω.ναι αυτή πρέπει να είναι,αλλά είχε καστανόξανθο μαλλί και μου είπε ότι δούλευε Σ29, το Σ147 δεν μου το ανέφερε.
γκαστονε εισαι. τι κολοφαρδια ειναι αυτη που εχειs.ασε μας ρε απο δω...!!!!! ...τσεκαρε τα πμ σου...
αυτη σου ειπε οτι ειναι νεα στο επαγγελμα η το συμπερανεs εσυ ?
αν είναι αυτή που νομίζω...δεν είναι και πολύ νεα στο επάγγελμα....όχι η Άννα μου το είπε να την πάω με το μαλακό γιατί είναι νέα στον κλάδο έχεις διαφορετική πληροφόρηση εσύ?
πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε....ορε γλεντια
πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε....
οχι διαφορετικη. την αληθινη. θα τα πουμε απο κοντα. αν και δεν υπαρχει κανεναs λογοs να ασχοληθουμε.όχι η Άννα μου το είπε να την πάω με το μαλακό γιατί είναι νέα στον κλάδο έχεις διαφορετική πληροφόρηση εσύ?
οχι διαφορετικη. την αληθινη. θα τα πουμε απο κοντα. αν και δεν υπαρχει κανεναs λογοs να ασχοληθουμε.
:-* :-* :-*ok τα λέμε ;) Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση!
σιγα μην παω. και χασω και τον χρονο μου. τωρα οι συγκεκριμενεs ξερουν ποιοι ειμαστε ( αλλωστε και δεν μαs νοιαζει γιατι δεν εχουμε να κρυψουμε και τιποτα ) , μαs διαβαζουν ανελλιπωs και τα κουτσομπολια και η ραδιοαρβυλα παει συννεφο. στιs πουτανεs , πουτανιεs πανε να πουλησουν ?πάμε απο εκεί την πέμπτη να την τσεκάρουμε....