Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Δυστυχώς αγαπητέ συναγωνιστή τζίφος η δουλειά.  Έφυγα για το Θησέως 81 και δεν με πρόλαβε και το post του συναγωνιστή Kepaaap- είχα ήδη φύγει για αναγνώριση -  οτι η Κατερίνα που λέγαμε είναι στο Κηφισιας 12 και όχι εκεί.

Δύσκολο να μπορέσω να περάσω από Κηφισίας αλλά εαν 'πάω καταδρομική' θα στείλω σχετική ενημέρωση.

Καλή δύναμη σε όλους τους συναγωνιστές...

V for Vendetta

sorry φίλε :- τέλος πάντων μιας και πήγες το μελανούρι η Μαιρούλα σου άρεσε?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
η Κινέζα η Λίσα σταμάτησε προσωρινά να παρέχει τις υπηρεσίες της :pipa1: :fuck1: λόγω μικρού ατυχήματος όπως με ενημέρωσε η ευγενική σερίφισα Άννα.
Ευχαριστώ για την ενημερωση daniel. Τελικά δεν κατάφερα να πάω διότι έτυχε κάτι έκτακτο και όπως βλέπω ευτυχώς που δεν πήγα...

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι συνέβη σε αυτό το κορίτσι  :helpplea: για να ξέρω αν έχω να πάει στο γιατρό    :kissass2:

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα και ήταν παρούσες η Λίνα με τις :tits: και με νέο look κοκκινομάλλας για pse καταστάσεις, οι γνωστές σεξουάλες Ελένη και Ντόνα :pipa1: :fuck1: και το μελαχρινό πιπίνι με σώμα μοντελέ από Ρωσία η Μαίρη...επέλεξα τη Μαίρη την οποία είχα βάλει στο μάτι από τη περασμένη φορά και ενώ η Άννα μου είπε να την προσέξω γιατί είναι ακόμα άβγαλτη με εξέπληξε θετικά γιατί η απόδοση της εναλλασόταν από gfe σε pse ανάλογα με τα κέφια μου!!! τη συστήνω ανεπιφύλακτα! :rockon: :rockon: :rockon:

αφου με φτιαξανε οι διαφοροι συναγωνιστες με τη Μαιρουλα τη μοντελλα , πηγα κι εγω προ τριημερου φρεσκος και ορεξατος , μια που εχω αδυναμια στα πιπινομοντελε.
οντως το μωρο ειναι στυλ Αλεξανδρας και καλυτερο . Ομως , στην περιγραφη των υπηρεσιων απο την σεριφισσα (η οποια παρεπιπτοντως με ξερει καλα οντας τακτικος πελατης τελευταια), μου ειπε πως λογω οτι η Μαιρουλα "ρονταρει" και το παει μαλακα το πραγμα , δε δουλευει (ακομα ;;) καλαμακι ακα !
Επιμενοντας ευγενικα εγω, επικαλουμενος και το καλο προσφατο ιστορικο μου εκπαιδευσης της Αλεξανδρας, στα πρωτα της πιπο-βηματα , η απαντηση παρεμεινε αρνητικη.. ετσι μετα λυπης μου εφυγα απρακτος για να βρω πιπαρηγορια λιγο πιο πανω στο γνωστο τριγωνο...
Μηπως καποιος εχει καταφερει να τεσταρει το μωρο στο μεταξυ ;;; 

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
τι συνέβη σε αυτό το κορίτσι  :helpplea: για να ξέρω αν έχω να πάει στο γιατρό    :kissass2:

Ατύχημα.Μυικός τραυματισμός.Επεσε από τις σκάλες του σπιτιού της η μικρή.Σε λίγες μέρες θα επανέλθει όπως με ενημερώσανε.

Επισκέπτης
ρε παιδιά και άσχετο υπάρχει και θησεως 79;

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι.Ομως είναι στούντιο και όχι μασσάζ.

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περασα προσφατα και εγω, απογευμα καθημερινσ. Πηρα μια Αναστασια απο Οθκρανια. Με καλο μασαζ :pipa2: και απολαθστικα τα υπολιπα.... Κοματι αξιασ. :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.966
Πόντοι
6.515

μασαζ διεκπεραιωτικο, στα υπολοιπα προσπαθει να ειναι ευχαριστη και και να δωσει στοιχεια GFE.  Δεν ζητησα ακα.. Η σεριφισα αντιμετωπισε με επιφυλαξη την επιλογη μου

Επισκέπτης
αφου με φτιαξανε οι διαφοροι συναγωνιστες με τη Μαιρουλα τη μοντελλα , πηγα κι εγω προ τριημερου φρεσκος και ορεξατος , μια που εχω αδυναμια στα πιπινομοντελε.
οντως το μωρο ειναι στυλ Αλεξανδρας και καλυτερο . Ομως , στην περιγραφη των υπηρεσιων απο την σεριφισσα (η οποια παρεπιπτοντως με ξερει καλα οντας τακτικος πελατης τελευταια), μου ειπε πως λογω οτι η Μαιρουλα "ρονταρει" και το παει μαλακα το πραγμα , δε δουλευει (ακομα ;;) καλαμακι ακα !
Επιμενοντας ευγενικα εγω, επικαλουμενος και το καλο προσφατο ιστορικο μου εκπαιδευσης της Αλεξανδρας, στα πρωτα της πιπο-βηματα , η απαντηση παρεμεινε αρνητικη.. ετσι μετα λυπης μου εφυγα απρακτος για να βρω πιπαρηγορια λιγο πιο πανω στο γνωστο τριγωνο...

κακώς δεν την πήρες τη Μαίρη φίλε, γιατί και εμένα η Άννα μου είχε πεί ότι δεν είναι για πολλά αλλά τελικά οι επιδόσεις της Μαιρούλας στο δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καλές! :rockon: :rockon: :rockon:

Blockhot11

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:helpplea: Μια πληροφορια για την Ελενη.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Ατύχημα.Μυικός τραυματισμός.Επεσε από τις σκάλες του σπιτιού της η μικρή.Σε λίγες μέρες θα επανέλθει όπως με ενημερώσανε.
Ένα μασαζάκι να της κάνουμε και θα γίνει περδίκι! :grin:

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
υπαρχει κ καποια βικυ πως ειναι απο εμφανιση για καντε 1 περιγραφη.....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η βικυ ειναι η μινιον πιτσιρικα που ταχε με τον αραπη? ξαναγυρισε?

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
η βικυ ειναι η μινιον πιτσιρικα που ταχε με τον αραπη? ξαναγυρισε?

Αυτή που λες ήταν η Πένη, η οποία και αγνοείται.
Βίκη από οτι ξέρω δεν υπάρχει εδώ.Μήπως μπερδεύει το όνομα ο συναγωνιστής...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom