Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης

σημερα καρφωσα το Κινεζακι τη Λισα με το φινο κωλαρακι :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
ρε φιλε δεν εχω χρονω να κανω ατελειωτες περιγραφες σαν κατι συναδελφους που το εχουν κανει επαγγελμα.το Λισακι ειναι καβλιαρικο πουτανακι και τα δινει ολα.-

και το φίνο κωλαράκι;

Επισκέπτης

το φινο κωλαρακι της Λισα ειναι απολαυση να το χαστουκιζεις στα τεσσερα :rockon: μην παρεξηγηθω ομως δεν το δινει.απλα εχει ωραια καπουλια.

Επισκέπτης

Λινα καβλιαρικο προ μιλφ με σπεσιαλιτε την πιπα.περασα ενα ευχαριστο μισαωρο με κοστος 60 ευρωπουλα

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Ρε παιδια η Αλεξανδρα που ηταν εκει το καλοκαιρη τι απεγινε????
πηγε Φ4 και ανεβηκε κατηγορια. τωρα τα κανει ολα και δινει και λοκο κατα τα λεγομενα συναγωνιστων

Επισκέπτης

νέες αφίξεις στο ίδρυμα...δύο Ρωσίδια, η Μαίρη πιπίνι με σώμα μοντελέ και το μιλφόνι η Κατερίνα...δεν προλάβαινα να τις τιμήσω σήμερα...θα τις τιμήσω :fuck1: σύντομα! :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
σε αυτό το ίδρυμα ισχύει το 80 ευρώ δύο εκτονώσεις ή αυτό παρέχεται ανάλογα με τον πελάτη και το διακανονισμό;
το κινεζάκι που έχουν λέει τίποτα;

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
σε αυτό το ίδρυμα ισχύει το 80 ευρώ δύο εκτονώσεις ή αυτό παρέχεται ανάλογα με τον πελάτη και το διακανονισμό;

Και το κινεζάκι λέει και το πρόγραμμα που ρωτάς ισχύει.
Την Μαίρη που λέει ο φίλος παραπάνω την είδα χθές,αλλά δεν την πήρα γιατί εκείνη την ώρα πέρναγε με συναγωνιστή.
Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα,ψηλό,μελαχροινό,με ματάρες,κορμί όπως της Αντζελας που ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό εδώ,αλλά με αρκετά μεγαλύτερο στήθος.Θα τιμηθεί σίγουρα λίαν συντόμως!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

εγώ έκανα τη συμφωνία στο δωμάτιο, απευθείας με την κοπέλα και παρόλο που ήταν η πρώτη μου φορά στο μαγαζί, δεν μου έφερε καμία αντίρρηση στο αντίτιμο των 80 ευρώ για 2 φορές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232
νέες αφίξεις στο ίδρυμα...δύο Ρωσίδια, η Μαίρη πιπίνι με σώμα μοντελέ και το μιλφόνι η Κατερίνα...δεν προλάβαινα να τις τιμήσω σήμερα...θα τις τιμήσω :fuck1: σύντομα! :rockon: :rockon: :rockon:
τιιιιιιιιιιιι? έφυγες άπραγος?
θα τιμωρήθεις  :s&m_3: :s&m_3:  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.527
Πόντοι
46.232

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Ενημερωτική επίσκεψη στο κατάστημα. Ευγενική και χαμογελαστή η Άννα, μου παρουσίασε τα κορίτσια. Αυτή που θυμάμαι είναι η Μαίρη, ψηλή μελαχρινή γυναικάρα που αναστατώνει στο πέρασμα της. Καπούλια προδιαγραφών και κλασάτο στυλ. Τη Ντόνα δεν την είδα λόγω Ρωσικής επανάστασης. Ήταν όμως το έταιρόν της ήμισυ, η Έλενα που φαντάζομαι θα δίνει ρέστα στο ντουέτο! ΄
Άτιμη κρίση.....ο κουμπαράς επιστρατεύεται για καταδρομή! :fuck2:

Επισκέπτης
Ενημερωτική επίσκεψη στο κατάστημα. Ευγενική και χαμογελαστή η Άννα, μου παρουσίασε τα κορίτσια. Αυτή που θυμάμαι είναι η Μαίρη, ψηλή μελαχρινή γυναικάρα που αναστατώνει στο πέρασμα της. Καπούλια προδιαγραφών και κλασάτο στυλ. Τη Ντόνα δεν την είδα λόγω Ρωσικής επανάστασης. Ήταν όμως το έταιρόν της ήμισυ, η Έλενα που φαντάζομαι θα δίνει ρέστα στο ντουέτο! ΄
Άτιμη κρίση.....ο κουμπαράς επιστρατεύεται για καταδρομή! :fuck2:

κόλαση το πιπίνι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom