Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης

σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα δύο αποχωρήσεις ( Ρωξάνη και Νάταλι) και άφιξη μια Κινεζούλας της Λισα...έκανα τεστ ντριβε και το μωρό είναι σούπερ!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης

εγω πηρα Αναστασια απο Ουκρανια με κοντο ξανθο μαλλι και πολυ καβλιαρα στο μασαζοκρεβατο :rockon:

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα δύο αποχωρήσεις ( Ρωξάνη και Νάταλι) και άφιξη μια Κινεζούλας της Λισα...έκανα τεστ ντριβε και το μωρό είναι σούπερ!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

daniel72  γράψε μας κάτι για το μικρό (Κινεζούλα Λισα) που πέρασες. Είσαι καλός στις περιγραφές. Αν έχεις χρόνο γράψε κάτι. Πέρασα να την δω αλλά ήταν σε δωμάτιο.

Επισκέπτης
daniel72  γράψε μας κάτι για το μικρό (Κινεζούλα Λισα) που πέρασες. Είσαι καλός στις περιγραφές. Αν έχεις χρόνο γράψε κάτι. Πέρασα να την δω αλλά ήταν σε δωμάτιο.

τη Κινεζούλα φίλε την ξεχώρισα παραδόξως για το σούπερ τουρλωτό κωλαράκι της! η θέα του κώλου της στα 4 :fuck1: ήταν μαγική! γενικά απέδειξε ότι και μασάζ καλό ξέρει και υπηρεσίες ανατολίτικης ποιότητας γνωρίζει να παρέχει :pipa1: :fuck1:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
τη Κινεζούλα φίλε την ξεχώρισα παραδόξως για το σούπερ τουρλωτό κωλαράκι της! η θέα του κώλου της στα 4 :fuck1: ήταν μαγική! γενικά απέδειξε ότι και μασάζ καλό ξέρει και υπηρεσίες ανατολίτικης ποιότητας γνωρίζει να παρέχει :pipa1: :fuck1:
Υπάρχει κάποια που υστερεί ενάντι κάποιας άλλης σε αυτό το ίδρυμα;

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η Ντόνα υστερεί σε σχέση με όλες τις άλλες σε ...ύψος.Σε όλα τα άλλα όμως είναι κορυφή...  :tits: :fuck2: :pipa2: :fuck1:

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οντως παιδια η ντονα εχει απιστευτο κωλο και τον δινει κιολας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
ναι ναι ναι οκ......γράψε πρώτα καμία κριτική και μετά έλα να μας πεις......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.924
Πόντοι
42.697
ναι ναι ναι οκ......γράψε πρώτα καμία κριτική και μετά έλα να μας πεις......

χμ, ο markoktm76  δεν λέει ψέματα καθώς και εγώ το κωλαράκι της ντόνας το έχω πάρει στην τιμή των 80.... ;)

και κάτι ακόμα, όσοι ψάχνεται την Ρωσίδα μιλφ ¨Ολγα θα την βρέιτε πλεον Συγγρού 29..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom