Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
χμ, ο markoktm76  δεν λέει ψέματα καθώς και εγώ το κωλαράκι της ντόνας το έχω πάρει στην τιμή των 80.... ;)

και κάτι ακόμα, όσοι ψάχνεται την Ρωσίδα μιλφ ¨Ολγα θα την βρέιτε πλεον Συγγρού 29..
στα 80 ναι αλλά σε ποιο πρόγραμμα τον 30 λεπτων 60 ευρώ....την έχω πάρει 3 φορές και την πέρνω συνέχεια στο πρόγραμμά τον 45 λεπτών 80 ευρώ με δυο εκτονώσεις...΄ολες της φορές για κώλο ζητάει συν 20....
τεσπα δεν θα μαλώσουμε κι όλας....καλό είναι να γράφει και καμιά κριτική ο συναγωνιστής.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
χμ, ο markoktm76  δεν λέει ψέματα καθώς και εγώ το κωλαράκι της ντόνας το έχω πάρει στην τιμή των 80.... ;)

και κάτι ακόμα, όσοι ψάχνεται την Ρωσίδα μιλφ ¨Ολγα θα την βρέιτε πλεον Συγγρού 29..
παει και αυτη...μια μια την κανουν απο την αννα.....

markoktm76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια η Αλεξανδρα που ηταν εκει το καλοκαιρη τι απεγινε????

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα , Θησέως 81 , σε ρόλο σερίφισας η Αννα , το ρόστερ ποίο φτωχό απο την άλλη φορά που είχα πάει μόνο τέσσερις κοπέλες , Αναστασία μίλφ λεπτό με κοντό μαλλί , Ελενα ξανθιά μιλφ με πιασηματάκια , Λίνα λεπτό κοντό αδιάφορο κινεζάκι και Ντόνα μελαχρινό κοντό καυλοράπανο(τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική ,θέλω να επισημάνω ότι στο μαγαζί πήγα στις 19.00 το απόγευμα και έκανα σεφτε...στην Ντόνα)πρόγραμμα 45 λεπτά 80 ευρώ 30 λεπτά 60 ευρώ.                           

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα , Θησέως 81 , σε ρόλο σερίφισας η Αννα , το ρόστερ ποίο φτωχό απο την άλλη φορά που είχα πάει μόνο τέσσερις κοπέλες , Αναστασία μίλφ λεπτό με κοντό μαλλί , Ελενα ξανθιά μιλφ με πιασηματάκια , Λίνα λεπτό κοντό αδιάφορο κινεζάκι και Ντόνα μελαχρινό κοντό καυλοράπανο(τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική ,θέλω να επισημάνω ότι στο μαγαζί πήγα στις 19.00 το απόγευμα και έκανα σεφτε...στην Ντόνα)πρόγραμμα 45 λεπτά 80 ευρώ 30 λεπτά 60 ευρώ.                             

δε σας λέω γώ τυφώνας...και τί τυφώνας....όποιος κατέβαινε από συγγρού στη κάθοδο ήταν εμφανή τα σημάδια του περάσματος του τυφώνα κατρίνα αφού οι φοίνικες ήτο κομμένοι στα δύο δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στα πέριξ..

υ.γ. μήν νομίζετε ότι έφταιγε η παπαρήγα με την συγκεντρωσούλα της...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.688
Πόντοι
19.795
Η Ντονα ειναι η Αλβανιδα που ηταν και Φραντζη;

Επισκέπτης

το Κινεζάκι το λένε Λίσα και είναι σούπερ με τουρλωτό κωλαράκι για πουτσοσκάμπιλα! :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εχει βελτιωθει καθολου; Παλιοτερα ηθελε αλλα δεν το κατειχε πολυ.

βασικά εγώ ποτε δεν την πήρα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η φάτσα της...μόλις τη βλέπω ξενερώνω απίστευτα και τρέχω να φύγωωωωωωωωω!!!!!!!! :2funny:

Επισκέπτης
βασικά εγώ ποτε δεν την πήρα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η φάτσα της...μόλις τη βλέπω ξενερώνω απίστευτα και τρέχω να φύγωωωωωωωωω!!!!!!!! :2funny:

εσύ γαμάς από Μόνικα Μπελούτσι και πάνω...στην οδό Φυλής! :2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρά είναι η Ντόνα και η κωλάρα της είναι όλα τα λεφτά! :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
στην φάτσα μπορεί να μην είναι ωραία άλλα έχει τέλειο κωλαράκι και πολύ στητό στήθος....και λόγο ηλικίας...στις 22 Απριλίου γίνεται 23 ετών

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εσύ γαμάς από Μόνικα Μπελούτσι και πάνω...στην οδό Φυλής! :2funny: :2funny: :2funny:

μια χαρά είναι η Ντόνα και η κωλάρα της είναι όλα τα λεφτά! :rockon:

χίλιες φορές μουναρα στη φυλής παρά μπάζο και ογδοντάρι!εντάξει τα γούστα του καθενός είναι ξεχωριστά...!!!!!εγώ μπορώ μόνο με θοδώρες(μιλφ σεριφ συγγρου 108,αννα σεριφ θησεως 81,μαριάννες και τετοια!δεν μπορώ αννα μαρια,ντόνα και τα σχετικά...ξενερώνω!!!!δε θα ξεχάσω ποτέ την παρτούζα με τις 2 προαναφερθείσες σερίφισσες προ διετίας στο φραντζή 4 όταν εργαζόντουσαν μαζί....αυτά είναι γαμήσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!όλες οι άλλες είναι πεπονόφλουδες μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!α....πήγαινε και μιά χριστίναι ποσειδώνος 67 γλυφάδα να δοκιμάσεις....σέρβα από νόβισαντ..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
στην φάτσα μπορεί να μην είναι ωραία άλλα έχει τέλειο κωλαράκι και πολύ στητό στήθος....και λόγο ηλικίας...στις 22 Απριλίου γίνεται 23 ετών

άλλος έχει τον τίτλο του ληξίαρχου και άλλος τη χάρη..... :rockon:

Επισκέπτης
χίλιες φορές μουναρα στη φυλής παρά μπάζο και ογδοντάρι!εντάξει τα γούστα του καθενός είναι ξεχωριστά...!!!!!εγώ μπορώ μόνο με θοδώρες(μιλφ σεριφ συγγρου 108,αννα σεριφ θησεως 81,μαριάννες και τετοια!δεν μπορώ αννα μαρια,ντόνα και τα σχετικά...ξενερώνω!!!!δε θα ξεχάσω ποτέ την παρτούζα με τις 2 προαναφερθείσες σερίφισσες προ διετίας στο φραντζή 4 όταν εργαζόντουσαν μαζί....αυτά είναι γαμήσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!όλες οι άλλες είναι πεπονόφλουδες μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!α....πήγαινε και μιά χριστίνα ποσειδώνος 67 γλυφάδα να δοκιμάσεις....σέρβα από νόβισαντ..

θα την τιμήσω με την πρώτη ευκαιρία ;)

Επισκέπτης

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
στο ειπε και σενα....?..μαζι θα παμε με μια τουρτα στο χερι...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom