Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.962
Πόντοι
6.515
καλα αυτη η Μαιρη κατα δηλωση ειναι ρωσιδα, στην εμφανιση μοιαζει αλβανιδα, ειναι καινουργια, αλλα μιλαει ελληνικα απταιστα, δεν μπορω να λυσω το παζλ της προελευσης :think:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τι σε νοιαζει απο που ειναι το θεμα ειναι να τα λεει καλα απαξ και τα λεει!!!!

εδω πατατες τις βαφτιζουν νευροκοπιου και ειναι αιγυπτου μην σου πω για τα ψαρια!!!! που τα τρωμε κιολας για μια πουτσα ...... ας ειναι και απο το κασλουκισταν !!!!!

Επισκέπτης
τι σε νοιαζει απο που ειναι το θεμα ειναι να τα λεει καλα απαξ και τα λεει!!!!

εδω πατατες τις βαφτιζουν νευροκοπιου και ειναι αιγυπτου μην σου πω για τα ψαρια!!!! που τα τρωμε κιολας για μια πουτσα ...... ας ειναι και απο το κασλουκισταν !!!!!

το θέμα είναι να είναι καβλιάρα και καλή στο :knockinb: :knockinb: :knockinb:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
νέες αφίξεις στο ίδρυμα...δύο Ρωσίδια, η Μαίρη πιπίνι με σώμα μοντελέ και το μιλφόνι η Κατερίνα...δεν προλάβαινα να τις τιμήσω σήμερα...θα τις τιμήσω :fuck1: σύντομα! :rockon: :rockon: :rockon:

Αγαπητοί συναγωνιστές ,

μήπως κάποιος έχει παρελπίδα υπόψην, εαν 'το μιλφόνι η Κατερίνα' που αναφέρει ο συναθλητής είναι η ξανθιά γεματούλα Ρωσίδα (που έκανε βάρη μικρή) από το Σολομού 54 6ος ορ. ????

ευχαριστώ εκ των προταίρων...

V for Vendetta

Επισκέπτης

Αγαπητοί συναγωνιστές ,

μήπως κάποιος έχει παρελπίδα υπόψην, εαν 'το μιλφόνι η Κατερίνα' που αναφέρει ο συναθλητής είναι η ξανθιά γεματούλα Ρωσίδα (που έκανε βάρη μικρή) από το Σολομού 54 6ος ορ. ????

ευχαριστώ εκ των προταίρων...

V for Vendetta

αυτή πρέπει να είναι φίλε 99%...αν και έχω να πάω πολύ καιρό στο Σολομού 54.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
αυτή πρέπει να είναι φίλε 99%...αν και έχω να πάω πολύ καιρό στο Σολομού 54.

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συναγωνιστή. Φεύγω τώρα για εκεί (βλ. παλίες μου κριτικές για το Κατερινάκι , 2 εκτονώσεις - 1 πριν και 1 μετά από το μασαζ που είναι αρκετά καλό με 80 € - δεν είμαι pro-motor-ass ,  μακριά αυτά από εμάς μα τον γιαραμπί).

V

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Να πάμε να τσεκάρουμε την σουπερ Κατερινα αφού είναι έτσι! Κύριοι thnx, καλημέρα και καλό ΣΚ!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Η ΈΛενα όμως μού είχε κανει καλή εντύπωση και εμφανισιακά, και σαν γενικό στυλ, και σαν υπηρεσίες επαγγέλματος.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Να πάμε να τσεκάρουμε την σουπερ Κατερινα αφού είναι έτσι! Κύριοι thnx, καλημέρα και καλό ΣΚ!

Με την προϋπόθεση οτι είναι η συγκεκριμμένη από το Σ54 (βλέπε παλαιότερες κριτικές στο σχετικό νήμα) Αν είναι άλλη από την εν λόγω, ουδεμία ευθύνη φέρω αγαπητοί συναγωνιστές.

V

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310

Επισκέπτης
Με την προϋπόθεση οτι είναι η συγκεκριμμένη από το Σ54 (βλέπε παλαιότερες κριτικές στο σχετικό νήμα) Αν είναι άλλη από την εν λόγω, ουδεμία ευθύνη φέρω αγαπητοί συναγωνιστές.

V

εγώ θα φέρω την ευθύνη, αλλά σου είπα 100% δεν είμαι σίγουρος, όμως μάλλον αυτή πρέπει να είναι...πήγαινε και μας λές ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
V
Αυτή την Κατερίνα από Σ54 που ψάχνεις (με το πρόγραμμα μπιστολιά - μασαζ - 2η μπιστολια), θα τη βρεις στο Κηφισιας 12 και όχι εδώ... :sunglasses: :rolleyes:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=21521.msg3624661#msg3624661]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=21521.msg3624661#msg3624661[/url]
:coffee:

Επισκέπτης

σημερινή επίσκεψη στο ίδρυμα και ήταν παρούσες η Λίνα με τις :tits: και με νέο look κοκκινομάλλας για pse καταστάσεις, οι γνωστές σεξουάλες Ελένη και Ντόνα :pipa1: :fuck1: και το μελαχρινό πιπίνι με σώμα μοντελέ από Ρωσία η Μαίρη...επέλεξα τη Μαίρη την οποία είχα βάλει στο μάτι από τη περασμένη φορά και ενώ η Άννα μου είπε να την προσέξω γιατί είναι ακόμα άβγαλτη με εξέπληξε θετικά γιατί η απόδοση της εναλλασόταν από gfe σε pse ανάλογα με τα κέφια μου!!! τη συστήνω ανεπιφύλακτα! :rockon: :rockon: :rockon:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Λέω σήμερα να περάσω το απογευματάκι απο το "κατάστημα". Θέλω να δοκιμάσω την κινεζούλα. Ελπίζω να την πετύχω αν δουλεύει ακομα εκεί.

Επισκέπτης

η Κινέζα η Λίσα σταμάτησε προσωρινά να παρέχει τις υπηρεσίες της :pipa1: :fuck1: λόγω μικρού ατυχήματος όπως με ενημέρωσε η ευγενική σερίφισα Άννα.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
εγώ θα φέρω την ευθύνη, αλλά σου είπα 100% δεν είμαι σίγουρος, όμως μάλλον αυτή πρέπει να είναι...πήγαινε και μας λές ;)

Δυστυχώς αγαπητέ συναγωνιστή τζίφος η δουλειά.  Έφυγα για το Θησέως 81 και δεν με πρόλαβε και το post του συναγωνιστή Kepaaap- είχα ήδη φύγει για αναγνώριση -  οτι η Κατερίνα που λέγαμε είναι στο Κηφισιας 12 και όχι εκεί.

Δύσκολο να μπορέσω να περάσω από Κηφισίας αλλά εαν 'πάω καταδρομική' θα στείλω σχετική ενημέρωση.

Καλή δύναμη σε όλους τους συναγωνιστές...

V for Vendetta

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom