mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
κόλαση το πιπ(ουλ)ίνι!!!
Ohhhh yeahhhhh!!!!!!!
κόλαση το πιπ(ουλ)ίνι!!!
τι σε νοιαζει απο που ειναι το θεμα ειναι να τα λεει καλα απαξ και τα λεει!!!!
εδω πατατες τις βαφτιζουν νευροκοπιου και ειναι αιγυπτου μην σου πω για τα ψαρια!!!! που τα τρωμε κιολας για μια πουτσα ...... ας ειναι και απο το κασλουκισταν !!!!!
το θέμα είναι να είναι καβλιάρα και καλή στο
νέες αφίξεις στο ίδρυμα...δύο Ρωσίδια, η Μαίρη πιπίνι με σώμα μοντελέ και το μιλφόνι η Κατερίνα...δεν προλάβαινα να τις τιμήσω σήμερα...θα τις τιμήσω σύντομα!
Αγαπητοί συναγωνιστές ,
μήπως κάποιος έχει παρελπίδα υπόψην, εαν 'το μιλφόνι η Κατερίνα' που αναφέρει ο συναθλητής είναι η ξανθιά γεματούλα Ρωσίδα (που έκανε βάρη μικρή) από το Σολομού 54 6ος ορ. ????
ευχαριστώ εκ των προταίρων...
V for Vendetta
αυτή πρέπει να είναι φίλε 99%...αν και έχω να πάω πολύ καιρό στο Σολομού 54.
Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συναγωνιστή. Φεύγω τώρα για εκεί (βλ. παλίες μου κριτικές για το Κατερινάκι).
Να πάμε να τσεκάρουμε την σουπερ Κατερινα αφού είναι έτσι! Κύριοι thnx, καλημέρα και καλό ΣΚ!
Με την προϋπόθεση οτι είναι η συγκεκριμμένη από το Σ54 (βλέπε παλαιότερες κριτικές στο σχετικό νήμα) Αν είναι άλλη από την εν λόγω, ουδεμία ευθύνη φέρω αγαπητοί συναγωνιστές.
V
εγώ θα φέρω την ευθύνη, αλλά σου είπα 100% δεν είμαι σίγουρος, όμως μάλλον αυτή πρέπει να είναι...πήγαινε και μας λές ;)
Αυτή την Κατερίνα από Σ54 που ψάχνεις (με το πρόγραμμα μπιστολιά - μασαζ - 2η μπιστολια), θα τη βρεις στο Κηφισιας 12 και όχι εδώ...Με την προϋπόθεση οτι είναι η συγκεκριμμένη από το Σ54 (βλέπε παλαιότερες κριτικές στο σχετικό νήμα) Αν είναι άλλη από την εν λόγω, ουδεμία ευθύνη φέρω αγαπητοί συναγωνιστές.
V
εγώ θα φέρω την ευθύνη, αλλά σου είπα 100% δεν είμαι σίγουρος, όμως μάλλον αυτή πρέπει να είναι...πήγαινε και μας λές ;)