Επισκέπτης
δεν κόβω και το κεφάλι μου αλλά μάλλον ήταν αυτή. μαύρο μαλλάκι, πετίτ, όντως περισσότερο ταυλανδοφιλιπινέζικα χαρακτηριστικά παρά κινέζικα.
δεν κόβω και το κεφάλι μου αλλά μάλλον ήταν αυτή. μαύρο μαλλάκι, πετίτ, όντως περισσότερο ταυλανδοφιλιπινέζικα χαρακτηριστικά παρά κινέζικα.
την επομενη παρε ντονα,και αν λειπει, παρε αντζελα....η το μιλφ ολγα....δυνατο hard spunk ;)Ενημέρωση από το ίδρυμα μιας και είπα να επαληθεύσω και εγώ αυτά που άκουσα.Πήγα λοιπόν για να δοκιμάσω Ντόνα και εν απουσία αυτής Ελένα. Η Τσατσά μου παρουσίασε Αναστασία, Ελένα, Άντζελα και μια αδιάφορη πενηντάρα με ένα περίεργο όνομα. Πήρα την Έλενα.Ενώ είναι γύρω στα 38, έχει σώμα άλιπο, λεπτό και πολύ ωραίο στητό βυζάκι, εν ολίγοις ωραίο σωματότυπο.Από μασάζ καλά τα πάει χωρίς να διεκδικεί κάποιο όσκαρ.Φιλιά στο στόμα δεν δίνει.(τουλάχιστον σε μένα και δεν είμαι κανένας κουασιμόδος)Στο κυρίως πιάτο: πίπα ακά ρηχή με πολύ χέρι που πήγαινε σαν fast forward (ξέρετε, όταν βλέπουμε την τσόντα και βαριόμαστε να την βλέπουμε όλη) με προσπάθεια να με ξεπετάξει.Την απαύτωσα σε δύο στάσεις και τελείωσα.¨ηταν κάπως ψεύτικη και ψιλοπαθητική.Τι να σας πω ρε παιδιά εμένα δεν μου εβγαλε και πολύ τα που όλοι εδώ περιγράφουν.Δεν ήταν η απόλυτη ξεπέτα, αλλά ήταν μέτρια πράγματα.Αυτά
Thanx .φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και την Έλενα και έχεις διαπιστώσει την διαφορά.την επομενη παρε ντονα,και αν λειπει, παρε αντζελα....η το μιλφ ολγα....δυνατο hard spunk ;)
την ελενα οχι....Thanx .φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και την Έλενα και έχεις διαπιστώσει την διαφορά.
την επομενη παρε ντονα,και αν λειπει, παρε αντζελα....η το μιλφ ολγα....δυνατο hard spunk ;)
απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και είπα να αλλάξω ρεπερτόριο και πήρα Λίνα Μολδαβή( πρώην Καλλιρόης 85) με τα σουπερ τσιμπουκόχειλα!
εξαιρετικό μασάζ, φοβερή και γλύψιμο αρχιδιών και ακολούθησε ανελέητο σφυροκόπημα
η Λίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή και σίγουρα είναι value for money!
210-95.66.940, παρε, μαθε, πηγαινε, γαμα, φυγεΣήμερα ποιες κοπέλες είναι? ξέρει κανείς?
ο χρυσος αδηγος διπλα σας...210-95.66.940, παρε, μαθε, πηγαινε, γαμα, φυγε
ο χρυσος αδηγος διπλα σας...
Αναστασία, Λίνα, Ντόνα, Ελένη και Όλγα. πέρασα με Ελένη, στο 80αρι προγραμμα.
Πολύ καλή η Ελένη.
και όχι μόνο...
1 σελιδα πισω....Καποια προταση να παω σημερα!?!?!