Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ενημέρωση από το ίδρυμα μιας και είπα να επαληθεύσω και εγώ αυτά που άκουσα.Πήγα λοιπόν για να δοκιμάσω Ντόνα και εν απουσία αυτής Ελένα. Η Τσατσά μου παρουσίασε Αναστασία, Ελένα, Άντζελα και μια αδιάφορη πενηντάρα με ένα περίεργο όνομα. Πήρα την Έλενα.Ενώ είναι γύρω στα 38, έχει σώμα άλιπο, λεπτό και πολύ ωραίο στητό βυζάκι, εν ολίγοις ωραίο σωματότυπο.Από μασάζ καλά τα πάει χωρίς να διεκδικεί κάποιο όσκαρ.Φιλιά στο στόμα δεν δίνει.(τουλάχιστον σε μένα και δεν είμαι κανένας κουασιμόδος)Στο κυρίως πιάτο: πίπα ακά ρηχή με πολύ χέρι που πήγαινε σαν fast forward (ξέρετε, όταν βλέπουμε την τσόντα και βαριόμαστε να την βλέπουμε όλη) με προσπάθεια να με ξεπετάξει.Την απαύτωσα σε δύο στάσεις και τελείωσα.¨ηταν κάπως ψεύτικη και ψιλοπαθητική.Τι να σας πω ρε παιδιά εμένα δεν μου εβγαλε και πολύ τα :fuck1: :zfuck: :pipa2: που όλοι εδώ περιγράφουν.Δεν ήταν η απόλυτη ξεπέτα, αλλά ήταν μέτρια πράγματα.Αυτά

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ενημέρωση από το ίδρυμα μιας και είπα να επαληθεύσω και εγώ αυτά που άκουσα.Πήγα λοιπόν για να δοκιμάσω Ντόνα και εν απουσία αυτής Ελένα. Η Τσατσά μου παρουσίασε Αναστασία, Ελένα, Άντζελα και μια αδιάφορη πενηντάρα με ένα περίεργο όνομα. Πήρα την Έλενα.Ενώ είναι γύρω στα 38, έχει σώμα άλιπο, λεπτό και πολύ ωραίο στητό βυζάκι, εν ολίγοις ωραίο σωματότυπο.Από μασάζ καλά τα πάει χωρίς να διεκδικεί κάποιο όσκαρ.Φιλιά στο στόμα δεν δίνει.(τουλάχιστον σε μένα και δεν είμαι κανένας κουασιμόδος)Στο κυρίως πιάτο: πίπα ακά ρηχή με πολύ χέρι που πήγαινε σαν fast forward (ξέρετε, όταν βλέπουμε την τσόντα και βαριόμαστε να την βλέπουμε όλη) με προσπάθεια να με ξεπετάξει.Την απαύτωσα σε δύο στάσεις και τελείωσα.¨ηταν κάπως ψεύτικη και ψιλοπαθητική.Τι να σας πω ρε παιδιά εμένα δεν μου εβγαλε και πολύ τα :fuck1: :zfuck: :pipa2: που όλοι εδώ περιγράφουν.Δεν ήταν η απόλυτη ξεπέτα, αλλά ήταν μέτρια πράγματα.Αυτά
την επομενη παρε ντονα,και αν λειπει, παρε αντζελα....η το μιλφ ολγα....δυνατο hard spunk  ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
την επομενη παρε ντονα,και αν λειπει, παρε αντζελα....η το μιλφ ολγα....δυνατο hard spunk  ;)
Thanx .φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και την Έλενα και έχεις διαπιστώσει την διαφορά.

kofths

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Αλίνα ξέρουμε που βρίσκεται?

Επισκέπτης

απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και είπα να αλλάξω ρεπερτόριο και πήρα Λίνα Μολδαβή( πρώην Καλλιρόης 85) με τα σουπερ τσιμπουκόχειλα! :rockon:

εξαιρετικό μασάζ, φοβερή :pipa1: και γλύψιμο αρχιδιών και ακολούθησε ανελέητο σφυροκόπημα :fuck1:

η Λίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή και σίγουρα είναι value for money! :rockon:

Επισκέπτης
απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και είπα να αλλάξω ρεπερτόριο και πήρα Λίνα Μολδαβή( πρώην Καλλιρόης 85) με τα σουπερ τσιμπουκόχειλα! :rockon:

εξαιρετικό μασάζ, φοβερή :pipa1: και γλύψιμο αρχιδιών και ακολούθησε ανελέητο σφυροκόπημα :fuck1:

η Λίνα είναι μια πολύ καλή επιλογή και σίγουρα είναι value for money! :rockon:

καυλιαρα Λινα :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα ποιες κοπέλες είναι? ξέρει κανείς?

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για το τηλέφωνο ρε παιδιά, αλλά είναι μια λύση που την ψιλοήξερα... απλά όταν είσαι στο γραφείο είναι λίγο δύσκολο να ρωτάς "ποιές κοπέλες παρακαλώ είναι εκεί σήμερα" και να σε ακόυνε όλοι γύρω σου..  :grin:

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αναστασία, Λίνα, Ντόνα, Ελένη και Όλγα. πέρασα με Ελένη, στο 80αρι προγραμμα.
Πολύ καλή η Ελένη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom