Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οι άλλοι ψήφιζαν μνημόνιοχθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα μετά από πολύ καιρό την Όλγα με τις φυσικές ...η γυναίκα δίνει ρέστα!
και εσύ γαμούσες
αλητεία!!!
οι άλλοι ψήφιζαν μνημόνιοχθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και πήρα μετά από πολύ καιρό την Όλγα με τις φυσικές ...η γυναίκα δίνει ρέστα!
οι άλλοι ψήφιζαν μνημόνιο
και εσύ γαμούσες
αλητεία!!!
Το Σάββατο όμως το συζητούσαντην Κυριακή ψηφίζαν μνημόνιο, εγώ πήγα Σάββατο
Το Σάββατο όμως το συζητούσαν
εσύ συζητούσες για
Ξερει κανεις πως λένε την κοπελα με το κοντό ξανθό μαλλι ?
Ελένη τη λένεΞερει κανεις πως λένε την κοπελα με το κοντό ξανθό μαλλι ?
Ελένη τη λένε
Τι να σας πω εμένα σαν Ελένη μου συστήθηκε
εγω παντως απο τη μασαζερι προτιμω Ντονα
επίσκεψη χθες το μεσημεράκι στο ίδρυμα και επέλεξα την Ουκρανίδα Αναστασία με ωραίο σώμα και κοντό ξανθό μαλλί...πήρα το οικονομικό πακέτο των 60 ευρώ...επί της ουσίας η κορασίδα είχε πολύ καλή απόδοση...παίρνει μαστερ στη και είναι σούπερ καβλιάρα στο ...θεωρώ ότι είναι μια value for money επιλογή και τη συνιστώ ανεπιφυλακτα στους συναγωνιστές...επιπλέον η σερίφισα Άννα στο ερώτημα αν θα υπάρξουν νέες αφίξεις μου απάντησε ότι πήρε μετεγγραφή στο ίδρυμα η Λίνα από Καλλιρόης 85 και ότι αύριο (δηλαδή σήμερα Τετάρτη) κάνει πρεμιέρα!
Σήμερα που πέρασα η Λίνα ήταν εκεί.Ρωσσίδα 30άρα,περίπου, σώμα κανονικό προς το ψηλό, τορπιλοφόρος κι αυτή, περίπου σαν της Ολγας
Δεν δοκίμασα γιατί πήγαινα καρφωτός για Αντζελα, αλλά δυστυχώς έπεσα στις ...μέρες της και απουσίαζε
Για να τιμωρήσω τον εαυτό μου πήρα το πολυδιαφημισμένο διπλό Ντόνα - Ελένη και για μια ακόμη φορά τα είδα όλα! Τις ήξερα μεμονομένα, αλλά στο διπλό δίνουν ρέστα.
Διάρκεια 35΄-40΄.
Κόστος 120Ε.
ΥΓ. Φεύγοντας πήρε το μάτι μου Κινεζάκι νεοφερμένο,που ήταν στην μάχη κατά την είσοδό μου.
Αδύνατο, ομορφούλι, πιπονοειδές.
όλο το ρόστερ σήμερα, Ντόνα, Αναστασία, Όλγα, Ελένη κλπ κλπ συν ένα συμπαθητικό κινεζάκι, που νομίζω ότι δούλευε στο Συγγρού 108
αν δούλευε Συγγρού 108 πρόκειται για Ταυλανδό πιπίνι ;)