Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης

εγω παντως απο τη μασαζερι προτιμω Ντονα :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις πως λένε την κοπελα με το κοντό ξανθό μαλλι ?

Επισκέπτης

επίσκεψη χθες το μεσημεράκι στο ίδρυμα και επέλεξα την Ουκρανίδα Αναστασία με ωραίο σώμα και κοντό ξανθό μαλλί...πήρα το οικονομικό πακέτο των 60 ευρώ...επί της ουσίας η κορασίδα είχε πολύ καλή απόδοση...παίρνει μαστερ στη :pipa1: και είναι σούπερ καβλιάρα  στο :fuck1:...θεωρώ ότι είναι μια value for money επιλογή και τη συνιστώ ανεπιφυλακτα στους συναγωνιστές...επιπλέον η σερίφισα Άννα στο ερώτημα αν θα υπάρξουν νέες αφίξεις μου απάντησε ότι πήρε μετεγγραφή στο ίδρυμα η Λίνα από Καλλιρόης 85 και ότι αύριο (δηλαδή σήμερα Τετάρτη) κάνει πρεμιέρα! :rockon:

Επισκέπτης

διάβασα ποστ συναγωνιστη για το διδυμο Ντονα-Ελενη και ειπα να δοκιμασω και εγω δεδομενου οτι η Ντονα ειναι η αγαπημενη μου :smitten: συναγωνιστες ο συναδελφος μια χαρα τα ειπε οι γκομενες γουσταρουν πολυ λεσβειακη φαση και τα δινουν ολα :rockon:

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
Τι να σας πω εμένα σαν Ελένη μου συστήθηκε

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περασα την προηγούμενη εβδομαδα από το ίδρυμα.
Παρούσες 6-7 κοπέλες. Συγκράτησα τα ονόματα της Ντόνας (έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές αλλά δεν μου βγάζει κάτι...), Αναστασία (μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση), Ελένη (επίσης εμφανίσιμη) και Αντζελα (νεαρή-αδύνατη).
Διάλεξα Αντζελα και έμεινα ικανοποιημένος. Πολύ γυμνασμλενο κορμί και υπάκουη.... Το μόνο που δεν μιλούσε καλά Ελληνικά.
Γενικώς ευχαριστημένος.

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
επίσκεψη χθες το μεσημεράκι στο ίδρυμα και επέλεξα την Ουκρανίδα Αναστασία με ωραίο σώμα και κοντό ξανθό μαλλί...πήρα το οικονομικό πακέτο των 60 ευρώ...επί της ουσίας η κορασίδα είχε πολύ καλή απόδοση...παίρνει μαστερ στη :pipa1: και είναι σούπερ καβλιάρα  στο :fuck1:...θεωρώ ότι είναι μια value for money επιλογή και τη συνιστώ ανεπιφυλακτα στους συναγωνιστές...επιπλέον η σερίφισα Άννα στο ερώτημα αν θα υπάρξουν νέες αφίξεις μου απάντησε ότι πήρε μετεγγραφή στο ίδρυμα η Λίνα από Καλλιρόης 85 και ότι αύριο (δηλαδή σήμερα Τετάρτη) κάνει πρεμιέρα! :rockon:

Σήμερα που πέρασα η Λίνα ήταν εκεί.Ρωσσίδα 30άρα,περίπου, σώμα κανονικό προς το ψηλό, τορπιλοφόρος κι αυτή, περίπου σαν της Ολγας  :tits:
Δεν δοκίμασα γιατί πήγαινα καρφωτός για Αντζελα, αλλά δυστυχώς έπεσα στις ...μέρες της και απουσίαζε  :headbang:
Για να τιμωρήσω τον εαυτό μου πήρα το πολυδιαφημισμένο διπλό Ντόνα - Ελένη και για μια ακόμη φορά τα είδα όλα! Τις ήξερα μεμονομένα, αλλά στο διπλό δίνουν ρέστα.
Διάρκεια 35΄-40΄.
Κόστος 120Ε.

ΥΓ. Φεύγοντας πήρε το μάτι μου Κινεζάκι νεοφερμένο,που ήταν στην μάχη κατά την είσοδό μου.
    Αδύνατο, ομορφούλι, πιπονοειδές.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
όλο το ρόστερ σήμερα, Ντόνα, Αναστασία, Όλγα, Ελένη κλπ κλπ συν ένα συμπαθητικό κινεζάκι, που νομίζω ότι δούλευε στο Συγγρού 108

Επισκέπτης
Σήμερα που πέρασα η Λίνα ήταν εκεί.Ρωσσίδα 30άρα,περίπου, σώμα κανονικό προς το ψηλό, τορπιλοφόρος κι αυτή, περίπου σαν της Ολγας  :tits:
Δεν δοκίμασα γιατί πήγαινα καρφωτός για Αντζελα, αλλά δυστυχώς έπεσα στις ...μέρες της και απουσίαζε  :headbang:
Για να τιμωρήσω τον εαυτό μου πήρα το πολυδιαφημισμένο διπλό Ντόνα - Ελένη και για μια ακόμη φορά τα είδα όλα! Τις ήξερα μεμονομένα, αλλά στο διπλό δίνουν ρέστα.
Διάρκεια 35΄-40΄.
Κόστος 120Ε.

ΥΓ. Φεύγοντας πήρε το μάτι μου Κινεζάκι νεοφερμένο,που ήταν στην μάχη κατά την είσοδό μου.
    Αδύνατο, ομορφούλι, πιπονοειδές.

όλο το ρόστερ σήμερα, Ντόνα, Αναστασία, Όλγα, Ελένη κλπ κλπ συν ένα συμπαθητικό κινεζάκι, που νομίζω ότι δούλευε στο Συγγρού 108

αν δούλευε Συγγρού 108 πρόκειται για Ταυλανδό πιπίνι ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
αν δούλευε Συγγρού 108 πρόκειται για Ταυλανδό πιπίνι ;)

δεν κόβω και το κεφάλι μου αλλά μάλλον ήταν αυτή. μαύρο μαλλάκι, πετίτ, όντως περισσότερο ταυλανδοφιλιπινέζικα χαρακτηριστικά παρά κινέζικα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom