Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
..η αντζελα???...εισαι σιγουρος? :think: :think:..ουτε δακτυλοσκοπηση δεν με αφησε να κανω..

χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα δύο νέες αφίξεις...την Πένυ Ελληνίδα εκ Πειραιώς ορμώμενη (αδύνατη ψηλή με καβλιάρικο πρόσωπο) και την Άντζελα από Αλβανία...τίμησα την Άντζελα η οποία είναι μια 20χρονη μελαχρινή κούκλα με πολύ ωραίο πρόσωπο και σούπερ κωλαράκι...η Άννα η σερίφισα μου εξήγησε ότι είναι νέα στη δουλειά ( δεν έχει ξαναδουλέψει γενικά ως επαγγελματίας του αθλήματος) και ότι δεν μιλάει Ελληνικά και της είπα δεν πειράζει θα μιλήσει η γλώσσα του σώματος :grin: ....ακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς  :pipa1: :fuck1:με τη νεοφώτιστη, η οποία βέβαια αν και το πάλεψε ηττήθηκε κατά κράτος όπως ήταν αναμενόμενο! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ααα και ξέχασα να αναφέρω ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

της είχα σκίσει το κωλαράκι στην πρώτη συνεδρία που ήταν ακόμα άβγαλτη...μετά δεν ξέρω τι έκανε...εγώ πάντως θα της το ξανασκίσω :sunglasses:

Επισκέπτης

χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα νέες αφίξεις στο ίδρυμα...Νάταλι και Ρωξάνη Ρωσίδες ρουφοκαβλέτες και Αναστασία προ-μιλφ Ουκρανίδα με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα αλα Ουκρανία...παρούσες και οι Ελένη και η Ολγα...απούσες οι Ντόνα και Άντζελα, η οποία όπως με ενημέρωσε η σερίφισα Αννα θα επιστρέψει σε καμια εβδομάδα...δεν επέλεξα καμία κορασίδα καθ'ότι λίγο βιαστικός...οι Ρωσίδες και η Ουκρανίδα πάντως μου φανήκαν πολλά υποσχόμενες :pipa1: :fuck1:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα νέες αφίξεις στο ίδρυμα...Νάταλι και Ρωξάνη Ρωσίδες ρουφοκαβλέτες και Αναστασία προ-μιλφ Ουκρανίδα με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα αλα Ουκρανία...παρούσες και οι Ελένη και η Ολγα...απούσες οι Ντόνα και Άντζελα, η οποία όπως με ενημέρωσε η σερίφισα Αννα θα επιστρέψει σε καμια εβδομάδα...δεν επέλεξα καμία κορασίδα καθ'ότι λίγο βιαστικός...οι Ρωσίδες και η Ουκρανίδα πάντως μου φανήκαν πολλά υποσχόμενες :pipa1: :fuck1:
καμια βυζαρου ειδες?.....

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
100% natural

TESTED AND TESTED AND TESTED AND TESTED......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
ναι ναι φυσικά είναι...... :headbang: κάθε μέρα τα τρίβει με φυσικό εκχύλισμα σιλικόνης..........

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
φυσικότατα τα στήθη της Ολγας.
ν.σμυρνη την εχεις παρει και εχεις αποψη???
αν την εχεις παρει και δεν εισαι σε θεση να διακρινεις τα φυσικα απο τα σιλικονατα στηθη υπαρχει προβλημα... :-
αν παλι δεν την εχεις παρει τοτε γιατι εκφερεις αποψη επι του θέματος απο τη στιγμη που δεν το κατέχεις?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
δεν την έχω πάρει αμα ηταν θα είχες δει κριτική μου.....
απο που συμπέρανες ότι η τελική μου κρίση είναι ότι δεν είναι φυσικά τα βυζιά της γιαγιούλας και δεν γράφω μαλακιές για να περάσει η
ώρα οπώς κάνουν αρκετοί εδω μέσα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
δεν την έχω πάρει αμα ηταν θα είχες δει κριτική μου.....
απο που συμπέρανες ότι η τελική μου κρίση είναι ότι δεν είναι φυσικά τα βυζιά της γιαγιούλας και δεν γράφω μαλακιές για να περάσει η
ώρα οπώς κάνουν αρκετοί εδω μέσα.....

εκτός του οτι μαρτυράς χωρίς ξύλο είσαι και άσσος στην κωλότούμπα ρε άτιμε... :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
ναι έχω δεκάρια στην κωλοτούμπα.....καλό βραδυ  ;)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για ΒΥΖΑΡΑΣ οπως θες να λεγεσαι απαραδεκτο να μην κατλαβες οτι ειναι φυσικοτατα. Θελεις προπονηση  :tits:
μεσα απο τα ρουχα φιλε μου που θες να τα καταλαβω?....δεν ειμαι βιονικος ανθρωπος!!!!ρωταω καποιον ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟ!!!!!...γκε γκε!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom