..η αντζελα???...εισαι σιγουρος? ..ουτε δακτυλοσκοπηση δεν με αφησε να κανω..και η Άντζελα δίνει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
..η αντζελα???...εισαι σιγουρος? ..ουτε δακτυλοσκοπηση δεν με αφησε να κανω..
χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα δύο νέες αφίξεις...την Πένυ Ελληνίδα εκ Πειραιώς ορμώμενη (αδύνατη ψηλή με καβλιάρικο πρόσωπο) και την Άντζελα από Αλβανία...τίμησα την Άντζελα η οποία είναι μια 20χρονη μελαχρινή κούκλα με πολύ ωραίο πρόσωπο και σούπερ κωλαράκι...η Άννα η σερίφισα μου εξήγησε ότι είναι νέα στη δουλειά ( δεν έχει ξαναδουλέψει γενικά ως επαγγελματίας του αθλήματος) και ότι δεν μιλάει Ελληνικά και της είπα δεν πειράζει θα μιλήσει η γλώσσα του σώματος ....ακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με τη νεοφώτιστη, η οποία βέβαια αν και το πάλεψε ηττήθηκε κατά κράτος όπως ήταν αναμενόμενο!
ααα και ξέχασα να αναφέρω ότι ήμουν ο πρώτος της πελάτης!
της είχα σκίσει το κωλαράκι στην πρώτη συνεδρία που ήταν ακόμα άβγαλτη...μετά δεν ξέρω τι έκανε...εγώ πάντως θα της το ξανασκίσω
Επισκέπτης
χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα νέες αφίξεις στο ίδρυμα...Νάταλι και Ρωξάνη Ρωσίδες ρουφοκαβλέτες και Αναστασία προ-μιλφ Ουκρανίδα με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα αλα Ουκρανία...παρούσες και οι Ελένη και η Ολγα...απούσες οι Ντόνα και Άντζελα, η οποία όπως με ενημέρωσε η σερίφισα Αννα θα επιστρέψει σε καμια εβδομάδα...δεν επέλεξα καμία κορασίδα καθ'ότι λίγο βιαστικός...οι Ρωσίδες και η Ουκρανίδα πάντως μου φανήκαν πολλά υποσχόμενες
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καμια βυζαρου ειδες?.....χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα και διαπίστωσα νέες αφίξεις στο ίδρυμα...Νάταλι και Ρωξάνη Ρωσίδες ρουφοκαβλέτες και Αναστασία προ-μιλφ Ουκρανίδα με κοντό ξανθό μαλλί και σώμα αλα Ουκρανία...παρούσες και οι Ελένη και η Ολγα...απούσες οι Ντόνα και Άντζελα, η οποία όπως με ενημέρωσε η σερίφισα Αννα θα επιστρέψει σε καμια εβδομάδα...δεν επέλεξα καμία κορασίδα καθ'ότι λίγο βιαστικός...οι Ρωσίδες και η Ουκρανίδα πάντως μου φανήκαν πολλά υποσχόμενες
Επισκέπτης
καμια βυζαρου ειδες?.....
βυζαρού η Όλγα μιλφόνι από τα λίγα!
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βυζαρου μεν,πλαστικη δε.... ;)βυζαρού η Όλγα μιλφόνι από τα λίγα!
Επισκέπτης
βυζαρου μεν,πλαστικη δε.... ;)
δεν είμαι σίγουρος, αλλά εμένα μου φαίνονται φυσικά!
foul!!!!!βυζαρου μεν,πλαστικη δε.... ;)
100% natural ;)
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
φυσικα ειναι ρε συ, της θειας ολγας?...... ..foul!!!!!
100% natural ;)
Έχουν υποστεί εξαντλητικά και επίμονα τεστφυσικα ειναι ρε συ, της θειας ολγας?...... ..
Προκειται για θαυμα της ΦΥΣΗΣ
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
100% natural
TESTED AND TESTED AND TESTED AND TESTED......
Επισκέπτης
100% natural
100% natural
ουτε και θυμαμε ποσες φορες τους εχω απλωσει κρεμα πανω (και βγαζω και μπολικη). ισως γι αυτο διατηρουνται τοσο αψογα στην αφη
Για ΒΥΖΑΡΑΣ οπως θες να λεγεσαι απαραδεκτο να μην κατλαβες οτι ειναι φυσικοτατα. Θελεις προπονησηφυσικα ειναι ρε συ, της θειας ολγας?...... ..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.517
- Πόντοι
- 46.232
ναι ναι φυσικά είναι...... κάθε μέρα τα τρίβει με φυσικό εκχύλισμα σιλικόνης..........
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.922
- Πόντοι
- 42.697
φυσικότατα τα στήθη της Ολγας.
ν.σμυρνη την εχεις παρει και εχεις αποψη???
αν την εχεις παρει και δεν εισαι σε θεση να διακρινεις τα φυσικα απο τα σιλικονατα στηθη υπαρχει προβλημα... :-
αν παλι δεν την εχεις παρει τοτε γιατι εκφερεις αποψη επι του θέματος απο τη στιγμη που δεν το κατέχεις?
ν.σμυρνη την εχεις παρει και εχεις αποψη???
αν την εχεις παρει και δεν εισαι σε θεση να διακρινεις τα φυσικα απο τα σιλικονατα στηθη υπαρχει προβλημα... :-
αν παλι δεν την εχεις παρει τοτε γιατι εκφερεις αποψη επι του θέματος απο τη στιγμη που δεν το κατέχεις?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.517
- Πόντοι
- 46.232
δεν την έχω πάρει αμα ηταν θα είχες δει κριτική μου.....
απο που συμπέρανες ότι η τελική μου κρίση είναι ότι δεν είναι φυσικά τα βυζιά της γιαγιούλας και δεν γράφω μαλακιές για να περάσει η
ώρα οπώς κάνουν αρκετοί εδω μέσα.....
απο που συμπέρανες ότι η τελική μου κρίση είναι ότι δεν είναι φυσικά τα βυζιά της γιαγιούλας και δεν γράφω μαλακιές για να περάσει η
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.922
- Πόντοι
- 42.697
δεν την έχω πάρει αμα ηταν θα είχες δει κριτική μου.....
εκτός του οτι μαρτυράς χωρίς ξύλο είσαι και άσσος στην κωλότούμπα ρε άτιμε...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.517
- Πόντοι
- 46.232
ναι έχω δεκάρια στην κωλοτούμπα.....καλό βραδυ ;)
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μεσα απο τα ρουχα φιλε μου που θες να τα καταλαβω?....δεν ειμαι βιονικος ανθρωπος!!!!ρωταω καποιον ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟ!!!!!...γκε γκε!!!!Για ΒΥΖΑΡΑΣ οπως θες να λεγεσαι απαραδεκτο να μην κατλαβες οτι ειναι φυσικοτατα. Θελεις προπονηση
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.