You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
ντονα ναι μεν αλλα....τα γλωσσοφιλα, τα ακαποτα τσιμπουκια και γενικα ολα αυτα που κανει, πρεπει να εχει ενα θεματακι με την υγιεινη...περι ορεξεως...ειναι στο χερι σου πιαΝτονα φιλαρακο![]()
Επισκέπτης
ντονα ναι μεν αλλα....τα γλωσσοφιλα, τα ακαποτα τσιμπουκια και γενικα ολα αυτα που κανει, πρεπει να εχει ενα θεματακι με την υγιεινη...περι ορεξεως...ειναι στο χερι σου πια
γιατί είναι η μόνη που δίνει γλωσσόφιλα και κάνει ακάποτα τσιμπούκια;
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 6.555
για την ντονα μιλησα..το ξερω οτι κανουν και αλλες..δυστυχως...γιατί είναι η μόνη που δίνει γλωσσόφιλα και κάνει ακάποτα τσιμπούκια;![]()
Επισκέπτης
για την ντονα μιλησα..το ξερω οτι κανουν και αλλες..δυστυχως...
φιλε αν δεν παρεις και λιγο ρισκο δεν κανεις για μπουρδελιαρης και φαν των μασαζ...και να ξερεις οτι στο ακαποτο περισσοτερο ρισκαρει η γκομενα παρα εσυ...τωρα για τα γλωσσοφιλα μου θυμιζεις εκεινους που λεγαν οτι το ειτζ κολαει με το σαλιο...οκ υπαρχουν και ερπητες κλπ αλλα νομιζω οτι αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και να προφυλαχτεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 248.434
- Πόντοι
- 46.232
έχει φύγει πολύ καιρό......
ΌχιH Βαλεντίνα η αλβανίδα είναι ακόμα εδώ;
Επισκέπτης
Ντονα φιλαρακο![]()
πολύ καλό καβλοράπανο η Ντόνα, αλλά προτιμώ Ελένη και Όλγα!
έχει φύγει πολύ καιρό......
Πού είναι τώρα ρε παιδιά; ξέρουμε;
Επισκέπτης
μασαζοτσαρκα Νεο Κοσμο και Καλλιθεα και καταληγω Θησεως 81.πηρα τη καβλιαρα την Ελενη αν και μου γυαλισαν το ματι και δυο καινουριες με τις οποιες θα περασω την επομενη φορα.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
κανε ενα τσεκ απο τα μαγαζια του πειραια.... ;)Πού είναι τώρα ρε παιδιά; ξέρουμε;
Επισκέπτης
μασαζοτσαρκα Νεο Κοσμο και Καλλιθεα και καταληγω Θησεως 81.πηρα τη καβλιαρα την Ελενη αν και μου γυαλισαν το ματι και δυο καινουριες με τις οποιες θα περασω την επομενη φορα.
την Νάταλι και τη Ρωξάνη τα Ρωσίδια μάλλον θα ενννοείς!
Επισκέπτης
την Νάταλι και τη Ρωξάνη τα Ρωσίδια μάλλον θα ενννοείς!
τις εχεις παρει; αξιζουν;
Επισκέπτης
τις εχεις παρει; αξιζουν;
της έχω πάρει δίδυμο! ναι αξίζουν και έχουν και καλή χημεία μεταξύ τους!
Επισκέπτης
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.198
- Πόντοι
- 456
Eλενη ειναι η σεριφησα?
Επισκέπτης
Eλενη ειναι η σεριφησα?
καμια φορά εκτελεί και χρέη σερίφισας όταν λείπει η Άννα ;)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.