Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ρε τυπε απο εμφανισει τι λενε τα κοριτσια?? ειναι καμια σε επιπεδο στουντιο????
Επιπεδου στουντιο στα περισσοτερα μασατζιδικα δεν θα βρεις.Πιο πολυ μετρανε οι υπηρεσιες και η ανεση χρονου.
Ξέχασα να σας μεταφέρω τον κορυφαίο διάλογο που είχα με την σερίφισσα κατά την άφιξή μου τις προάλλες στο ιδρυμα....
Εγω "καλημέρα"
Αυτη "Γειά σου,πέρασε"
Εγω "τι κάνεις?"
Αυτη "τα πάντα....ολα....." !!!!!!!!

Στη συνέχεια,με πάει στο δωμάτιο,μου κωλοτρίβεται και μου συνεχίζει "στην αρχή που απαντούσα με αυτόν τον τρόπο,ντρεπόμουνα λίγο....βλέπω όμως οτι αρέσει στους πελάτες....."

Με κοιτάζει στα μάτια.....λεω εγω "τα κορίτσια που είναι?" στο τσακ γλύτωσα την μπούφλα.....τσαντίσθηκε,εφυγε χωρίς να πει κουβέντα και σε λίγο αρχισε η παρέλαση.....
:2funny:
Και εμενα πηγε να μου πιασει κουβεντα και οταν της ειπα να δω τις κοπελες μου λεει αγριεμενη:Κουρασμενος εισαι και βιαζεσαι; :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τα ρούχα της έχει αυτή η συγκεκριμένη κάθε μέρα  :tickedoff:
Τα λεφτά μας δίνουμε να μην δούμε τί προσφέρει το ελαιοτριβείο;
Αυτές ετσι όπως το πάνε θα μας πούνε στο τέλος δώσε τον παρά και άντε γειά  :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω πέρσα χθες...σερίφησσα αυτή που ήταν και Καλιρρόης...δεν θυμάμαι όνομα...παίζει κόσμος από Μάρνης....

Απορία¨: γιατί για την Βαλεντίνα να πληρώνεις 60 στη Μάρνης και 80 στη Θησέως οεοοο :think:

γιατί μας θεωρούν  :bigdick:..οεοοο

γιάυτό έφυγα και τους έριξα μάυρο....
όταν λέω εγώ πως ΔΕΝ ισχύει στο συγκεκριμένο άθλημα το :
παίρνεις ό,τι πληρώσεις

δεν με ακούνε κάποιοι και το παίζουνε λεφτάδες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε κάνεις λάθος, την ρήση "το φθηνό κρέας είναι για τα σκυλιά" την έχεις ακουστά? στη Μάρνης πληρώνεις 60 ευρώ για υποτιθέμενο πρόγραμμα 30 λεπτών χωρίς μασάζ που στην ουσία είναι 20λεπτο, στη θησέως το πρόγραμμα είναι φουλ 45λεπτο με μασάζ! επομένως δεν είναι το ίδιο πράγμα, άσχετα αν η λαδοκόρη εν προκειμένω η Βαλεντίνη είναι το ίδιο άτομο ;)

μπα....δεν θα το έλεγα.....μονο η Χριστίνα ισως (αυτή που πήρα),αλλά απο υπηρεσίες αστα καλύτερα....
για να αποδείξω το προηγούμενο ποστ μου
και 100 να σκάσουνε κάποιοι το ίδιο προϊόν θα πάρουνε

μιλάω πάντα για μαγαζιά που είναι μπριζολάδικα δηλωμένα

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
φίλε κάνεις λάθος, την ρήση "το φθηνό κρέας είναι για τα σκυλιά" την έχεις ακουστά? στη Μάρνης πληρώνεις 60 ευρώ για υποτιθέμενο πρόγραμμα 30 λεπτών χωρίς μασάζ που στην ουσία είναι 20λεπτο, στη θησέως το πρόγραμμα είναι φουλ 45λεπτο με μασάζ! επομένως δεν είναι το ίδιο πράγμα, άσχετα αν η λαδοκόρη εν προκειμένω η Βαλεντίνη είναι το ίδιο άτομο ;)

Εκει πιστευω ειναι το ζουμι.Ξερετε κατι ρε μαγκες?Πηγαινω σε αυτα τα μαγαζια 25 χρονια τωρα.Παντα το προγραμμα που εκανα διαρκουσε 45'.Αυτο ηταν και ζητουμενο απο μενα για να προτιμησω ενα μαγαζι η οχι.Απο τα 45', τα 30 ηταν μασσαζ και τα 15 προγραμμα.Σε αυτη τη μπαρουφα (κατα τη γνωμη μου) λοιπον, το προγραμμα των 60 ευρω,λειπει το μασσαζ.Δηλαδη λειπει το 30λεπτο απο τα 45'.Τι μας μενει? Κανενα τεταρτακι,που με λιγη κουβεντουλα και ντουζακι,να γινει 20αλεπτο.Εκει πιστευω οτι ειναι η κοροιδια.Το συγκεκριμενο μαγαζι χρεωνει 80 ευρω,οποιαδηποτε κοπελα και να διαλεξω,γιατι εξαντλει πληρως το 45λεπτο,και θα το συγκρινω με αλλα μαγαζια με αναλογες χρεωσεις και αναλογους χρονους.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ξέχασα να σας μεταφέρω τον κορυφαίο διάλογο που είχα με την σερίφισσα κατά την άφιξή μου τις προάλλες στο ιδρυμα....
Εγω "καλημέρα"
Αυτη "Γειά σου,πέρασε"
Εγω "τι κάνεις?"

Στη συνέχεια,με πάει στο δωμάτιο,μου κωλοτρίβεται και μου συνεχίζει "στην αρχή που απαντούσα με αυτόν τον τρόπο,ντρεπόμουνα λίγο....βλέπω όμως οτι αρέσει στους πελάτες....."

Με κοιτάζει στα μάτια.....λεω εγω "τα κορίτσια που είναι?" στο τσακ γλύτωσα την μπούφλα.....τσαντίσθηκε,εφυγε χωρίς να πει κουβέντα και σε λίγο αρχισε η παρέλαση.....

ρε φίλε τι μαλακίες είναι αυτές που λες? :jerking: στη φαντασία σου τα είδες όλα αυτά? η Άννα είναι από τις πιο σοβαρές σερίφισες, σιγά μην και στην έπεσε :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τα ρούχα της έχει αυτή η συγκεκριμένη κάθε μέρα  :tickedoff:
Τα λεφτά μας δίνουμε να μην δούμε τί προσφέρει το ελαιοτριβείο;
Αυτές ετσι όπως το πάνε θα μας πούνε στο τέλος δώσε τον παρά και άντε γειά  :headbang:

φίλε τα παραλές, η Άννα το έχω ξαναγράψει είναι από τις πιο σοβαρές και ευγενικές σερίφισες, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως την έχετε πάρει στραβά :dunno:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Εκει πιστευω ειναι το ζουμι.Ξερετε κατι ρε μαγκες?Πηγαινω σε αυτα τα μαγαζια 25 χρονια τωρα.Παντα το προγραμμα που εκανα διαρκουσε 45'.Αυτο ηταν και ζητουμενο απο μενα για να προτιμησω ενα μαγαζι η οχι.Απο τα 45', τα 30 ηταν μασσαζ και τα 15 προγραμμα.Σε αυτη τη μπαρουφα (κατα τη γνωμη μου) λοιπον, το προγραμμα των 60 ευρω,λειπει το μασσαζ.Δηλαδη λειπει το 30λεπτο απο τα 45'.Τι μας μενει? Κανενα τεταρτακι,που με λιγη κουβεντουλα και ντουζακι,να γινει 20αλεπτο.Εκει πιστευω οτι ειναι η κοροιδια.Το συγκεκριμενο μαγαζι χρεωνει 80 ευρω,οποιαδηποτε κοπελα και να διαλεξω,γιατι εξαντλει πληρως το 45λεπτο,και θα το συγκρινω με αλλα μαγαζια με αναλογες χρεωσεις και αναλογους χρονους.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Εγω "καλημέρα"
Αυτη "Γειά σου,πέρασε"
Εγω "τι κάνεις?"

...Λέει τίποτα η σερίφισσα, ρε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε τα παραλές, η Άννα το έχω ξαναγράψει είναι από τις πιο σοβαρές και ευγενικές σερίφισες, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως την έχετε πάρει στραβά :dunno:
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια πρεμούρα από εσένα
για σένα τα λένε;
ο καθένας τη γνώμη του καταθέτει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά ρε μάγκα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και δεν ξέρεις την σερίφισα Άννα από πρώην Φ4? :think: η Άννα είναι μιλφ από τα λίγα, αλλά δυστυχώε για εμάς δεν κάνει πρόγραμμα :headbang:
αφού πιο πάνω έλεγαν πως σου τρίβεται να κάνει
χαχαχα
τα πάντα όλα

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

θα σου απαντήσω φιλαράκο γιάυτό με όλη την καλή πρόθεση...το 45 λεπτο 9 στις 10 φορές είναι θεωρητικό...

προχθές ήμουν Κηφισίας 38 και για 45', πλήρωσα μαλακισμένα 80 ευρώ για πρόγραμμα που κράτησε 30'

και μην μου πεις οτι μασατζίδικο με μασατζίδικο διαφέρει..όλα τα ίδια σκατά είναι...

αυτές..είτε 30' κάτσουν ή 45' τα ίδια χρήματα θα πάρουν...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom