Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απο οτι ξέρω εγώ,Αλέξια υπάρχει μια στο μαγαζί και είναι βαριά μεχρι 20 χρονών.Καστανή, ψηλή, ελαφρώς γεματούλα όσο πρέπει...

OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Kανονικα, ..ικανοποιητικα θα έλεγα.Από ότι εχω δει στην παρελαση δλδ, γιατί την συγκεκριμένη κοπέλα δεν την έχω τεστάρει.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Kανονικα, ..ικανοποιητικα θα έλεγα.Από ότι εχω δει στην παρελαση δλδ, γιατί την συγκεκριμένη κοπέλα δεν την έχω τεστάρει.
και να ρωτησω και κατι ακομα....ειναι κολαρου οπως εχει αναφερθει?...... :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω πέρσα χθες...σερίφησσα αυτή που ήταν και Καλιρρόης...δεν θυμάμαι όνομα...παίζει κόσμος από Μάρνης....

Απορία¨: γιατί για την Βαλεντίνα να πληρώνεις 60 στη Μάρνης και 80 στη Θησέως οεοοο :think:

γιατί μας θεωρούν  :bigdick:..οεοοο

γιάυτό έφυγα και τους έριξα μάυρο....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.421
Πόντοι
46.232
εγω πέρσα χθες...σερίφησσα αυτή που ήταν και Καλιρρόης...δεν θυμάμαι όνομα...παίζει κόσμος από Μάρνης....

Απορία¨: γιατί για την Βαλεντίνα να πληρώνεις 60 στη Μάρνης και 80 στη Θησέως οεοοο :think:

ετσι ετσι σωστος ,για την βαλεντινα την αλβανεζα αλλαγη μαγαζιου κ συν 20 ευρα!!!!!

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν η συγκεκριμενη τιμα το 45λεπτο, τιρουμενων των αναλογιων, θα επρεπε να περνει 90. Τελος παντων, στα περιξ της πλατειας Βαθης ιδρυματα, θα επρεπε να σε πληρωνουν για να πας, κατα τη ταπεινη μου γνωμη. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Παραδειγμα, για να υπαρχουν τοσες σκελετομενες πρεζουδες που κανουν πιατσα στη περιοχη, θα υπαρχουν και οι αναλογοι πελατες. Το παρακμιακο περιβαλον πολλους τους ελκυει, απλα εγω εχω προβλημα, γιαυτο απο πιτσιρικας εχω να πατησω σε μπουρδελο.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

φίλε κάνεις λάθος, την ρήση "το φθηνό κρέας είναι για τα σκυλιά" την έχεις ακουστά? στη Μάρνης πληρώνεις 60 ευρώ για υποτιθέμενο πρόγραμμα 30 λεπτών χωρίς μασάζ που στην ουσία είναι 20λεπτο, στη θησέως το πρόγραμμα είναι φουλ 45λεπτο με μασάζ! επομένως δεν είναι το ίδιο πράγμα, άσχετα αν η λαδοκόρη εν προκειμένω η Βαλεντίνη είναι το ίδιο άτομο ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ξέχασα να σας μεταφέρω τον κορυφαίο διάλογο που είχα με την σερίφισσα κατά την άφιξή μου τις προάλλες στο ιδρυμα....
Εγω "καλημέρα"
Αυτη "Γειά σου,πέρασε"
Εγω "τι κάνεις?"
Αυτη "τα πάντα....ολα....." !!!!!!!!

Στη συνέχεια,με πάει στο δωμάτιο,μου κωλοτρίβεται και μου συνεχίζει "στην αρχή που απαντούσα με αυτόν τον τρόπο,ντρεπόμουνα λίγο....βλέπω όμως οτι αρέσει στους πελάτες....."

Με κοιτάζει στα μάτια.....λεω εγω "τα κορίτσια που είναι?" στο τσακ γλύτωσα την μπούφλα.....τσαντίσθηκε,εφυγε χωρίς να πει κουβέντα και σε λίγο αρχισε η παρέλαση.....

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ξέχασα να σας μεταφέρω τον κορυφαίο διάλογο που είχα με την σερίφισσα κατά την άφιξή μου τις προάλλες στο ιδρυμα....
Εγω "καλημέρα"
Αυτη "Γειά σου,πέρασε"
Εγω "τι κάνεις?"
Αυτη "τα πάντα....ολα....." !!!!!!!!

Στη συνέχεια,με πάει στο δωμάτιο,μου κωλοτρίβεται και μου συνεχίζει "στην αρχή που απαντούσα με αυτόν τον τρόπο,ντρεπόμουνα λίγο....βλέπω όμως οτι αρέσει στους πελάτες....."

Με κοιτάζει στα μάτια.....λεω εγω "τα κορίτσια που είναι?" στο τσακ γλύτωσα την μπούφλα.....τσαντίσθηκε,εφυγε χωρίς να πει κουβέντα και σε λίγο αρχισε η παρέλαση.....
ρε τυπε απο εμφανισει τι λενε τα κοριτσια?? ειναι καμια σε επιπεδο στουντιο????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ρε τυπε απο εμφανισει τι λενε τα κοριτσια?? ειναι καμια σε επιπεδο στουντιο????

μπα....δεν θα το έλεγα.....μονο η Χριστίνα ισως (αυτή που πήρα),αλλά απο υπηρεσίες αστα καλύτερα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom