Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
απο τα 60 στα 80 η βαλεντινα μας,,,γιατι εφυγε απο μαρνης?

μόνο που ξεχνάς να αναφέρεις ότι το 60αρι στη Μάρνης είναι ξεπέτα του 20λεπτου, ενώ στη Θησέως το 80αρι περιλαμβάνει απολαυστικό μασάζ και φουλ 45λεπτο ;)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
και παλι πολυ τα 80 ειναι πολλα με τετια κριση που ζουμε ρε μαγκες
στο μαρνης απο τοτε που ζηταγανε τα λεφτα μπροστα και λεγανε αυτες τις παπαριες για 30 λεπτα με το ρολοι δεν ξαναπατησα και μαλλον θα τους μεινουν τα 2 διαμερισματα αδεια για να τα βλεπουν...γιατι αποτι καταλαβαινω πρεπει να κοψανε πολλοι απο κει μεσα ειδικα που τονιζανε στου πελατες για το μισαωρο!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αν δεν βαλουνε μυαλο να κανουνε το 60αρι για κανονικο προγραμμα βλεπω να κλεινουν πολλα μαγαζια!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.451
Πόντοι
46.232
και παλι πολυ τα 80 ειναι πολλα με τετια κριση που ζουμε ρε μαγκες
στο μαρνης απο τοτε που ζηταγανε τα λεφτα μπροστα και λεγανε αυτες τις παπαριες για 30 λεπτα με το ρολοι δεν ξαναπατησα και μαλλον θα τους μεινουν τα 2 διαμερισματα αδεια για να τα βλεπουν...γιατι αποτι καταλαβαινω πρεπει να κοψανε πολλοι απο κει μεσα ειδικα που τονιζανε στου πελατες για το μισαωρο!
δεν την εκαναν μονο για αυτα που αναφερεις ,εχει να φερει κοπελα της προκοπης πανω απο 2 μηνες....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
οταν ειχα παει κοπελες ειχε και πολλες μαλιστα
τωρα μοντελα πουθενα σε μασατζιδικα δεν παιζουν
αυτο που κανει ενα μασατζιδικο να ξεχωριζει ειναι ο χρονος και η ποιοτητα του μασαζ αλλιως υπαρχουν και τα  μπουρδελα 10 ευρω εχουν παει στη ιασωνος!!.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
δεν την εκαναν μονο για αυτα που αναφερεις ,εχει να φερει κοπελα της προκοπης πανω απο 2 μηνες....

και εμένα η καριόλα η σερίφισα της Μάρνης 28 η Μαρίκα η Παγκαλίνα  :grin: μου είχε διαμαρτυρηθεί γιατί πηγαίνω και δεν παίρνω καμια κοπέλα και τις ταλαιπωρώ και έρχονται στο σαλόνι :o :jerking: για αυτό και προτιμώ μαγαζιά με ευγενικές υπηρεσίες όπως η Αννούλα της Θησέως 81.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και εμένα η καριόλα η σερίφισα της Μάρνης 28 η Μαρίκα η Παγκαλίνα  :grin: μου είχε διαμαρτυρηθεί γιατί πηγαίνω και δεν παίρνω καμια κοπέλα και τις ταλαιπωρώ και έρχονται στο σαλόνι :o :jerking: για αυτό και προτιμώ μαγαζιά με ευγενικές υπηρεσίες όπως η Αννούλα της Θησέως 81.
οντως τα κακομοιρικα τα κοριτσια.....μηπως θελουν να παμε εμεις στην κουζινα και να τις βλεπουμε?...... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

απογευματινή έφοδος στο ίδρυμα και με υποδέχθηκε η sexy και ευγενική σερίφισα Άννα... παρελάσαν στο σαλόνι η Βαλεντίνα, η Όλγα και η Κινεζούλα η Λίνα τέως Φραντζή 4...διάλεξα Κινεζάκι και δεν το μετάνιωσα, πολύ καλό μασάζ 25 λεπτών και ακολούθησε σφυροκόπημα :pipa1: :fuck1: προς ενίσχυση της Ελληνο-Κινεζικής φιλίας :grin:

Επισκέπτης

βολτίτσα από το μαγαζί χθες το απόγευμα και τίμησα τη Χριστίνα μελαχρινό Ρωσίδι με ωραίο σώμα στα 30 φεύγα πρασινομάτα, πολύ καλό μασάζ και ακόμα καλύτερο σέρβις :pipa1: :fuck1: :rockon:

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
βολτίτσα από το μαγαζί χθες το απόγευμα και τίμησα τη Χριστίνα μελαχρινό Ρωσίδι με ωραίο σώμα στα 30 φεύγα πρασινομάτα, πολύ καλό μασάζ και ακόμα καλύτερο σέρβις :pipa1: :fuck1: :rockon:
απο κοστος φιλε μ?????????????????

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
απογευματινή έφοδος στο ίδρυμα και με υποδέχθηκε η sexy και ευγενική σερίφισα Άννα... παρελάσαν στο σαλόνι η Βαλεντίνα, η Όλγα και η Κινεζούλα η Λίνα τέως Φραντζή 4...διάλεξα Κινεζάκι και δεν το μετάνιωσα, πολύ καλό μασάζ 25 λεπτών και ακολούθησε σφυροκόπημα :pipa1: :fuck1: προς ενίσχυση της Ελληνο-Κινεζικής φιλίας :grin:
Υπαρχει αναβαθμιση σε σχεση με το παλιο, και η Αννα τη ξερει οντως τη δουλεια της.Το Κινεζακι αρκετα καλο στο συνολο, δεν φτανει ομως καποιες αλλες ασιατισες στο μασαζ.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια η ολγα με τα χρυσα δοντακια ειναι ακομα εκει ?  απο το θησεως 31 εχω να την τιμησω

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια η ολγα με τα χρυσα δοντακια ειναι ακομα εκει ?  απο το θησεως 31 εχω να την τιμησω

Εκει ειναι κολητε.Θα συμφωνησω κι εγω με τον προηγουμενο συναγωνιστη για την αναβαθμιση των υπηρεσιων αλλα και του χωρου.Μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο.Ημερα με τη νυχτα.Και πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα μαγαζια που εξαντλουν το 45λεπτο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Εκει ειναι κολητε.Θα συμφωνησω κι εγω με τον προηγουμενο συναγωνιστη για την αναβαθμιση των υπηρεσιων αλλα και του χωρου.Μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο.Ημερα με τη νυχτα.Και πιστευω οτι ειναι απο τα λιγα μαγαζια που εξαντλουν το 45λεπτο.
...οντως υπαρχει εξαντληση του 45λεπτου....γιατι δεν εχουν κινηση...ΑΝ ποτε τα τσεπωσουν θα σου πως εγω μετα...το μισαωρο θα παει συννεφο.....

pipis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μολι γύρισα από το κατάστημα θ81 διαβάζοντας τα σχόλια σας πήρα απόφαση να επισκεφτώ το ίδρυμα  πραγματικά όπως τα γράφεται 45 λεπτά πείρα αλινα πολλή καλό μασάζ  και στην μπριζόλα  δεν είναι αδιάφορη πέρασα καλά αλλά την επομένη θα δοκιμάσω Βαλεντίνη μιας και την συστήνεται πάντως στο μασάζ η αλινα είναι πολλή καλή         

Επισκέπτης

μετά την Απριλιανή μου επίσκεψη στο ίδρυμα και την επιλογή της Όλγας :fuck1: πέρασα μια βόλτα σήμερα το απόγευμα και τίμησα τη Χριστίνα τη μελαχρινή Ρωσίδα! μασαζάκι τέλειο και ψητό σούπερ!!! όπως γράψανε και άλλοι συναγωνιστές θετικό γεγονός ότι τίμησε όλο το σαρανταπεντάλεπτο και δεν πήγε να την κάνει στο μισάωρο όπως συμβαίνει δυστυχώς σε άλλα μαγαζιά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom