Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η Αλίνα είναι αρκετά καλό vfm.

Κάνει και καλό μασάζ.

Έχει πάρει κανείς το Κινεζάκι;

Λέει τπτ;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια η ξανθια που το παιζει σεριφ τι λεει;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παλια γαμιοταν καλα τωρα την ειδε ντιβα οταν ηταν σκαβατζου

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Επισκεψη τις προαλλες στο ανωτερω ιδρυμα ,μου ανοιξε η Ολγα και μου ανακοινωσε οτι εργαζονται την παρουσα ημερα μονο η ιδια και η Αλινα η οιποια ομως ηταν απασχολημενη με αλλο συναγωνιστη. Η Ολγα φορουσε ιατρικη μπλουζα λευκη κοντη και με 2 πανω και 2 κατω ξεκουμπωτα κουμπια με το λογοτυπο του studio στην πλατη.Με περασε στο δωματιο το οποιο ηταν πολυ καθαρο αρκετα φωτεινο και ζεστο απο τον κλιματισμο και υαλινη ντουζιερα,τα προγραμματα οπως μου ειπε ηταν 2 μασαζ με στοματικο στα 60 ευρω και μασαζ με πληρες μενου στα 80.Πηρα το πρωτο προγραμμα γιατι δεν ηθελα να κανω εγω καμμια κινηση ,λογω κουρασης και βαρεμαρας. Ξαπλωσα μπρουμυτα και περιμενα ,μετα απο 2 λεπτα ηλθε και η Ολγα η οποια αμεσως εβγαλε μπλουζα και σουτιεν και εμεινε με το μαυρο στριγκακι ,για οσους δεν την ξερουν ,η Ολγα ειναι μιλφ με ξανθο κοντο μαλλι και κορμι θανατηφορο , στηθος 3αρι με 3αμισαρι καλοστεκουμενο και κολαρακι αξιοθαυμαστο.Η συνεχεια ηταν καλουτσικο μασαζ με ολιγο μποντυ του μποντυ και τελος ομορφη ζουμερη πιπα με περιποιηση μπαλακιων . Αν θα ξαναπαω ? ναι πολυ συντομα για πληρες προγραμμα και ειδικα στα 4 για την απιστευτη κολ..α της

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επισκεψη τις προαλλες στο ανωτερω ιδρυμα ,μου ανοιξε η Ολγα και μου ανακοινωσε οτι εργαζονται την παρουσα ημερα μονο η ιδια και η Αλινα η οιποια ομως ηταν απασχολημενη με αλλο συναγωνιστη. Η Ολγα φορουσε ιατρικη μπλουζα λευκη κοντη και με 2 πανω και 2 κατω ξεκουμπωτα κουμπια με το λογοτυπο του studio στην πλατη.Με περασε στο δωματιο το οποιο ηταν πολυ καθαρο αρκετα φωτεινο και ζεστο απο τον κλιματισμο και υαλινη ντουζιερα,τα προγραμματα οπως μου ειπε ηταν 2 μασαζ με στοματικο στα 60 ευρω και μασαζ με πληρες μενου στα 80.Πηρα το πρωτο προγραμμα γιατι δεν ηθελα να κανω εγω καμμια κινηση ,λογω κουρασης και βαρεμαρας. Ξαπλωσα μπρουμυτα και περιμενα ,μετα απο 2 λεπτα ηλθε και η Ολγα η οποια αμεσως εβγαλε μπλουζα και σουτιεν και εμεινε με το μαυρο στριγκακι ,για οσους δεν την ξερουν ,η Ολγα ειναι μιλφ με ξανθο κοντο μαλλι και κορμι θανατηφορο , στηθος 3αρι με 3αμισαρι καλοστεκουμενο και κολαρακι αξιοθαυμαστο.Η συνεχεια ηταν καλουτσικο μασαζ με ολιγο μποντυ του μποντυ και τελος ομορφη ζουμερη πιπα με περιποιηση μπαλακιων . Αν θα ξαναπαω ? ναι πολυ συντομα για πληρες προγραμμα και ειδικα στα 4 για την απιστευτη κολ..α της
σιλικονη?.....

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ξηγημένο τυπακι η σεριφ με body t body σουπερ και γλωσίδια.. έμπειρη αν είσαι νεός στο σπορ σε ξεπέταξε...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ξηγημένο τυπακι η σεριφ με body t body σουπερ και γλωσίδια.. έμπειρη αν είσαι νεός στο σπορ σε ξεπέταξε...
εμεις ομως που ειμαστε παλαιων στο μασαζ,θα το σκυλοπηδηξουμε το ρουμανακι..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα και σημερα απο το καταστημα οπου στην πορτα εκτελει χρεη σεριφισας η Ανουλα (πρωην σεριφ. της Φραντζη).Ηξανθια μαλλον υποβιβαστηκε.Παρελαση απο 5 θεραπαινιδες οπου και τιμηθηκε κινεζακι Λινα,με θητεια και στη Φραντζη και αυτη.Αδυνατη κοπελα,κανονικο υψος, με μακρυα μαυρα μαλλια.Υπηρεσιες κανονικες, ..το μασαζ δεν το πολυεχουμε αλλα το προσπαθουμε, και ολα καλα.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Περασμα και σημερα απο το καταστημα οπου στην πορτα εκτελει χρεη σεριφισας η Ανουλα (πρωην σεριφ. της Φραντζη).Ηξανθια μαλλον υποβιβαστηκε.Παρελαση απο 5 θεραπαινιδες οπου και τιμηθηκε κινεζακι Λινα,με θητεια και στη Φραντζη και αυτη.Αδυνατη κοπελα,κανονικο υψος, με μακρυα μαυρα μαλλια.Υπηρεσιες κανονικες, ..το μασαζ δεν το πολυεχουμε αλλα το προσπαθουμε, και ολα καλα.

επιβεβαιώνω για Άννα σερίφισα πρώην Φραντζή 4, από τις πιο ευγενικές και sexy σερίφισες! :rockon: αν και δεν με βολεύει η περιοχή για χάρη της Άννας θα επισκέπτομαι το κατάστημα πιο συχνά.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επιβεβαιώνω για Άννα σερίφισα πρώην Φραντζή 4, από τις πιο ευγενικές και sexy σερίφισες! :rockon: αν και δεν με βολεύει η περιοχή για χάρη της Άννας θα επισκέπτομαι το κατάστημα πιο συχνά.
για τη σεριφισα πας;;;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
όχι για αυτή ρε μάγκα, απλά λέω ότι όταν ένα κατάστημα έχει ευγενική και εμφανίσιμη σερίφισα όπως είναι η Άννα μετράει στα συν! :sunglasses:
Η εμφανιση της σεριφισας, δεν νομιζω οτι μετραει ιδιαιτερα !!!
Αυτο που σιγουρα μετραει, ειναι οι σωστες πληροφοριες που θα δωσει, για τις λαδοκορες !!!
Βεβαια, για να λεμε και του στραβου το δικιο, αν και η σεριφισα ειναι και γαμω τα μωρα, τοτε πας με αλλο αερα για μασαζακι !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom