Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μολι γύρισα από το κατάστημα θ81 διαβάζοντας τα σχόλια σας πήρα απόφαση να επισκεφτώ το ίδρυμα  πραγματικά όπως τα γράφεται 45 λεπτά πείρα αλινα πολλή καλό μασάζ  και στην μπριζόλα  δεν είναι αδιάφορη πέρασα καλά αλλά την επομένη θα δοκιμάσω Βαλεντίνη μιας και την συστήνεται πάντως στο μασάζ η αλινα είναι πολλή καλή           
Αλινα σταθερη αξια. Την ειχα πετυχη στο Ποσειδωνος, και κυριος για αυτη κατεβενω Καλλιθεα.

Επισκέπτης
συνάδελφοι πήγα τελικά στο ίδρυμα και πήρα Αλίνα και δεν το μετάνιωσα! :rockon: πολύ καλή πίπα :pipa1: καβλιάρα στο κρεβάτι :fuck1: και από μασαζάκι πολύ καλή επίσης! :rockon: ευχαριστώ συνάδελφοι για τη συμβουλή σας. να σημειώσω ότι μου γυάλισε επίσης μια μελαχρινή η Χριστίνα και μια μικρούλα νταρντάνα με μεγάλο κώλο η Αλέξια...θα τις τιμήσω σε επόμενη επίσκεψη! :rockon:

Επισκέπτης
συνάδελφοι πήγα τελικά στο ίδρυμα και πήρα Αλίνα και δεν το μετάνιωσα! :rockon: πολύ καλή πίπα :pipa1: καβλιάρα στο κρεβάτι :fuck1: και από μασαζάκι πολύ καλή επίσης! :rockon: ευχαριστώ συνάδελφοι για τη συμβουλή σας. να σημειώσω ότι μου γυάλισε επίσης μια μελαχρινή η Χριστίνα και μια μικρούλα νταρντάνα με μεγάλο κώλο η Αλέξια...θα τις τιμήσω σε επόμενη επίσκεψη! :rockon:

φιλαράκο πιπίνι με κωλάρα η Αλέξια? δεν την είχα πετύχει στο κατάστημα, μάλλον καινούρια θα είναι... ότι πρέπει για τον 39χρονο παππού :grin:

Επισκέπτης

είπα να πάω να διαπιστώσω :fuck1: από μόνος του για το τι εστί Αλέξια...Ρουμανάκι 18χρονο με πιασίματα και φοβερή κωλάρα :rockon: από υπηρεσίες καταπληκτικό μασαζ, απολαυστικό ψητό και  :cum: πάνω στην κωλάρα της! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πρόσφατη επίσκεψη.....ανακαινισμένο το μαγαζί,παλιά ηταν στουντιο.....Το ρόστερ συμπαθητικό,καμμία ανω του μετρίου....τελικά πήρα τη Χριστίνα και ....το μετάνοιωσα.....ωραία κοπέλλα,Ρωσίδα,καλούτσικο μασαζ,αλλά η μπριζόλα διεκπεραιωτική μέχρι εκεί που δεν παίρνει.....ξενέρωσα τελείως.....
Ξέρω,έχουν γραφτεί θετικά σχόλια απο άλλους,ισως να μην ταιριάξαμε.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

μεσημεριανή επίσκεψη...λέω δεν δοκιμάζω το πιπινάκι την Αλέξια...εγώ σε αντίθεση με τον andy51 δεν το μετάνιωσα :rockon: πολύ καλό πρόγραμμα με φουλ 45λεπτο...μασάζ χαλαρωτικό και αμέσως μετά σκληρό  :fuck1: με πολλές σφαλιάρες στη τεράστια κωλάρα της!!! την κοκκίνισα την κωλάρα του πορνιδίου :grin:

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπςεδευτηκες κολητε.Ο andy ελεγε για την Χριστινα και οχι για την Αλεξια.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μπςεδευτηκες κολητε.Ο andy ελεγε για την Χριστινα και οχι για την Αλεξια.

δεν μπερδεύτηκα καθόλου φίλε, κατάλαβα πολύ καλά ότι έγραψε για τη Χριστίνα, απλά είπα ότι εγώ δεν μετάνιωσα για την επίσκεψή μου στο ίδρυμα γενικώς ;)

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπερδεύτηκα καθόλου φίλε, κατάλαβα πολύ καλά ότι έγραψε για τη Χριστίνα, απλά είπα ότι εγώ δεν μετάνιωσα για την επίσκεψή μου στο ίδρυμα γενικώς ;)

Σωστος και sorry για την διορθωση.Και εγω πιστευω πως προκειται για αξιολογο μερος.Σωστη και τιμια κατασταση, και σε χρονους και σε χρεωσεις και σε εξηγησεις...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κοιτάξτε,δεν γίνεται να έχουμε 100% επιτυχία.....ειδικά όταν πηγαίνουμε σε μαγαζί που δεν το ξέρουμε και έχουμε διαβάσει καλές κριτικές για 3-4 κορίτσια,αλλά προφανώς θα επιλέξουμε μία.... :rockon:
Εχω ξαναγράψει χιλιάδες φορές οτι σε σχέσεις μεταξύ ανθρώπων,παίζουν ρόλο πολλά πράγματα.Η διάθεση της ημέρας,η "χημεία",η συμπεριφορά,κλπ.Εγω ολα αυτά τα έχω υπ' όψιν μου και δεν χαλάστηκα.Εχω περάσει καλά 100 φορές,ε βρε αδερφέ θα περάσω και 5 φορές ασχημα....Ολα μέσα στο παιχνίδι είναι....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μεσημεριανή επίσκεψη...λέω δεν δοκιμάζω το πιπινάκι την Αλέξια...εγώ σε αντίθεση με τον andy51 δεν το μετάνιωσα :rockon: πολύ καλό πρόγραμμα με φουλ 45λεπτο...μασάζ χαλαρωτικό και αμέσως μετά σκληρό  :fuck1: με πολλές σφαλιάρες στη τεράστια κωλάρα της!!! την κοκκίνισα την κωλάρα του πορνιδίου :grin:
    σαν τηs μαιμουs τον κολο  τηs τον εκανεs ? 

goran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σήμερα είναι ανοιχτά??? μέχρι τι ώρα...???? ξ'ερει κανείς....???? η καποιο τηλ. για επικοινωνία...???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα στις 13.30 για να τσεκαρω το πιπινακι την αλεξια που εχει γραφτει ποιο πανω,
η μονη αλεξια που υπηρχε ηταν μια κοντα στα 35-40 ακομα στην παρελαση ολγα γιαγια ψανθια
αλινα κ βαλεντινα απο μαρνης με το κλασσικο μαυρο κολαν απο δερματινη κ το κολλητο μπουστακι ,
ειναι δυο τελικα η αλεξιες?

Επισκέπτης
επισκεψη σημερα στις 13.30 για να τσεκαρω το πιπινακι την αλεξια που εχει γραφτει ποιο πανω,
η μονη αλεξια που υπηρχε ηταν μια κοντα στα 35-40 ακομα στην παρελαση ολγα γιαγια ψανθια
αλινα κ βαλεντινα απο μαρνης με το κλασσικο μαυρο κολαν απο δερματινη κ το κολλητο μπουστακι ,
ειναι δυο τελικα η αλεξιες?

φίλε μάλλον μπέρδεψες την Αλέξια με την Όλγα ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
φίλε μάλλον μπέρδεψες την Αλέξια με την Όλγα ;)
οχι φιλαρακι η ολγα ειναι μια γιαγια ξανθια ,η αλεξια που μου παρουσιαστηκε ηταν καστανη γυρω στα 35 μεγαλη διαφορα για να της μπερδεψω....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom