Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
B

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
θα σου απαντήσω φιλαράκο γιάυτό με όλη την καλή πρόθεση...το 45 λεπτο 9 στις 10 φορές είναι θεωρητικό...

προχθές ήμουν Κηφισίας 38 και για 45', πλήρωσα μαλακισμένα 80 ευρώ για πρόγραμμα που κράτησε 30'

και μην μου πεις οτι μασατζίδικο με μασατζίδικο διαφέρει..όλα τα ίδια σκατά είναι...

αυτές..είτε 30' κάτσουν ή 45' τα ίδια χρήματα θα πάρουν...

Φίλε μου οταν κανονίζουμε και παίρνουμε πρόγραμμα 45' με το ανάλογο αντίτιμο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο χρόνος να τηρηθεί.Στο χέρι μας είναι, να είσαι σίγουρος.Εδώ απο τότε που άνοιξε, αλλά και πριν που ήταν στο 31, ο χρόνος ήταν πάντα σωστός.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου οταν κανονίζουμε και παίρνουμε πρόγραμμα 45' με το ανάλογο αντίτιμο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ο χρόνος να τηρηθεί.Στο χέρι μας είναι, να είσαι σίγουρος.Εδώ απο τότε που άνοιξε, αλλά και πριν που ήταν στο 31, ο χρόνος ήταν πάντα σωστός.

Σωστος!!! Εχει να κανει ομως και με την κοπελα.Αλλες κρατανε τον χρονο και αλλες βαριουνται.Οταν ομως η κατευθυνση του μαγαζιου ειναι να εξαντλειται ο χρονος,ολες προσαρμοζονται.
Π.χ. με Αλινα,με Ολγα,και με την κινεζα (Λινα νομιζω), ποτε δεν εχω βγει πριν απο 45'-50'.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επειδή είμαι χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρω πως η Άννα δεν κάνει πρόγραμμα :sunglasses: για αυτό μίλησα και για παραπληροφόρηση ;)
  ποτε  καποιοι  θα  σταματησουν τιs αντιρρησειs και τιs εξυπναδεs ?  και θα ακουνε τι τουs λενε ?  οταν  o daniel μιλαει ειδικα για  την αννα,  ξερει παρα πολυ καλα τι λεει. 

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και μην μου πεις οτι μασατζίδικο με μασατζίδικο διαφέρει..όλα τα ίδια σκατά είναι...

αυτές..είτε 30' κάτσουν ή 45' τα ίδια χρήματα θα πάρουν...
ισχυει αυτο , στο 30' μολις το περασεις αρχιζουν κ μυρμουρανε οι κοπελες ενω στο 45' αμα δεν το ξεπερασεις το κανουν αβαβα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περασμα την Πεμπτη απο το εν λογω ιδρυμα...Σημερα μου δοθηκε η ευκαιρια για να γραψω
Μαλλον πηγα νωριs στο ιδρυμα, γιατι βρηκα εκτοs απ την σεριφισα, μονο δυο χειροεργατριεs
Οι αλλεs δεν ειχαν ερθει ακομα γιατι επιναν το πρωινο κακαο :grin:
Ηταν μονο η μελαχροινη Αλινα και το εκ Ρωσσιαs μιλφιδιο η Ολγκα...Κατι οι ματαρεs κατι το υφοs τηs, κατι το οτι ειναι Ρωσσιs με κεντρισαν να μπω....
Μου εκανε εντυπωση το δωματιο με δικο του μπανιο εσωτερικα με γυαλινο προστατευτικο και η καθαριοτητα....Αφου μου εβαλε λαδακι , ριγανη, και καπαρη....παπρικα δεν ειχε....αρχισε να με ζυμωνει...Μεχρι που εγινα....εφταζυμοs !!!!Το χερι μου....το ατιμο... γλιστρησε απαλα προs το μπουτι τηs και αφου τραβηξε την ανηφορια προs την κωλοχαραδρα, σηματοδοτησε την εναρξη του αγωνα... :pipa1: :pipa1:μετρια,  αλλα μετα το υπολοιπον  :fuck1: :fuck1: καταπληκτικο με μπολικεs κραυγουλεs....Μου αρεσε που στο τελοs με καθαρισε προσεκτικα με μαντηλακι, ολη την...μαχομενη περιοχη αλλα αυτο που μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση, ηταν οτι προτου εγω ακομα αρχισω να ντυνομαι , μπηκε μπροστα μου στο μπανιο κι εκανε ντουζακι...Συνεδρια περιπου 40 λεπτων με κοστοs 60..... :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ζυμωμα και ψησιμο με 60?????

are u sure ή εγινε κανα τυπογραφικο??  :think:

Απολυτοτατα.......Αλλωστε μου το ειπε η σεριφισα αμεσωs, μετα την τακτικη ανακριση..."Που σ εχω ξαναδει??"" :grin: :grin: :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Απολυτοτατα.......Αλλωστε μου το ειπε η σεριφισα αμεσωs, μετα την τακτικη ανακριση..."Που σ εχω ξαναδει??"" :grin: :grin: :grin:
Δεν έχω κανενα λόγο να σε αμφισβητήσω, απλά αναρωτήθηκα γιατί όλοι μεχρι στιγμης ανέφεραν το πληρες πακετο στα 80...
Αλλά αν άλλαξε, ακόμα καλυτερα  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν έχω κανενα λόγο να σε αμφισβητήσω, απλά αναρωτήθηκα γιατί όλοι μεχρι στιγμης ανέφεραν το πληρες πακετο στα 80...
Αλλά αν άλλαξε, ακόμα καλυτερα  :grin:

Mα......δεν μου ανεφερε αλλο προγραμμα...Ουτε ρωτησα βεβαια
Απλα απο την αρχη, μου ανεφερε αυτο το προγραμμα , οποτε κι εγω αδραξα την ευκαιρια και βουτηξα την Ολγα :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
  ξερειs τι μπορει να σημαινει αυτο  για σενα ,  αν δεν εριξαν τιs τιμεs?  εγω λεω να ξαναπαs.  ;)   
Τωρα που το ανακαλυψα ευχαριστα στην τσεπουλα μου , αλλα και....μεσα απο αυτην :grin: :grin: νασαι σιγουροs οτι θα ξαναπαω.....Μονο που τωρα θα παω λιγακι πιο αργα...Ναχουν πιει και οι υπολοιπεs το πρωινον ροφημα...Θελω να "γνωρισω" ολη την "μαχιμη" ομαδα :o :o

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τωρα που το ανακαλυψα ευχαριστα στην τσεπουλα μου , αλλα και....μεσα απο αυτην :grin: :grin: νασαι σιγουροs οτι θα ξαναπαω.....Μονο που τωρα θα παω λιγακι πιο αργα...Ναχουν πιει και οι υπολοιπεs το πρωινον ροφημα...Θελω να "γνωρισω" ολη την "μαχιμη" ομαδα :o :o
Μαλλον ο ιδιοκτητης, τους εκανε μειωση ενοικιου !!! :dancing: :dancing: :dancing:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  η γνωμη μου ειναι να επιμεινειs  μονο σε αυτην.    σε παει  ;)  δεν γραφω αλλα γιατι, οποτε κανουμε διαλογο εμειs οι δυο,  μαs σβηνουν τα ποστ.  το εχειs παρατηρησει ?  και η αιτια εισαι 1000 %  εσυ , και μονο εσυ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
  η γνωμη μου ειναι να επιμεινειs  μονο σε αυτην.    σε παει  ;)   δεν γραφω αλλα γιατι, οποτε κανουμε διαλογο εμειs οι δυο,  μαs σβηνουν τα ποστ.  το εχειs παρατηρησει ?  και η αιτια εισαι 1000 %  εσυ , και μονο εσυ.

Mε την μια φορα που με ειδε???Και αυτη  αλλα και η ...σεριφισα???
Δυο-δυο τιs ριχνω δλδ???? Μπραβο μου!!!!!
Με φτυνω για να μην βασκαθω
....Και η αιτια ειμαι εγω????Με ζηλευουνε :grin: :grin:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

μια ενημέρωση σχετικά με τη Βαλεντίνη την οποία τίμησα χθες :pipa1: :fuck1:...η κοπέλα είναι Βορειοηπειρώτισσα και ουχί Αλβανίδα, έχει διαφορά :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Ειδατε που με υπομονη  το καναμε 60 σε πολλα ιδρυματα το φουλ..... :fuck2:
Και μην μου πει κανεις οτι δεν μας φτανει μιση ωρα...αφηστε τα πολλα λογια κ μπειτε στο ψητο....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom