Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη το σαββατο , παρουσες 3 ανναμαρια , ολγα , και η σεριφισσα ελενη. μου την επεσε η ελενη να μπω μαζι της αλλα φοβηθηκα μην παει στραφι το 60αρι και ξαναδιαλεξα ολγα (στανταρακι για μενα). στο μασαζ με αριστα το 10 της βαζω 8 στην πιπα 9 και στην μπριζολα 6. δεν ξερει να τον φαει καλα ενω αντιθετα στον κανει λαμπικο. εχει κανενας καμια γνωμη για την ελενη ? ειχα διαβασει παλια οτι ηταν ξεπετα  μηπως αλλαξε τιποτα ??

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
εχει κανενας καμια γνωμη για την ελενη ? ειχα διαβασει παλια οτι ηταν ξεπετα  μηπως αλλαξε τιποτα ??
Πολυ ωραιο λεπτο σωμα και στητο, καλοσχηματισμενο, φυσικο 2-2,5  :tits2:
Μασαζ αποδεκτα καλο και τασεις ξεπετας δε διαπιστωσα. Το 45' τηρηθηκε κανονικα

Για όσους δεν γνωριζουν, ομορφουλα Ρουμανα 30-35χρ, ξανθια με γαλαζια ματια, κανονικο υψος.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχει κανενας καμια γνωμη για την ελενη ? ειχα διαβασει παλια οτι ηταν ξεπετα  μηπως αλλαξε τιποτα ??

Εχει αλλαξει μυαλα απο τοτε που την κραξανε.Καλες υπηρεσιες, ωραιο μασσαζ και 45λεπτο κανονικα.

Επισκέπτης

έχει αφιχθεί και μια νταρντάνα ξανθιά Ρωσίδα η Φωτεινή με πιασίματα "fresh meat" που απ'ότι μου είπε η Άννα η σεριφίσα δεν έχει ξαναδουλέψει...θα την τιμήσω σύντομα :sunglasses: ...και πολύ σύντομα θα εργαστεί στο κατάστημα η Βικούλα πρώην Κ48 και Συγγρού 318 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
έχει αφιχθεί και μια νταρντάνα ξανθιά Ρωσίδα η Φωτεινή με πιασίματα "fresh meat" που απ'ότι μου είπε η Άννα η σεριφίσα δεν έχει ξαναδουλέψει...θα την τιμήσω σύντομα :sunglasses: ...και πολύ σύντομα θα εργαστεί στο κατάστημα η Βικούλα πρώην Κ48 και Συγγρού 318 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
απο βυζια πως τα παει η κοπελα....?...μεγεθος?.... :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.745
Πόντοι
46.232
επισκεψη χθες κατα της 8 πριν παω για σεφ,πασαρελα αλεξια ελενη βαλεντινη που δεν μου ειπε ουτε το ονομα της με θυμαται απο μαρνης ολγα κ λιλη(σχιστοματα) περασα με την λιλη συνεννοηση στην νοηματικη η κοπελα πρεπει να ειναι απο ταιλανδι κοντουλα(τι προτοτυπο) με πολυ καλο σωμα κ ωυζια μεγαλα για το σωματοτυπο της,θελω να πω οτι πρωτη φορα μου εκεναν δυνατο μασαζ κ πονεσα , στο μασαζ το εχει ενω μου εκανε b2b ,στο ψητο πολυ καλη πιπα στα αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο ενω μου φανηκε οτι πονουσε κι ολας, 45 λεπτα 80 ευρω τα δωματια ειναι μεγαλα καθαρα αλλα σε αυτο που μπηκα εγω ειχε μονο μασαζοκρεβατο....βαλτε κανα καναπεδακι βρε παιδια...

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη χθες κατα της 8 πριν παω για σεφ,πασαρελα αλεξια ελενη βαλεντινη που δεν μου ειπε ουτε το ονομα της με θυμαται απο μαρνης ολγα κ λιλη(σχιστοματα) περασα με την λιλη συνεννοηση στην νοηματικη η κοπελα πρεπει να ειναι απο ταιλανδι κοντουλα(τι προτοτυπο) με πολυ καλο σωμα κ ωυζια μεγαλα για το σωματοτυπο της,θελω να πω οτι πρωτη φορα μου εκεναν δυνατο μασαζ κ πονεσα , στο μασαζ το εχει ενω μου εκανε b2b ,στο ψητο πολυ καλη πιπα στα αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο ενω μου φανηκε οτι πονουσε κι ολας, 45 λεπτα 80 ευρω τα δωματια ειναι μεγαλα καθαρα αλλα σε αυτο που μπηκα εγω ειχε μονο μασαζοκρεβατο....βαλτε κανα καναπεδακι βρε παιδια...

Το εχω πει κι εγω για την Κινεζα.Λινα ειναι το ονομα της.Το εχει το πακετο συνολικα.

Επισκέπτης

απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα και τίμησα την Αννα Μαρία :rockon: απλά πολύ καλή στη δουλειά της! μασάζ πολύ χαλαρωτικό και μπριζόλιασμα απολαυστικό! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αυτη η κινεζα δεν εχει ψιλοφτιαγμενο το βυζι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
To Kινεζα θελει 80??? Τοτε γιατι η Ολγα πηρε μονο 60???

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom