Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ειδατε που με υπομονη  το καναμε 60 σε πολλα ιδρυματα το φουλ..... :fuck2:
Και μην μου πει κανεις οτι δεν μας φτανει μιση ωρα...αφηστε τα πολλα λογια κ μπειτε στο ψητο....
χωρις καθολου λογια μαλιστα .....κατευθειαν απο τον σβερκο..... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :cum: :cum: :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.855
Πόντοι
46.232
μια ενημέρωση σχετικά με τη Βαλεντίνη την οποία τίμησα χθες :pipa1: :fuck1:...η κοπέλα είναι Βορειοηπειρώτισσα και ουχί Αλβανίδα, έχει διαφορά :sunglasses:
η βαλεντινα ειναι καργα αλβανεζα οχι βορειοειπηρωτησα εχει διαφορα βεβαια αλλα οχι σημασια ,το βεβαιο ειναι οτι γαμιεται καλα οταν την αφηνει η πολυλογια της  :grin: κ φυσικα για τα ιδια
στην μαρνης διναμε αλλες φορες 60 αλλες 80 ενω τωρα στανταρ 60

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Κινεζάκι Λίνα, ό,τι χειρότερο μου έχει τύχει στην 28χρονη καριέρα μου σε μπουρδέλα, στούντιο και ελαιοτριβεία. Από εμφάνιση δεν λέω, σκίζει, όπως μας αρέσει λεπτούλι, μακρύ μαλλάκι, ωραίο μίνι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, έτσι λειτούργησε περισσότερο το κάτω κεφάλι που συνήθως είναι επικίνδυνο. Η Κα επί των τιμών μου είπε ότι η τιμή είναι 60 με χειροεκτόνωση ενώ η ολοκλήρωση είναι συν 20. Δεν ανήκουμε εις την κατηγορία αυτών που στο συγκεκριμένο κατάστημα κάνουν τη δουλειά με 60. Εκεί το πάνω κεφάλι έλεγε "φυγε" και έπαιζε μπουνιές με το κάτω. Τεσπά, εισήλθε η λαδοκόρη με ύφος χιλίων καρδιναλίων, με πρόσταξε να ξαπλάρω και με ύφος απέχθειας άρχισε κάτι μεταξύ ταεκβοντό και ενόργανης πάνω στο σώμα μου. Μετά από 15 λεπτά με γύρισε, με σκούπισε με μαντηλάκι τριαντάφυλλο, έσβησε τα φώτα!!! και σε απόλυτο σκοτάδι μου έβαλε προφυλακτικό σε πεσμένο όργανο και ξεκίνησε την πίπα. Τη σταμάτησα, της είπα να ξανανοίξει το φως, απρόθυμα το έκανε, την έβαλα στο καναβάτσο και με τα πόδια στο ψηλά κρατώντας την απο τα τακούνια άρχισα την παλινδρόμηση εστιάζοντας τουλάχιστον στα παπουτσάκια μπας και ολοκληρωθεί η αναιδής κλοπή του 80ευρου με μια αυταπάτη συναίνεσης εκ μέρους μου.  Η σκέψη μου έκανε μια αναγωγή στη δυσμοιρη ελλάδα και στο ΔΝΤ. Θυμήθηκα τον Στρως Καν και μειδίασα. Βγήκα στο αεράκι και προσπάθησα να ξεχάσω. Μια μπίρα βοηθά πάντα στη λήθη.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Φιλε μου ο ορισμος της ξεπετας.....σε μπουρδελακι των 20 περνας καλυτερα...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ειδατε που με υπομονη  το καναμε 60 σε πολλα ιδρυματα το φουλ..... :fuck2:
Και μην μου πει κανεις οτι δεν μας φτανει μιση ωρα...αφηστε τα πολλα λογια κ μπειτε στο ψητο....

Με συγχωρείς, αλλά εμένα μισή ώρα δεν μου φτάνει αν θέλω να μού κάνουν (πραγματικό) μασαζ και μετά να γαμήσω.

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Συμφωνω εσυ δινεις 80.εγω που θελω λιγο τριψιμο κ πολυ μπριζολα δινω 60.αλλα δεν πιανω την κουβεντα κ εχω κανει μπανιο σπιτι μου.σωστοοοος :rockon:

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω εσυ δινεις 80.εγω που θελω λιγο τριψιμο κ πολυ μπριζολα δινω 60.αλλα δεν πιανω την κουβεντα κ εχω κανει μπανιο σπιτι μου.σωστοοοος :rockon:
Αν ειναι να αγχωνεσαι και να μετρας ακομα και της κουβεντες σου, τη το θες το μασατζιδικο?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ολγα θα εισαι εκει αυριο ;  λεω να περασω για ξεσκισμα

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παίδες αυτή η όλγα τι λέει?

ψιλομεγάλη είναι αλλά αξίζει?...πάντως έχει μεγάλα ...χείλια.... :pipa2:

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Χθεσινη επισκεψη και ειδα μια νεα πιτσιρικα. Απο Ρουμανια πολυ πιτσιρικα αλλα ξερει πραγματικα πολυ καλο μασαζ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η πιτσιρικα με την κολαρα εκει ειναι?....

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Την ειχα πετυχει παλιοτερα σε ενα ιδρυμα στον Πειραια.Λογω αλτσχαιμερ, δεν θυμαμαι που ακριβως.Την πετυχα προχθες εδω και δεν μπορεσα να αντισταθω!Πολυ καλη περιπτωση,δεν θα πω λεπτομερειες,γιατι το προγραμμα εδω ειναι το ιδιο πανω κατω με ολες τις κοπελες.Ενα μονο θα πω.Το κοριτσι ειναι πετρα!!! Οπου και να ζουληξεις δεν πατιεται με τιποτα!!!Και τα ελεη πλουσια...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανενας αν θα ειναι το σαββατο το πρωι η ολγα η η αννα μαρια ???

τι ωρα ανοιγει το μαγαζι ???

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom