spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παπαρια ντερμπυ....η αννα μαρια για μενα ειναι καλυτερη......ντερμπυ γινεται με την βαλεντινα.
παπαρια ντερμπυ....η αννα μαρια για μενα ειναι καλυτερη......ντερμπυ γινεται με την βαλεντινα.
παπαρια ντερμπυ....η αννα μαρια για μενα ειναι καλυτερη......
ειπες την σωστη κουβεντα....Εγω πιστευω οτι η καθε μια ειναι πολυ καλη ...στο ειδος της...
Εγω πιστευω οτι η καθε μια ειναι πολυ καλη ...στο ειδος της...
και οι δυο το εχουν οντως ,αλλα για πολυ λιγο προτιμηση σε αννα μαρια λογο του οτι η βαλεντινα πολυ παρλα ρε παιδακι μου,πολυ θαψιμο....για ολες της αλλεςκαι οι δύο το ίδιο είδος κατέχουν μια χαρά
και οι δυο το εχουν οντως ,αλλα για πολυ λιγο προτιμηση σε αννα μαρια λογο του οτι η βαλεντινα πολυ παρλα ρε παιδακι μου,πολυ θαψιμο....για ολες της αλλες
αν ποτε ξαναπερασω μαζι της θα το δοκιμασω.....υπαρχει κι αλλη λυση να εχω συνεχεια το πουλι μου στο στομα τηςυπάρχει μια λύση για να κόψει τη κρεβατομουρμούρα κατά την ώρα του ...να της βάλεις το στρινγκ στο στόμα
αν ποτε ξαναπερασω μαζι της θα το δοκιμασω.....υπαρχει κι αλλη λυση να εχω συνεχεια το πουλι μου στο στομα της
ακομα καλυτερα....μισή ώρα αυτό που λες και ένα τέταρτο με το στρινγκ στο στόμα
ντερμπυ γινεται με την βαλεντινα.
ναι γι αυτην λεει ο jerry ,την αλβανεζα για εμας (βορειοηπειρωτησα κατ αυτην).....σκυλι παντοςαν λες την μαλακισμενη αλβανή εντελως άκυρη μασατζου, εντελως για τον πουτσο μιλαμε.
αν λες την μαλακισμενη αλβανή εντελως άκυρη μασατζου, εντελως για τον πουτσο μιλαμε.
Άννα Μαρία σούπερ καβλιάρα
αρχ@@δια
μεσημεριανή εξόρμηση στο ίδρυμα με μεγάλη κάβλα να τη Βαλεντίνα...η κοπέλα το έχει σε όλα τα επίπεδα!
η αννα μαρια δινει κουλουρι?τα παιρνει στο στομα?
Πρεπει να προκειται για ευγενικη ψυχη, αμα λεει και ευχαριστω !!!κουλούρι δεν δίνει, στο στόμα τα παίρνει και λέει και ευχαριστώ