Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Θησέως 81 - Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα byron0711
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία

να περναει η αννα η σεριφ της θησεως 81 για παροχη υπηρεσιων;;;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 55,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Ψήφοι: 1 11,1%
  • ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ

Ψήφοι: 3 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
και οι δύο το ίδιο είδος κατέχουν μια χαρά :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
και οι δυο το εχουν οντως ,αλλα για πολυ λιγο προτιμηση σε αννα μαρια λογο του οτι η βαλεντινα πολυ παρλα ρε παιδακι μου,πολυ θαψιμο....για ολες της αλλες

Επισκέπτης
και οι δυο το εχουν οντως ,αλλα για πολυ λιγο προτιμηση σε αννα μαρια λογο του οτι η βαλεντινα πολυ παρλα ρε παιδακι μου,πολυ θαψιμο....για ολες της αλλες

υπάρχει μια λύση για να κόψει τη κρεβατομουρμούρα κατά την ώρα του :fuck1:...να της βάλεις το στρινγκ στο στόμα :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
υπάρχει μια λύση για να κόψει τη κρεβατομουρμούρα κατά την ώρα του :fuck1:...να της βάλεις το στρινγκ στο στόμα :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
αν ποτε ξαναπερασω μαζι της θα το δοκιμασω.....υπαρχει κι αλλη λυση να εχω συνεχεια το πουλι μου στο στομα της :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
αν λες την μαλακισμενη αλβανή εντελως άκυρη μασατζου, εντελως για τον πουτσο μιλαμε.
ναι γι αυτην λεει ο jerry ,την αλβανεζα για εμας (βορειοηπειρωτησα κατ αυτην).....σκυλι παντος

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Άννα Μαρία σούπερ καβλιάρα :rockon: :rockon: :rockon:

Επιβεβαιωνω !!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Καταδρομικη επισκεψη Δευτερα πρωι....Δεν την ειχα πετυχει την προηγουμενη φορα...
Παρουσεs Ελενη, Ολγα(εχω σερβιριστει απ αυτην) και βεβαια η Αννα Μαρια....Ειπα ν αλλαξω ....σερβιρισμα κι ετσι διαλεξα Αννα Μαρια.....Το κοριτσι στα 19 οπωs μου ειπε απο την Ρομουνια.....Φοραγε και μινι !!!!!! Κατι οι καλεs μαs σχεσειs με την χωρα, κατι το μινι που φοραγε ....μου εδωσαν αδεια προσγειωσηs.....
Μασαζ αρκετα καλο μπορω να πω.....Επειδη εκανε ζεστη γενικωs......αναψε το αιρ-κοντισιον, αναψα κι εγω κι αφου αφαιρεσα τα περιττα τηs ρουχα..(σ.σ. για να δροσιστει το κοριτσι εννοειται!!!!), ειπαμε να συσφιξουμε οσο το δυνατον γινεται τιs σχεσειs μεταξυ των χωρων και των λαων....Τουλαχιστον το προσπαθησαμε
Κοστοs ....συσφιξηs 80 ......Και αφου τα συσφιξαμε ξαναρχισε παλι ενα μασαζακι μυοχαλαρωτικο αυτη την φορα...Καλυψαμε ολη την ωρα παντωs... :grin: :grin: :grin:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η αννα μαρια δινει κουλουρι?τα παιρνει στο στομα? :sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom