Λοιπόν μάγκες,κάπου έχουν στραβώσει τα πράγματα εδω....και σαν παλιός και έμπειρος στο χώρο (το πόσα posts έχει ο καθένας είναι άσχετο,κάποιοι έχουν χιλιάδες posts με μαλακίες....),θέλω να πώ,χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός,ότι η όλη συζήτηση "βρωμάει" απο μακριά.Εχω επισκεφθεί το ίδρυμα 2 φορές,την Ταυλανδέζα δεν την ξέρω,εκείνο που ξέρω είναι οτι οι υπηρεσίες του ιδρύματος είναι ανάλογες κακού μπουρδέλλου....το οτι μπορεί να έχει και 1-2 κοπέλλες με καλές υπηρεσίες δεν σώζει τα πράγματα....
Εχουμε λοιπόν τον sakis,με 39 μηνύματα και "warned",να περιγράφει τις υπηρεσίες της Ταυλανδέζας σαν κι αυτές που παρέχονται στην Μπαγκόκ...(έχω πάει και ξέρω...).Μέχρι το παντελόνι του φόρεσε....Εχουμε μετά το άλλο το παλληκάρι να περιγράφει μια κατάσταση απαράδεκτη...Και μετά έχουμε και χοντρό καυγά μεταξύ 2 έμπειρων συναγωνιστών για το αν σε 30 λεπτά μπορείς να κάνεις καλό μασαζ....
Εγώ λοιπόν σας λέω οτι σε 30 λεπτά μπορείς να κάνεις φοβερο μασαζ και καλή μπριζόλα,και απο την άλλη μπορείς σε 70 λεπτά να κάνεις μασαζ της πλάκας (απλά με διάρκεια...),μπριζόλα των 5 λεπτων και κουβέντα 20λέπτου....μου συνέβη πρόσφατα.
Αρα,η κάποιος λέει ψέμματα,η υπάρχουν συναγωνιστές με εμφάνιση και συμπεριφορά απαράδεκτη που δεν τους γουστάρουν οι κοπέλλες....μου έχουν κάνει πολλές φορές παράπονα,για άπλυτους,για αξύριστους,για ατομα με αισχρή συμπεριφορά.
Δεν λέω σε καμμία περίπτωση οτι το παλληκάρι που τον ξεπέταξε η Ταυλανδέζα ανήκει στην κατηγορία αυτή...προς Θεού.Αλλά ξέρω ότι όποτε έκανα παράπονο στην σερίφισσα για κοπέλλα,την εφαγε το μαυρο σκοτάδι...εκτός αν το μαγαζί είναι αυτού του επιπέδου συνολικά.
Με τσιγκλάτε να κάνω μια καταδρομική για να εχω προσωπική άποψη,και ισως το κάνω,αλλά γενικά το μαγαζί είναι κάτω του μετρίου....