Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
δεν σε πιστευω.

δεν παω ταβερνα ή ακριβο εστιατοριο γιατι μπορω να φαω με 1-2 ευρω φτηνο φαγητο δρομου.

ομοιως αν ερθουν πχ κινεζουλες με 5-10 ευρω

δεν θα πληρωνω να γαμησω με 30-50 ευρω ρουμανες και ρωσιδες.

στην Αθήνα που γαμουσα με 20 ευρω για ποιο λογο να πληρωσω 200 ευρω ένα εσκορτ με τις ιδιες ουσιαστικα για μενα υπηρεσίες.

αν εχεις 5 πελατες που ειναι ερωτευμενοι μαζι σου οκ, οι αλλοι 50 ομως θα παν στα φτηνα.

νομος της αγορας προσφορα και ζητηση, ανταγωνισμος.
αποψη σου δεν θα μπω σε αντιπαραθεση δεν ειναι το ιδιο να πας με την καρακουκλαρα τη πορνοσταρ και το ιδιο να πας με το σεφερλη ντυμενο γυναικα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Λαγνος και φακιρης αναλυουν την τρεχουσα κατασταση στην πολη της θεσσαλονικης σε αναμονη αζαζελ και μπουξου.Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει καινουριο αιμα στην πιατσα.Εγω παντοτε στηριζω την ελληνικη αγορα.Υπαρχει ο ανταγωνισμος υπαρχει και ο αθεμητος ανταγωνισμος.Στο τελος θα μεινουν μονο οσες ειναι καλες και αντεχουν τον ανταγωνισμο.

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
Λαγνος και φακιρης αναλυουν την τρεχουσα κατασταση στην πολη της θεσσαλονικης σε αναμονη αζαζελ και μπουξου.Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει καινουριο αιμα στην πιατσα.Εγω παντοτε στηριζω την ελληνικη αγορα.Υπαρχει ο ανταγωνισμος υπαρχει και ο αθεμητος ανταγωνισμος.Στο τελος θα μεινουν μονο οσες ειναι καλες και αντεχουν τον ανταγωνισμο.
συμφωνω απολυτα ...το βραδυ να φανταστω θα σε δω

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Σε ποια παει ο καθε ενας απο εμας παιζει ρολο η τσεπη κατα πρωτων και το τι πιστευει οτι του αξιζει .Αν υπαρχει χαμιλη αυτοεκτιμηση αυτο συμβαινει.
Στο κατω κατω την διαφορα απο την τιμη τι να την κανεις,οταν κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου προσπαθησε να ειναι οσο πιο ομορφο και ασφαλες γινετε.

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλησπερα σας :hi:Μετα απο αρκετο καιρο αποφασιασα να συνευρεθω ερωτικα με την νινα.Καθε φορα που κατεβαινα στην πιατσα παντοτε περνουσα απο το ποστο της και τα λεγαμε.
Η αποψη μου για την νινα την εχω πει αλλα θα την ξαναπω.Ενα ατομο με εκπληκτικο σωμα προσωπο που τραβαει την προσοχη κατευθειαν και εναν χαρακτηρα ευθη και στρειτ που μ αρεσει πολυ.
Στα του αγωνα τωρα βαθι τσιμπουκι μεχρι την βαση και να της κλεινω την μυτη φτυσιμο αρχιδογλυψιμο πολλα παιχνιδια με την γλωσσα....
Με τελειωσε με αρχιδογλυψιμο και απαιτησε να χυσω στις γοβες της....
Μια συναντηση που θα επαναληφθει οταν επιστρεψω αλλα στο σπιτι της με περισοτερη ανεση χρονου.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα... :hi:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Καλησπερα σας :hi:Μετα απο αρκετο καιρο αποφασιασα να συνευρεθω ερωτικα με την νινα.Καθε φορα που κατεβαινα στην πιατσα παντοτε περνουσα απο το ποστο της και τα λεγαμε.
Η αποψη μου για την νινα την εχω πει αλλα θα την ξαναπω.Ενα ατομο με εκπληκτικο σωμα προσωπο που τραβαει την προσοχη κατευθειαν και εναν χαρακτηρα ευθη και στρειτ που μ αρεσει πολυ.
Στα του αγωνα τωρα βαθι τσιμπουκι μεχρι την βαση και να της κλεινω την μυτη φτυσιμο αρχιδογλυψιμο πολλα παιχνιδια με την γλωσσα....
Με τελειωσε με αρχιδογλυψιμο και απαιτησε να χυσω στις γοβες της....
Μια συναντηση που θα επαναληφθει οταν επιστρεψω αλλα στο σπιτι της με περισοτερη ανεση χρονου.
Συστηνεται ανεπιφυλακτα... :hi:
την αλλη φορα να χύσεις και στις σαγιονάρες της :P

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.219
Πόντοι
201
rozaggeliesΤΕΛΕΙΑgr/ads/ΣΟΥΠΕΡ-ΚΩΛΑΡΑ-ΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ-ΦΟΡΑ-ΣΤΗΝ-ΑΘΗΝ/

κάποιος συνάδελφος εκ θεσσαλονίκης να μας δώσει τα φώτα του για το μωρό που κατέφθασε στη πρωτεύουσα;;

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Καλημερα σας  :hi:Καθυστερημενα μεν αλλα ποτε δεν ξεχναω Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια καποια καποια ατομα.Βρισκομαι κυπρο και οι μερες στην ελλαδα  περασαν γρηγορα.
Ξεκιναμε λοιπον.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον τρισμεγιστο πορνορεπορτερ γιορκι ο οποιος ανακαλυψε οτι ερχομαι ελλαδα και στηθηκε στο αεροδρομιο πανω απο 1 ωρα να με περιμενει να παρω την βαλιτσα μου μιας και γινονταν χαμος στο αεροδρομιο.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον τιμημενο αζαζελ..
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον φακιρη..
Ενα μεγαλο Ευχαριστω στον κυριο μπουξο...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μεναθορ...
Ειδικη αναφορα θα κανω στον μπλακ αντερ ο οποιος ταξιδεψε παρα πολλα χιλιομετρα για να με τιμησει με την παρουσια του το σαβαττο βραδυ στο τς14.Οπως και οταν χρειαστηκε με κατεβασε στο αεροδρομιο και γενικως με βοηθησε σε οτι χρειαστηκα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ενα μελος που ζητησε να μην γραψω ονομα το οποιο με διευκολυνε απιστευτα στην διαμονη μου.
Τελευταια μερα στην σαλονικα και ειχα ενδιαφερουσα συναντηση με τον αλεφαντο.Εκει να δεις αναλυση κυπριακου μεσανατολικου.
Περασα καλα ελπιζω συντομα να τα πουμε απο κοντα... :heavymetalbig:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
rozaggeliesΤΕΛΕΙΑgr/ads/ΣΟΥΠΕΡ-ΚΩΛΑΡΑ-ΓΙΑ-ΠΡΩΤΗ-ΦΟΡΑ-ΣΤΗΝ-ΑΘΗΝ/

κάποιος συνάδελφος εκ θεσσαλονίκης να μας δώσει τα φώτα του για το μωρό που κατέφθασε στη πρωτεύουσα;;
Oτι βλεπεις στις φωτο λειτουργει καλυτερα παθητικα...

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα...

πριν καιρό εζήτηξα πληροφορίες στο φόρο και από διακεκριμένο μέλος αυτού σε πμ.
Επισκέφθηκα νεαρά τρανς, της υποσχέθηκα να μη γράψω κριτική.
Θα πω μόνο ότι πρόκειται για την Αμάντα και ότι είναι πολύ ευγενικό τυπάκι.
Για τα του αγώνα...έδωσα το λόγο μου και δε θα αναφέρω τίποτα.
Λυπάμαι!

Χαιρετισμούς και εις το επανιδείν φίλοι συναγωνιστές!

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Καλησπέρα κι από μένα...

πριν καιρό εζήτηξα πληροφορίες στο φόρο και από διακεκριμένο μέλος αυτού σε πμ.
Επισκέφθηκα νεαρά τρανς, της υποσχέθηκα να μη γράψω κριτική.
Θα πω μόνο ότι πρόκειται για την Αμάντα και ότι είναι πολύ ευγενικό τυπάκι.
Για τα του αγώνα...έδωσα το λόγο μου και δε θα αναφέρω τίποτα.
Λυπάμαι!

Χαιρετισμούς και εις το επανιδείν φίλοι συναγωνιστές!
Την παλεύεις τότε τι μας το λες και μας καυλωνεις από τη στιγμή που η Αμάντα είναι από τα πιο χοτ ονοματα  στο χώρο

semper

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Like
62
Πόντοι
1
Εχεις δικιο φιλε! Δεν το'χα παρει ειδηση!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Θες να κανονισω ραντεβου να πας?
Η μονο στα κλαμπακια πας μαζι τους?

Εσυ εισαι αυτος που παει μαζι τους σε ραντεβου και δεν γραφει τιποτα... :gay:
Το αν παω η δεν παω σε μπαρακια και με ποιον παω δεν αφορα και δεν ενδιαφερει κανεναν εδω μεσα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom