Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
δεν παν ν αναφερθουν οι παντες οι αποψη ειναι μια και δεν αλαζει τελος ορματε και καλη τυχοι

quote author=batraxomouris notid=118425 link=topic=218206.msg7480853#msg7480853 date=1490803383]

να αναφερω οτι σ παλιότερο ραντεβου με την βιβιαν ενω ειχαμε κανονίσει 50 για καθαρα ενεργητικο παιχνιδι απο πλευρας μου δεν τηρηθηκαν αυτα που είπαμε τηλ και οταν φτασαμε στο σημειο για να γαμησω δεν δεχτηκε λεγοντας μου οτι ειχα καταλαβει λαθος και οτι δεν γυνεται να την γαμησω γιατι ειχαμε λεει κανονισει ν ειναι ενεργητικη αυτη....βρηκε ανθρωπο ν τ πει ........συκοθηκα εκανα μαλακια που δεν πηρα τ λεφτα πισω αλλα ειμουν τοσο νευριασμενος που φανταστηκα οτι θα παιζαμαι κλοτσες και δεν ειμαι τυπος για φασαριες εκφισεως.....ξεπετα απο τισ λιγες ...εβγε μορακι τετια κανε και θα περασεις καλα καποια στυγμη που θα σε μαθουν οι περησοτεροι.....α και κατι αλλο τωρα τελευτεα ενα πουλακι μ σφηριξε οτι ειναι βουλγαρα κ οχι απο κυπρο !!!!...γνωριζει κανεις αλλος κατυ τετιο????εγω τ πυστευω παντως αυτο.
[/quote]

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Ας βρεθει και καποιος τριτος ο οποιος θεωρηται εμπειρος γιατι με τον βατραχο μονιμως διαφωνουμε για την συγκεκριμενη.Να πει την αποψη του..
ξεπέτα δεν είναι, με μένα ήταν καθαρά παθητική κι έδειχνε να το απολαμβάνει, δεν ειναι απο εκείνες που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, ούτε καίγομαι να την ξανασυναντήσω, πάντως δεν τα έκλαψα..

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
τη βιβιαν την εχω πάρει αρκετες φορές στο παρελθον και κανενα σημαδι ξεπέτας δεν μου εμφάνισε ενω θα στοιχημάτιζα ότι ειναι μόνο παθητική...την ιδρωνει τη φανελα, δεν βιάζεται κι αντεχει σφυροκόπημα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
υπαρχου πολες αποψεις οποιος θελει παει η πορτα ανοιχτη εγω δυλωνω αυτο που έζησα ...οποις θελει σκαει 50 ε και μαθενει .....αλλα η αποψη μου ειναι μακρια ,,...καλη συνεχεια...

CLS200

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2017
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπερα την συγκεκριμενη( Vivian) δεν την εχω παρει απο δικη της υπαιτιοτητα παρ ολο που το επιχειρησα δυο φορες μια θεσνικη και μια οταν ηρθε ξανθη
απαραδεκτη συμπεριφορα αντιεπαγγελματικη.....στη θεσνικη κατεβηκα απο χαλκιδικη κατοπιν τηλεφωνηματος και απο τις 11 το πρωι που δεχοταν μεχρι τις 2 που πηρα αρκετες φορες δεν ειχε ετοιμαστει ακομη για να παω.....στην ξανθη ηρθε και ανεβοκατεβαζε την αγγελια.... οταν απαντουσε στο τηλ δεν ηταν σιγουρη αν θα κανει ραντεβου και τι ωρα και οταν το κανονισαμε επιτελους και μαλιστα επρεπε να πληρωσω ξενοδοχειο τελικα ειπε οτι δεν κανει ραντεβου γιατι ειχε ερθει στο γκομενο και αυτος ακουστηκε την ωρα που το ακυρωνε ....προφανως δεν ηθελε να κανει βιζιτα η μανταμ και το αποφασισε εκεινη τη στιγμη παρ ολο που το ειχαμε κανονισει....και τις δυο φορες επιστρατευσα όλη την ευγενεια και την υπομονη που ειχα για να μην την διαολοστειλω...δεν νομιζω οτι χρειαζεται να την παρω για να καταλαβω τι σοι πραμα ειναι....και ετσι δεν μου φαινεται καθολου παραξενο το σχολιο του frog..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ασ παμε παρακατω ουτε ευρο κ τελος ...να παει ν κανει καριεαρα βουλγαρια νοτια κορεα η απο που στ διαολο ειναι μακρια απο μας παντος

Freas

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι,

αφού έκανα λίγο ψάξιμο στο ιστορικό των συζητήσεων και δεν βρήκα κάτι, ξέρουμε πως είναι στο ενεργητικό κομμάτι η εν λόγω κοπέλα;

reystar22

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
0

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Εδω αγαπητε υπαρχει το εξης θεμα...αν ψαξεις στο google δεν υπαρχει αλλη αγγελια εκτος απο αυτην.Το συγκεκριμενο μωρο το ειδα στο τς14 πριν 3 εβδομαδες μαζι με την κολλητη της την λινκ που εβαλα θα δεις μια φωτο με την μαγια που εχουν μια φωτο με αυτες τις μαλακιες τα μικυ μαους.Αν ειναι αυτη ειναι τρομερο μωρο...πανηψηλη και την αδικουν πολυ οι φωτο...

tomassi13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Εδω αγαπητε υπαρχει το εξης θεμα...αν ψαξεις στο google δεν υπαρχει αλλη αγγελια εκτος απο αυτην.Το συγκεκριμενο μωρο το ειδα στο τς14 πριν 3 εβδομαδες μαζι με την κολλητη της την λινκ που εβαλα θα δεις μια φωτο με την μαγια που εχουν μια φωτο με αυτες τις μαλακιες τα μικυ μαους.Αν ειναι αυτη ειναι τρομερο μωρο...πανηψηλη και την αδικουν πολυ οι φωτο...
νεο αιμαααααααα....που θα πανε θα κατεβουνε και αθηνα

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
πήρα τηλέφωνο και ακουγόταν πολλά ατομα  μέσα στο διαμέρισμα μιλούσαν μεταξύ τους αγγλικά.
Είχα βρεθεί με τη μαγια πριν 3 βδομάδες και μου πρότεινε τρίο με την φίλη της αυτή που έβαλες στην αγγελία.τη φώναξε κενζα,τώρα στην αγγελία γράφει τετα .
Τη φώναξε να έρθει στο δωμάτιο να τη δω ήρθε μέσα είναι πραγματικά πολύ όμορφη κ πολύ ψηλή,αλλά δεν πήρα Γιατί δεν είχα χρήματα.
Αν πάει κάποιος να μας πει τη λέει αν αξίζει,γιατί από Εμφάνιση αξίζει!!!

tomassi13

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
1
πήρα τηλέφωνο και ακουγόταν πολλά ατομα  μέσα στο διαμέρισμα μιλούσαν μεταξύ τους αγγλικά.
Είχα βρεθεί με τη μαγια πριν 3 βδομάδες και μου πρότεινε τρίο με την φίλη της αυτή που έβαλες στην αγγελία.τη φώναξε κενζα,τώρα στην αγγελία γράφει τετα .
Τη φώναξε να έρθει στο δωμάτιο να τη δω ήρθε μέσα είναι πραγματικά πολύ όμορφη κ πολύ ψηλή,αλλά δεν πήρα Γιατί δεν είχα χρήματα.
μαγια μελισσα....

• Like
Αντιδράσεις: lia(1)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
t magia την εχω παρει σε γενηκες γραμμες οκ ωραια φατσα ματαρες αδυνατη .....οκ κατασταση απο τ ξερω ειναι αθηνα ομως τωρα  η κανω λαθος????

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
t magia την εχω παρει σε γενηκες γραμμες οκ ωραια φατσα ματαρες αδυνατη .....οκ κατασταση απο τ ξερω ειναι αθηνα ομως τωρα  η κανω λαθος????
στο ts-dating γράφει ότι είναι αθηνα η μαγια.......αλλα όταν πήρα τηλέφωνο την φίλη της,ακουγόταν πολλές φωνές μες στο διαμέρισμα.
Πολύ πιθανόν να είναι και η μαγια θεσσαλονικη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
οπως και ν χει αν ειναι αυτη στη φωτο κ ειναι ελλαδα ειναι ωραιο μωρο καλη τυχη

Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Like
40
Καλησπερα καυλακια :rose: :rose:.Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τα τηλεφωνηματα σας αλλα δεν απαντω.Αναρωνω μετα απο ενα πολυωρο χειρουργειο οπου εκανα αλαγες στο σωμα μου.Σε λιγες μερες θα εμφανιστω με ανανεωμενη εμφανιση  θα βαλω αγγελιες στα σαιτ και θα ξεκινησω να δουλευω θεσσαλονικη.Λιγες μερες υπομονη ακομη

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλησπερα καυλακια :rose: :rose:.Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τα τηλεφωνηματα σας αλλα δεν απαντω.Αναρωνω μετα απο ενα πολυωρο χειρουργειο οπου εκανα αλαγες στο σωμα μου.Σε λιγες μερες θα εμφανιστω με ανανεωμενη εμφανιση  θα βαλω αγγελιες στα σαιτ και θα ξεκινησω να δουλευω θεσσαλονικη.Λιγες μερες υπομονη ακομη
εισουν καυλα απο πριν οποτε δυο φωρες καυλα!!!!!!!!!!!! ματωνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom