lakis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
Το φλουρι τι κεριζει ??
Ε τι ρωτας και εσυ? Κανε μια προσφορα!
Το φλουρι τι κεριζει ??
Χαχα λες ??Ε τι ρωτας και εσυ? Κανε μια προσφορα!
Την προηγουμενη φορα βαλαμε ολοι απο ενα μικρο χρηματικο ποσο και αυτος που το κερδισε εκανε ενα free fuck σε μπουρδελλο με την μονη δεσμευση να ανεβασει κριτικη στο μπου...οπως και εγινε.Νινα αν αποφασισουμε για ενα FREE FUCK με εσενα θα αγορασω ολη την βασιλοπιτα...
Την προηγουμενη φορα βαλαμε ολοι απο ενα μικρο χρηματικο ποσο και αυτος που το κερδισε εκανε ενα free fuck σε μπουρδελλο με την μονη δεσμευση να ανεβασει κριτικη στο μπου...οπως και εγινε.Νινα αν αποφασισουμε για ενα FREE FUCK με εσενα θα αγορασω ολη την βασιλοπιτα...
αδυναμια εγω στον μπουξο ???Η κοπή πρέπει να είναι στημένη και να το κερδίσει ο μπουξος, που του έχει η Νίνα και αδυναμία.
αδυναμια εγω στον μπουξο ???
το σοβατιζω ανετα το μωρο!Χιουμοριστικά γράφω πάντα.
Αλλά αν το κέρδιζε και το φλουρί ήσουν εσύ λες να το αρνιόταν
το σοβατιζω ανετα το μωρο!
ΚΑΥΛΙΑΡΗ !το σοβατιζω ανετα το μωρο!
Aρκει να εισαι ενα μελος υπαρκτω και οχι δορυφορος καποιου προφιλ , γιατι καποιοι νομιζουν οτι τρωμε χαζοχορτα εδω μεσα....να χαιρετησω και επισημα το τοπικ το οποιο παρακολουθουσα συχνα σαν επισκεπτης και πλεον να γινω ενεργο μελος της παρεας.
Προεδρε τι εγινε ?το σοβατιζω ανετα το μωρο!
. Παιδια καμμια απαντηση;Φιλοι μου επειδη της επομενες μερες θα ερθω ξανα θεσσαλονικη και ηθελα να ρωτησω το μωρο αυτο τ λεει;;; [URL unfurl="true"]http://m.sexgr.net/transexual/ad406191-anna-6972593513[/url]
Φρεσκαδουρα...απο οσο ξερω γιατι δεν την εχω παρει πολυ καλο κορμι....και παιζει πολυ gfe κατασταση...το γουσταρει το πουτσο. Παιδια καμμια απαντηση;