Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
περιμενω καποιον να επιβεβαιωση τα λεγομενα σου για στελλα και loyiza...εσυ με τα δεκαπλασια μυνηματα απο μενα που κανεις οτι ενημερωνεις...μαλλον περνεις δωρακια...
η στελλα και η λουιζα ρε φιλε ποσο χρονων ειναι;;;εγω ειμαι σαραντα και αυτη ειναι πολυ μεγαλυτερη...εχεις αρχισει να ξεφευγεις απο μια απλη αντιπαθεση και βγαζεις εμπαθεια....στοιχειωδη αυτογνωσια να εχεις θα επρεπε να ξερεις οτι η καυλα και η ανωμαλια πληρωνονται......οσο για τα δωρακια....εγω δεν παιρνω αλλα να στο πω αλλιως οσα δεν φτανει η αλεπου.....ερωτηση...πηρες την λουιζα η την στελλα με 40 ευρω ναι η οχι;;;;;;μονολεκτικη απαντηση θελω...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
η στελλα και η λουιζα ρε φιλε ποσο χρονων ειναι;;;εγω ειμαι σαραντα και αυτη ειναι πολυ μεγαλυτερη...εχεις αρχισει να ξεφευγεις απο μια απλη αντιπαθεση και βγαζεις εμπαθεια....στοιχειωδη αυτογνωσια να εχεις θα επρεπε να ξερεις οτι η καυλα και η ανωμαλια πληρωνονται......οσο για τα δωρακια....εγω δεν παιρνω αλλα να στο πω αλλιως οσα δεν φτανει η αλεπου.....ερωτηση...πηρες την λουιζα η την στελλα με 40 ευρω ναι η οχι;;;;;;μονολεκτικη απαντηση θελω...
εγω προσπαθησα με λουιζα 40 επεσε αλλα δεν πηγα πολλα μουτρο .....τ μωράκια 25 27 και δυνεις 50 θα πας εκε που ουτε καν ξερεις να δωσεις φραγκα δεν νομιζω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
gt13 αν ντρπεσαι να γραψεις δημοσια με ποιες τρανς πηγες ....γιατι η νανσυ που ποσταρες ειναι αντρας με περουκα....στειλε μου σε μηνυμα προσωπικο...επειδη δεν τα ξερω ολα ισως προκυψει απο την ενημερωση κανα λαβρακι... :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω προσπαθησα με λουιζα 40 επεσε αλλα δεν πηγα πολλα μουτρο .....τ μωράκια 25 27 και δυνεις 50 θα πας εκε που ουτε καν ξερεις να δωσεις φραγκα δεν νομιζω...
η λουιζα αγαπητε δεν ειναι 20-25 η 30 χρονων....εγραψα νωριτερα οτι για ηληκιες 40 + βρισκεις και με 40....

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
gt13 αν ντρπεσαι να γραψεις δημοσια με ποιες τρανς πηγες ....γιατι η νανσυ που ποσταρες ειναι αντρας με περουκα....στειλε μου σε μηνυμα προσωπικο...επειδη δεν τα ξερω ολα ισως προκυψει απο την ενημερωση κανα λαβρακι... :grin: :grin: :grin: :grin:
την νανσυ την εβαλα για σενα που   ειναι του γουστου σου για να γραψεις τα θετικα της .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αλλα δεν το επιασες.... :grin: :grin: :grin: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
η λουιζα αγαπητε δεν ειναι 20-25 η 30 χρονων....εγραψα νωριτερα οτι για ηληκιες 40 + βρισκεις και με 40....

ναι αλλα δεν πας ...η μαλων πας μια στ τοσο ......και εγω ένα χρονο γαμουσα μια 50κ γιατι μ ξεκαυλωνε δεν παω άλλο όμως βαρεθηκα .....θες κ κατυ φρεσκο πτ λεμνμν

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
το να πηγαινει καποιος με 45-50 χρονων τρανς ειναι δικαιωμα του...ειναι το λιγοτερο ομως μαλακια να λεει οτι με τα ιδια λεφτα θα γαμησει μια τρανς 22-25 χρονων......η τρολλαρει η εχει το ακαταλογιστο....με ολες οσες εχω παει εχουν και αρνητικα σημεια στο κρεβατι...η ουσια ειναι ομως τα θετικα να υπερτερουν τα αρνητικα....εκει τοτε θα πω και την καλη κουβεντα....με αντρες που φορανε περουκα και δεν βγαζουν ιχνος θυληπρεπειας δεν προκειται να παω...το εχω αρχη...ουτε και σαν εμπειρια να το δω.. :S :S

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
το να πηγαινει καποιος με 45-50 χρονων τρανς ειναι δικαιωμα του...ειναι το λιγοτερο ομως μαλακια να λεει οτι με τα ιδια λεφτα θα γαμησει μια τρανς 22-25 χρονων......η τρολλαρει η εχει το ακαταλογιστο....με ολες οσες εχω παει εχουν και αρνητικα σημεια στο κρεβατι...η ουσια ειναι ομως τα θετικα να υπερτερουν τα αρνητικα....εκει τοτε θα πω και την καλη κουβεντα....με αντρες που φορανε περουκα και δεν βγαζουν ιχνος θυληπρεπειας δεν προκειται να παω...το εχω αρχη...ουτε και σαν εμπειρια να το δω.. :S :S
ισως να βαστα η τσεπη σου καλα ακομα εμενα από τ 17 ματωνει και αν βαλεις στο μιαλο σου οτη είμαι κ πολυγαμηκος θα καταλάβεις ότι εχω φαει πολλα ....αν βαλεις κ τις άλλες καταχρισεις αστο :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ισως να βαστα η τσεπη σου καλα ακομα εμενα από τ 17 ματωνει και αν βαλεις στο μιαλο σου οτη είμαι κ πολυγαμηκος θα καταλάβεις ότι εχω φαει πολλα ....αν βαλεις κ τις άλλες καταχρισεις αστο :grin: :grin:
δεν ειμαι στα οικονομικα μου στην καλυτερη κατασταση....αλλα...γυναικες υπαρχουν πολλες τρανς αναλογικα πολυ λιγες...οποτε εκ των πραγματων για να βγαλεις την καυλα σου....με ωραιες τρανς αναλογικα θα πληρωσεις παραπανω....επειδη ειναι τοσο απλο γι αυτο και δεν γκρινιαζω για τις τιμες....εκτος αν πεσω σε περιπτωση κομοδινου :grin: :grin: :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
δεν ειμαι στα οικονομικα μου στην καλυτερη κατασταση....αλλα...γυναικες υπαρχουν πολλες τρανς αναλογικα πολυ λιγες...οποτε εκ των πραγματων για να βγαλεις την καυλα σου....με ωραιες τρανς αναλογικα θα πληρωσεις παραπανω....επειδη ειναι τοσο απλο γι αυτο και δεν γκρινιαζω για τις τιμες....εκτος αν πεσω σε περιπτωση κομοδινου :grin: :grin: :grin:

απ τ ικεα?? :grin: :grin: :grin:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
ξερεις κατι;εχω στεναχωρηθει που σε ξενερωνω.... :grin: :grin: :grin: :grin: 239 με το τελευταιο 240 μηνυματα...μην κουραζεσαι τοσο πολυ να ενημερωνεις τον κοσμο....οτι καθε τρεις και λιγο σβηνω μηνυματα προσωπικα γιατι γεμισε....[size=10pt][size=10pt]και το κυριοτερο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ που να μου εστειλε μηνυμα και να μην τον απαντησα αυθημερον[/size][/size]....ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ θα μου πεις.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....[size=10pt][size=10pt]και το κυριοτερο οταν δεν γνωριζω λεω απλα οτι δεν εχω αποψη[/size][/size]....και ασφαλως εχω και τις προτιμησεις μου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: και κατι τελευταιο....βγες δημοσια και πες μας με ποιες τρανς πηγες και πληρωσες κατω απο 50 ευρω και πες και τι ηληκια εχουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Φίλε travestolagne όποτε ρωτησα κάτι ήσουν κάτι παραπάνω από ευγενικός στην απάντησή σου.Ενώ δεν είχες και κανένα λόγο να μου απαντήσεις και τόσ αναλυτικά εσύ το έκανες.Και μάλιστα σε οτιδήποτε πρότεινες σημείωνες πάντα τον κίνδυνο της υποκειμενικής κρίσης που πιθανόν να έκανες.Σε ευχαρίστησα μέσω pm,θέλω να σε ευχαριστήσω και δημόσια γιατί βλέπω ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις με αυτά που είδα προσωπικά εγώ.
Καλά να είσαι και να περνάς ακόμα καλύτερα.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Φίλε travestolagne όποτε ρωτησα κάτι ήσουν κάτι παραπάνω από ευγενικός στην απάντησή σου.Ενώ δεν είχες και κανένα λόγο να μου απαντήσεις και τόσ αναλυτικά εσύ το έκανες.Και μάλιστα σε οτιδήποτε πρότεινες σημείωνες πάντα τον κίνδυνο της υποκειμενικής κρίσης που πιθανόν να έκανες.Σε ευχαρίστησα μέσω pm,θέλω να σε ευχαριστήσω και δημόσια γιατί βλέπω ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις με αυτά που είδα προσωπικά εγώ.
Καλά να είσαι και να περνάς ακόμα καλύτερα.
ευχαριστω για τα καλα σου λογια..τα λογια σου ειναι η ανταμοιβη μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
γνωρίζει κάποιος αν άννυ - ιωάννα απουσιάζουν?

Ευχαριστώ για την πιθανή απάντηση !

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ελα...αιντεεεε....χωστε  τα  διαφημησταραδες  μου....

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
εσεις τωρα τι ακριβως κανετε..........

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Στη πολη μας ολα λιγο πολυ ειναι γνωστα...
Δεν περνανε αυτα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ο καθενας με αυτα που γραφει κρινεται.....αντε να δουμε...ποσοι που εχουν κατεβει αθηνα τους εχω μιλησει με τα καλυτερα λογια για την μαρκελλα....γιατι απλα ειναι απο τις καλυτερες......αλεξια ροσι οταν θα εχω αποψη για το τι ατομο εισαι και αν εισαι καλη σε αυτο που κανεις να εισαι σιγουρη οτι θα εχεις ανλογο προμοσιον......λες και παιρνουμε δωρακια με το να λεμε απλα ποιες ειναι οι καλυτερες......

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ο καθενας με αυτα που γραφει κρινεται.....αντε να δουμε...ποσοι που εχουν κατεβει αθηνα τους εχω μιλησει με τα καλυτερα λογια για την μαρκελλα....γιατι απλα ειναι απο τις καλυτερες......αλεξια ροσι οταν θα εχω αποψη για το τι ατομο εισαι και αν εισαι καλη σε αυτο που κανεις να εισαι σιγουρη οτι θα εχεις ανλογο προμοσιον......λες και παιρνουμε δωρακια με το να λεμε απλα ποιες ειναι οι καλυτερες......
εγω σου κανω δωρο την αγαπη μου  αφηστε κ κατι να πεσει κατω δε βλαπτει λιγο χιουμορ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom