Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον για ρια το κοβω και ας φαινεται στις φωτο καλυτερη η στελλα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870

δηλαδη να παει ο τσακαλος...και ο θεος βοηθος...πρεπει να ξεπερασει καποιες λεπτομερειες ... να εχει ορεξη , διαθεση, χημεια ,  η  αλλη  μαζι του και 50-80 ευρω για να περασει καλα....ωραιες πουτανες!!!
για να την βγαλεις γκομενα και να πιεις ενα καφεδακι  τι θελει?
παντα φιλικα...
οταν πληρωνεις για να γαμησεις και πας πρωτη φορα με καποιο ατομο ειτε γυναικα ειτε τρανς ειναι λιγο πολυ λαχειο....απο το στυλ που εθεσες το θεμα μπορω να καταλαβω ποσο γνωστης εισαι στο θεμα του πληρωμενου σεξ....οσο για τον καφε αν εισαι καλος πελατης περνα καλα μαζι σου και εισαι ενταξει θα πατε και για ποτο και για καφε.....φιλικα παντα...

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως ετσι ειναι απλα εδω συζηταμε για να αποφυγουμε τις πατατες γιατι απο συνερευση μεταξυ γυναικων εχω παρει πολλες φορες και ειναι ετσι οπως τα λες αλλα απο τρανσ ειναι πρωτη φορα γι αυτο και τολμησα να ρωτησω αν και να σου πω την αληθεια τραβεστολαγνε ηθελα να παρω απο την αρχη την λουιζα αλλα δεν ξερω αν εχει ομορφο προσωπο. Εσυ που την πηρες θα χαρακτηριζες όμορφο το προσωπο της

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ακριβως ετσι ειναι απλα εδω συζηταμε για να αποφυγουμε τις πατατες γιατι απο συνερευση μεταξυ γυναικων εχω παρει πολλες φορες και ειναι ετσι οπως τα λες αλλα απο τρανσ ειναι πρωτη φορα γι αυτο και τολμησα να ρωτησω αν και να σου πω την αληθεια τραβεστολαγνε ηθελα να παρω απο την αρχη την λουιζα αλλα δεν ξερω αν εχει ομορφο προσωπο. Εσυ που την πηρες θα χαρακτηριζες όμορφο το προσωπο της
για την ηληκια της το προσωπο της ειναι καλο...αλλα σαφως υπαρχουν πιο ωραιες.....μικροτερες σε ηληκια ;) ;) ;) ;)

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Φιλαράκι για το τι θα ακούσεις είναι ακριβώς όπως τα λέει ο τραβεστολάγνος.Ο καθής έχει τις δικές του απόψεις αλλά καλό είναι καμιά φορά να ακούς κάποιες κριτικές ανθρώπων που παρακαλοθόντας το σαιτ θα καταλάβεις ότι έχουν εμπειρι ακαι κατεχουν γενικως το αθλημα.Εμενα προσωπικα ετσι μμε δικαιωσε και ο αλεφας και ο JOHN MARIKOS.Ευχαριστω και τους δυο.Κ ο τραβεστολαγνος γενεται δυνατος παιχτης και εχω αρχισει και τον παρακολουθω στενα.Τωρα θα σου πω τισ δικες μου εμπειριες για αυτεσ που ανεφερες.Στελλα δεν εχω παρει μου βγαζει κατι αρνητικο καπως και απομακρο ενω μπορει να την αδικω αρκετα αλλα πεσ το ειμαι παραξενος εγω δεν.Λουιζα εχω παρει δυο φορες,δεν πολυ κανει κουκου το πουλακι και σαν παθητικη αυτη περασα συμπαθητικα.Ειναι ελαφρως μεγαλυτερη ηλικια αλλα οπως συμπερανες και αο το τηλ πολυ ευγενικη και χαλαρα και ωραια.Ρια εχω παρει μια φορα ειναι οπως την βλεπεις στη φωτο ακριβως.Μινιον τρανασακι πολυ θηλυκο,κανει κουκου αλλα παλι σαν παθητικη την πηρα οποτε για ενεργητικο δεν μπορω παλι να σου πω.Χωρος κοντα στ οσταθμο περνας ομορφα και χαλαρα και ωραια.Ρια αναμεσα στισ δυο ψηφιζω καθαρα ηλικιακα και φρεσκαδουρα.Τα σεβη μου!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
προσπαθω παντα με καλη διαθεση οσους ρωτανε να βοηθαω...απο εκει και περα εχω και εγω το υποκειμενικο μου γουστο εχω και τις προτιμησεις μου.....δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουν ολοι μαζι μου ουτε τα ξερω ολα.....ευχαριστω για τα καλα σου λογια trelosss331 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

150807

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
al μου κανεις εντυπωση σε παρακολουθω οτι εισαι γνωστης των τρανσ
αλλα παρολα αυτά με την στελλα εχεις να πας  τοσα πολλα χρονια ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
al μου κανεις εντυπωση σε παρακολουθω οτι εισαι γνωστης των τρανσ
αλλα παρολα αυτά με την στελλα εχεις να πας  τοσα πολλα χρονια ;
την ειχα ξαναπαρει καμια διετια μετα αλλα ειχε χαλασει ειχε παρει αρκετα κιλα...εκτοτε δε την ξαναδα και ετσι κι αλλιως δε βγαινει στην πιατσα πλεον

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
    οταν πληρωνεις για να γαμησεις και πας πρωτη φορα με καποιο ατομο ειτε γυναικα ειτε τρανς ειναι λιγο πολυ λαχειο....απο το στυλ που εθεσες το θεμα μπορω να καταλαβω ποσο γνωστης εισαι στο θεμα του πληρωμενου σεξ....οσο για τον καφε αν εισαι καλος πελατης περνα καλα μαζι σου και εισαι ενταξει θα πατε και για ποτο και για καφε.....φιλικα παντα...
δε μου λες κ γνωστη...με την φιονα π.χ. ειναι ρισκο???
οταν μου λες πρεπει να πληρωσω 70ε για να πηδηξω, να ειναι σε καλο μουντ η τρανς, και να σε συμπαθησει ,Κ.Α. για να περασω καλα  ...τοτε μονο πληρωμενος ερωτας δεν λεγετε...
υπαρχουν πολλες τρανς που σεβονται και τα 20ε
το ποσο γνωστης ειμαι το ξερω καλυτερα εγω...τις τιμες που αναφερες σε προηγουμενο ποστ σου δεν τις εχω  τηρησει ποτε...μεχρι 50ε το πολυ!(με επαγγελματιες τρανς παντα)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δε μου λες κ γνωστη...με την φιονα π.χ. ειναι ρισκο???
οταν μου λες πρεπει να πληρωσω 70ε για να πηδηξω, να ειναι σε καλο μουντ η τρανς, και να σε συμπαθησει ,Κ.Α. για να περασω καλα  ...τοτε μονο πληρωμενος ερωτας δεν λεγετε...
υπαρχουν πολλες τρανς που σεβονται και τα 20ε
το ποσο γνωστης ειμαι το ξερω καλυτερα εγω...τις τιμες που αναφερες σε προηγουμενο ποστ σου δεν τις εχω  τηρησει ποτε...μεχρι 50ε το πολυ!(με επαγγελματιες τρανς παντα)
κατα πασα πιθανοτητα αν συνεχισουμε την αντιπαραθεση θα συμφωνυσουμε οτι διαφωνουμαι οποτε σταματω την στειρα αντιπαραθεση...μια μικρη παρατηρηση....ειμαι γραμμενος στο σαιτ απο το 2011 με πανω απο 600 μηνυματα και εσυ απο το 2009 με 238 μηνυματα....ποια ειναι η προσφορα σου στο σαιτ σε θεματα ενημερωσης ;;;;;;;;για θεματα τρανς;;;;;;;;;;ο καθενας εφοσον γραφει σε σαιτ και το σαιτ ειναι δημοσιο και μπορεις ως επισκεπτης να δεις τι γραφει ο καθενας.....κρινομαι και κρινομαστε ολοι για αυτα που γραφουμε......καλη σου μερα :hi: :hi: :hi:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
κατα πασα πιθανοτητα αν συνεχισουμε την αντιπαραθεση θα συμφωνυσουμε οτι διαφωνουμαι οποτε σταματω την στειρα αντιπαραθεση...μια μικρη παρατηρηση....ειμαι γραμμενος στο σαιτ απο το 2011 με πανω απο 600 μηνυματα και εσυ απο το 2009 με 238 μηνυματα....ποια ειναι η προσφορα σου στο σαιτ σε θεματα ενημερωσης ;;;;;;;;για θεματα τρανς;;;;;;;;;;ο καθενας εφοσον γραφει σε σαιτ και το σαιτ ειναι δημοσιο και μπορεις ως επισκεπτης να δεις τι γραφει ο καθενας.....κρινομαι και κρινομαστε ολοι για αυτα που γραφουμε......καλη σου μερα :hi: :hi: :hi:
τυποι σαν εσενα με ξενερωνουν και δεν γραφω ουτε θα ξαναγραψω για ενημερωση.
αλλος χωρις να ξερει την faih  γραφει οτι τον ειπαν μια φορα σε μια καφετερια.ενω εγω που εχω παει δεν ξερω.
εσυ επειδη ταιριαξες με μια τρανς μας λες οτι ειναι καλη ενω οι αλλοι την λενε ξεπετα και στελνεις κ κοσμο να παει.....ενω ξερεις οτι μονο εσυ και πολυ λιγοι περνανε καλα ...
mporoyme na stelnoyme oloyw toyw neoyw edv

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αλλος χωρις να ξερει την faih  γραφει οτι τον ειπαν μια φορα σε μια καφετερια.ενω εγω που εχω παει δεν ξερω.
εσυ επειδη ταιριαξες με μια τρανς μας λες οτι ειναι καλη ενω οι αλλοι την λενε ξεπετα και στελνεις κ κοσμο να παει.....ενω ξερεις οτι μονο εσυ και πολυ λιγοι περνανε καλα ...
ξερεις κατι;εχω στεναχωρηθει που σε ξενερωνω.... :grin: :grin: :grin: :grin: 239 με το τελευταιο 240 μηνυματα...μην κουραζεσαι τοσο πολυ να ενημερωνεις τον κοσμο....οτι καθε τρεις και λιγο σβηνω μηνυματα προσωπικα γιατι γεμισε....και το κυριοτερο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ που να μου εστειλε μηνυμα και να μην τον απαντησα αυθημερον....ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ θα μου πεις.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....και το κυριοτερο οταν δεν γνωριζω λεω απλα οτι δεν εχω αποψη....και ασφαλως εχω και τις προτιμησεις μου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: και κατι τελευταιο....βγες δημοσια και πες μας με ποιες τρανς πηγες και πληρωσες κατω απο 50 ευρω και πες και τι ηληκια εχουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Μην μαλώνετε ρε παιδια
δεν εχω να χωρισω κατι με τον συναγωνιστη...το στυλ και το υφακι του δεν μου αρεσε.....αν σε ενδιαφερει απλα να γαμησεις και δεν σε ενδιαφερει αν η τρανς που θα γαμησεις θα ειναι γυρω στα 50 τοτε με 40 ευρω βρισκεις.....αν ψαξεις για κατι νεο και ομορφο απλα θα πληρωσεις παραπανω....απλα τα πραγματα.....ειτε μας αρεσει ειτε οχι...μια μερσεντες καινουρια κοστιζει παραπανω απο ενα παλιο τσικουετσεντο...... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
κατι τετια μπαζα βγενουν κ τ παιζουν τρανς.....

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
αν σε μερικα ατομα τους αρεσει να πηγαινουν με αντρες που φορανε περουκα......ενταξει περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.......απλα εγω ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και στηντελικη μια κρος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ναπαιρνει τα ιδια λεφτα με μια τρανς.....αποψη μου...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
ξερεις κατι;εχω στεναχωρηθει που σε ξενερωνω.... :grin: :grin: :grin: :grin: 239 με το τελευταιο 240 μηνυματα...μην κουραζεσαι τοσο πολυ να ενημερωνεις τον κοσμο....οτι καθε τρεις και λιγο σβηνω μηνυματα προσωπικα γιατι γεμισε....και το κυριοτερο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ που να μου εστειλε μηνυμα και να μην τον απαντησα αυθημερον....ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ θα μου πεις.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....και το κυριοτερο οταν δεν γνωριζω λεω απλα οτι δεν εχω αποψη....και ασφαλως εχω και τις προτιμησεις μου.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: και κατι τελευταιο....βγες δημοσια και πες μας με ποιες τρανς πηγες και πληρωσες κατω απο 50 ευρω και πες και τι ηληκια εχουν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
περιμενω καποιον να επιβεβαιωση τα λεγομενα σου για στελλα και loyiza...εσυ με τα δεκαπλασια μυνηματα απο μενα που κανεις οτι ενημερωνεις...μαλλον περνεις δωρακια...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
δεν εχω να χωρισω κατι με τον συναγωνιστη...το στυλ και το υφακι του δεν μου αρεσε.....αν σε ενδιαφερει απλα να γαμησεις και δεν σε ενδιαφερει αν η τρανς που θα γαμησεις θα ειναι γυρω στα 50 τοτε με 40 ευρω βρισκεις.....αν ψαξεις για κατι νεο και ομορφο απλα θα πληρωσεις παραπανω....απλα τα πραγματα.....ειτε μας αρεσει ειτε οχι...μια μερσεντες καινουρια κοστιζει παραπανω απο ενα παλιο τσικουετσεντο...... :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

φιλε τα cross είναι για τσαμπα όχι για ν δωσεις κ ολας....πρωτιμω να πιδαω φιλης  με ένα 20 μουνακια φρεσκα παρα να τα σκαω σε ανομαλους .....μπαντα υπαρχουν κ εξερεσεις βεβαια αν πραγματικα καπιο είναι τρελα γαμευσημο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom