Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μήπως έχει κανένας τηλέφωνο ή e-mail ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ τραβεστί που να έχει και λίγο καλούτσικο προσωπάκι; Έχω πάει σε καν' να δυό και ούτε κούκου έκανε το εργαλείο και από φάτσα ήτανε χειρότερες από τον χειρότερο εφιάλτη.   

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
στην 26ης με ενα smart σκουροχρωμο μια ξανθια ποια ειναι???

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Εδω μεσα παιδια μη ρωτατε. δεν απαντανε οι παλιοι στο 90% των ερωτησεων. ειναι δυσκολο να γραψουν μαλλον. οι ντιβες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
η luiza ειναι καλη? ξερει κανεις?
την εχω παρει 3 φορες περασα καλα......
Εδω μεσα παιδια μη ρωτατε. δεν απαντανε οι παλιοι στο 90% των ερωτησεων. ειναι δυσκολο να γραψουν μαλλον. οι ντιβες
το να με ρωτησεις για μια τρανς και να σου πω οτι περασα καλα δεν σου εγγυαται κανεις οταν θα πας εσυ να περασεις καλα....για αυτο δεν απανταω συχνα εδω μεσα...

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
την εχω παρει 3 φορες περασα καλα......το να με ρωτησεις για μια τρανς και να σου πω οτι περασα καλα δεν σου εγγυαται κανεις οταν θα πας εσυ να περασεις καλα....για αυτο δεν απανταω συχνα εδω μεσα...
οντως δε μου εγγυαται κανεις. τοτε ας το κλεισουμε το σαιτ? ε?
νομιζω οτι υπαρχει για να ανταλλασουμε αποψεις. αλλα καποιοι εχουν αποψη για ολα μονο οταν γουσταρουν. αντικειμενικα . ρωταω για τη μελινα που ειναι θεσσαλονικη παρα πολυ καιρο. και κανεις δεν απανταει. μ λενε δες παλιες κριτικες. οι κριτικες τη βριζουν αλλα ειναι μονο 2 . οι αλλοι συμφωνουν με τις κριτικες χωρις να ξερουν.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
οντως δε μου εγγυαται κανεις. τοτε ας το κλεισουμε το σαιτ? ε?
νομιζω οτι υπαρχει για να ανταλλασουμε αποψεις. αλλα καποιοι εχουν αποψη για ολα μονο οταν γουσταρουν. αντικειμενικα . ρωταω για τη μελινα που ειναι θεσσαλονικη παρα πολυ καιρο. και κανεις δεν απανταει. μ λενε δες παλιες κριτικες. οι κριτικες τη βριζουν αλλα ειναι μονο 2 . οι αλλοι συμφωνουν με τις κριτικες χωρις να ξερουν.
το επιθετικο σου υφακι δεν μου αρεσει και δεν το καταλαβαινω...την μελινα δεν την εχω παρει ομως απο ατομα που τα εχω εμπιστοσυνη μου εχουν πει οτι ειναι καλο παιδι....σαν εμφανιση μου αρεσει

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
το επιθετικο σου υφακι δεν μου αρεσει και δεν το καταλαβαινω...την μελινα δεν την εχω παρει ομως απο ατομα που τα εχω εμπιστοσυνη μου εχουν πει οτι ειναι καλο παιδι....σαν εμφανιση μου αρεσει
συγνωμη για το υφακι μου εχεις δικιο. απλα δεν το καταλαβαινω το ολο θεμα. σορρυ !καλο παιδι ειναι.. αλλα καλο κρεβατι κανει?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν εχω παει μαζι της ....κοιταξε....προφανως αν περιμενεις γαμησι οπως τις τσοντες δυσκολα....απο αυτα που εχω ακουσει......επαναλαμβανω...ενα φιλαρακι μου που πηγε μου ειπε με αριστα το 10 παιρνει7 στο κρεβατι....αλλα το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι με μια τρανς ειναι αλλη ιστορια,....

Elephtheros

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Μελίνα που λέτε, έχει καμία σχέση με την Μελίνα από ζωγράφου ;
Την γνώρισα πριν από 4-5 μήνες περίπου.

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Αυτή η Μελίνα που λέτε, έχει καμία σχέση με την Μελίνα από ζωγράφου ;
Την γνώρισα πριν από 4-5 μήνες περίπου.
Ειναι μια πολυ ομορφη με βιζαρες(πλεον) αλλα καποιοι λενε ξεπετα. :(  τωρα τι φαση δεν ξερω. δε μπορς να τη βρω εσβησε τα προφιλ της

Elephtheros

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο μωρό!
Αλλά καμία σχέση με αυτήν που ξέρω!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτη η μελινα ισως η πιο ομορφη τρανς στην πολη, εκανε πορτα στο τσ-14 το τραβελαδικο, νυχτα την περνας για κανονικη γυναικα. και μερα ακομη που την ειδα να περναει την γιαννιτσων ηταν πολυ σεξυ αλλα ο συνοδος της ηταν ενας πανκ αν τον εβλεπες θα ελεγες που παω αυτος θα εχει δοκιμασει ολα τα ναρκωτικα του κοσμου. στο κρεβατι δεν μπορω να πω τιποτα γιατι δεν παω με τρανς παροτι πολλες απο αυτες τις θαυμαζω πως απο αγορια εγιναν ωραιες γυναικες εμφανισιακα, οπως η νινα και η φιονα που επισης σε ξεγελουν με την ομορφια τους οτι ειναι γυναικες.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
αυτη η μελινα ισως η πιο ομορφη τρανς στην πολη, εκανε πορτα στο τσ-14 το τραβελαδικο, νυχτα την περνας για κανονικη γυναικα. και μερα ακομη που την ειδα να περναει την γιαννιτσων ηταν πολυ σεξυ αλλα ο συνοδος της ηταν ενας πανκ αν τον εβλεπες θα ελεγες που παω αυτος θα εχει δοκιμασει ολα τα ναρκωτικα του κοσμου. στο κρεβατι δεν μπορω να πω τιποτα γιατι δεν παω με τρανς παροτι πολλες απο αυτες τις θαυμαζω πως απο αγορια εγιναν ωραιες γυναικες εμφανισιακα, οπως η νινα και η φιονα που επισης σε ξεγελουν με την ομορφια τους οτι ειναι γυναικες.
ελα να  ιντριγκαρω και αλλο την κατασταση .!!!
καλο παιδι !!! καλο εργαλειο !!! μεγαλο !! πλεον ωραια μουναρα !! και πρωτου το αλλαξη ...μου εδινε τσιμπουκια !!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: καυλα η πουτσαρα τις !!!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
ελα να  ιντριγκαρω και αλλο την κατασταση .!!!
καλο παιδι !!! καλο εργαλειο !!! μεγαλο !! πλεον ωραια μουναρα !! και πρωτου το αλλαξη ...μου εδινε τσιμπουκια !!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1: καυλα η πουτσαρα τις !!!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
και να ιντριγκαρω λιγο περισσοτερο με εχουν πηδηξει  η ωραιοτερες τρανς αθηνας - θεσσαλονικης    
2009

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom