Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
ρε τρελε μου. τοσο καιρο ντρεπομαι να σ στειλω. πες μ μια καλη ιδεα για μια τρανς. πηγα με τη liberty . πολυ καλη . τωρα που να παω. θεσσαλονικη αναφερομαι. τοσο ομορφη ποια ειναι? τονιζω ειμαι ενεργητικος.
Φιονα. αυτο θα σου πει

big24man

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
xerei kanenas gia gynaika kai autarxiko sex?

Mην γράφεις με greeklish!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μαγκες καμια καλη ενεργοπαθητικη τυπου queen athina αλλα να μην χρειαζεται να πουλησεις το ενα σου νεφρο παιζει θεσσαλονικη? η ιζμπελα καλη αλλα πολυ καντινιερης στο στυλ...κατι σε πιο θηλυκό???
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
δεν υιοθετώ τπτ φιλε, απλως γελω για την εκφραση
μα ετσι ειναι! ζητανε τα μαλιοκεφαλα της περουκας τους..σε λιγο θα βρεθει σε καμια λιστα λαγκαρντ με καταθεσεις στο εξωτερικο.

Επισκέπτης
Που μπορώ να βρω αυτή την Liberty???
Τόσο καλό κομμάτι είναι???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
μα ετσι ειναι! ζητανε τα μαλιοκεφαλα της περουκας τους..σε λιγο θα βρεθει σε καμια λιστα λαγκαρντ με καταθεσεις στο εξωτερικο.
ειναι απ τι λιγες που εχει δικας μαλλια 100% και στο λεω με 10 υπογραφες αυτο
τωρα για τα λεφτα ειναι αλλο θεμα

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιγαντα φοτιους εδω ολοκληρη εκστρατεια κανουμε να βρουμε την ροζα(δεν υπαρχει τετοια :grin: :grin:)και εσυ ρωτας για αλλη εισαι καλα ρε δικε μου??? :S :S

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να γαμήσω μια τρανς αλλά όχι από πιάτσες. Από τηλέφωνο. Ξέρει κανείς από εμφάνιση πως είναι η Λουίζα? Ψάχνω μια θηλυκή τρανς και είμαι ανάμεσα σε Νατάσα Στέλλα και Λουίζα. Ποια μου προτείνετε?

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου καλές και οι 3 που ανέφερες.Νατάσσα καθαρά παθητική,ενώ Στέλλα και Λουίζα παίζουν και ενεργητικά.Για τη Λία που για μένα είναι κορυφή γιατί δεν το σκέφτεσαι?

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε μου καλές και οι 3 που ανέφερες.Νατάσσα καθαρά παθητική,ενώ Στέλλα και Λουίζα παίζουν και ενεργητικά.Για τη Λία που για μένα είναι κορυφή γιατί δεν το σκέφτεσαι?

Έχεις δίκιο φίλε. Μάλλον στην Λία θα πάω. Είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Ευχαριστώ  :) 60 παιρνει όμως, ε?

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Νομίζω ναι εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που την επισκέφθηκα.Αλλά για μένα η άνεση χρόνου και η θηλυκότητά της αξίζουν το παραπάνω 10 ευρο

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Νομίζω ναι εκτός αν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που την επισκέφθηκα.Αλλά για μένα η άνεση χρόνου και η θηλυκότητά της αξίζουν το παραπάνω 10 ευρο

Ισχύει. Να σαι καλά φίλε μου.

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Περί ορέξεως... φίλε μου.Μια χαρά παθητική είναι.Ότι ζητάει ο καθένας από κει και πέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom