Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
για τη στελλα εχει καιρο να γινει καποια κριτικη!!ηταν καλη λενε τωρα ποθ περασαν τα χρονια εχουμε κανα φρεσκο νεο?

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
συνάδελφοι, υπάρχει κοπέλα στην Θεσ/νίκη που να συστήνεται ως/και σαν Εβελίνα?!
Η Λουίζα μήπως?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πατσινε εισαι ετοιμος δικε μου για μπουκα στο ts-14? :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πατσινε εισαι ετοιμος δικε μου για μπουκα στο ts-14? :grin: :grin: :grin:
θεωρητικα θα ηθελα να παω μια φορα στις Κουκλες και απ'οτι καταλαβαινω κατι τετοιο πανε να κανουν κι εδω.Αν και αυτου του ειδους τα σοου ειναι μαλλον ξεπερασμενα...
Τι να δουμε δηλαδη?...τη Νικολ να παριστανει την Βουγιουκλακη και τη Μουσχουρη? :grin: :grin:

αλλα οπωσδηποτε αν ειναι κατι τετοιο θα τραβηξει κοσμο πιστευω...απλα γραφει Οδυσσεως 5 που ειναι η διευθυνση του αγαπημενου Οπα-Οπα  :- :-...εκτος αν κι εκει τα νουμερα ειναι λιγο περιεργα οποτε ειναι το Παλαλας που ετσι κι αλλιως ηταν το στεκι των τρανς

stringmaniac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς !  Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια  ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευαχριστω.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς !  Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια  ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευαχριστω.....
βασικα καλησπερα σας :grin: :grin: :grin:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Ως εις εκ των παλαιοτερων και για την ιστορία υπηρξαν κατα καιρους και αλλες τετοιες δρασεις εις την πολη μας. Ενθυμουμαι το γλεντοκοπειο σημερινο μπαρ με το ονομα Μπανάλ στην συμβολη των οδων Π. Κορομηλα και Κουσκουρα (ή Βογατσικου παντα τις μπερδευω αυτές τις δύο) οπου ο συμπαθεστατος Ηρακλης (Ηράκλω) επιδίδετο σε ακατονομάστους δια την εποχη πραξεις. Να συμπληρωσω μετα νοσταλγίας το Μπαχαλο κατι σαν τις Κουκλες που θα ήθελε να δει ο Αλ ενα καταπληκτικό μαγαζι με φοβερό κέφι πισω απο την ΛΑΦ Θεσσαλονικης όπου τρανς ανεβαζαν θεατρικα και τραγουδουσαν. Στα σημερινα όμως, ανοιγει και ένα ακομη γκει μπαρ στην Παυλου Μελα ακριβως μετα τον Χιονίδη κινουμενοι προς την Διαγώνιο. Οπως θα έλεγε και ο Ανθιμος εχει ιστορία αυτη η πολη και αυτο την κρατά ζωντανη.

stringmaniac

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς !  Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια  ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευχαριστω.....

καποιος να βοηθησει ?

stek

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες ! γνωριζετε κανα καλο τραβελι  π.χ λια ! που να κανει παρτουζες 2 sshemale vs 1 guy!??? :fuck2:

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
ΜΕΛΙΝΑ????ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.348
Πόντοι
606
τι να πουμε τα καλαντα περασαν τα χριστουγεννα....

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ενα πραγμα θα πω.μεγαλυτερη ξεπετα αΠΟ ΤΗ ΝΙΝΑ δεν υπαρχει. κλαιω τα λεφτα μ

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.167
ενα πραγμα θα πω.μεγαλυτερη ξεπετα αΠΟ ΤΗ ΝΙΝΑ δεν υπαρχει. κλαιω τα λεφτα μ
κριμα !!! !!!! και ελεγα να ερθω στο εσπεσσο βαρ που δουλευεις να πιω καφέ ! !

εχε χαρη που εχεις ωραια ματια και δεν θελω να το αναλυσο και άλλο το θεμα !

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
σε πειραζω! μια χαρα ησουν! οφειλω να ομολογησω οτι περασα πολυ καλα! ;)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τα εκανε πανω του ο αλλος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
σωστη επαγγελματιας  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories