You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η νατασα που κανει πιατσα ρε παιδια?
Επισκέπτης
Αυτό τι λέει ρε μάγκες????
Trans Natasha Thessaloniki 6.9.8.2.4.1.5.4.8.8.
Καταξανθη,Εντυποσιακη τραβεστη στη Θεσσαλονικη
www.sexgr.net
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πατσινε εισαι ετοιμος δικε μου για μπουκα στο ts-14?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
θεωρητικα θα ηθελα να παω μια φορα στις Κουκλες και απ'οτι καταλαβαινω κατι τετοιο πανε να κανουν κι εδω.Αν και αυτου του ειδους τα σοου ειναι μαλλον ξεπερασμενα...πατσινε εισαι ετοιμος δικε μου για μπουκα στο ts-14?
Τι να δουμε δηλαδη?...τη Νικολ να παριστανει την Βουγιουκλακη και τη Μουσχουρη?
αλλα οπωσδηποτε αν ειναι κατι τετοιο θα τραβηξει κοσμο πιστευω...απλα γραφει Οδυσσεως 5 που ειναι η διευθυνση του αγαπημενου Οπα-Οπα :- :-...εκτος αν κι εκει τα νουμερα ειναι λιγο περιεργα οποτε ειναι το Παλαλας που ετσι κι αλλιως ηταν το στεκι των τρανς
stringmaniac
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς ! Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευαχριστω.....
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
βασικα καλησπερα σαςκαλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς ! Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευαχριστω.....
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Ως εις εκ των παλαιοτερων και για την ιστορία υπηρξαν κατα καιρους και αλλες τετοιες δρασεις εις την πολη μας. Ενθυμουμαι το γλεντοκοπειο σημερινο μπαρ με το ονομα Μπανάλ στην συμβολη των οδων Π. Κορομηλα και Κουσκουρα (ή Βογατσικου παντα τις μπερδευω αυτές τις δύο) οπου ο συμπαθεστατος Ηρακλης (Ηράκλω) επιδίδετο σε ακατονομάστους δια την εποχη πραξεις. Να συμπληρωσω μετα νοσταλγίας το Μπαχαλο κατι σαν τις Κουκλες που θα ήθελε να δει ο Αλ ενα καταπληκτικό μαγαζι με φοβερό κέφι πισω απο την ΛΑΦ Θεσσαλονικης όπου τρανς ανεβαζαν θεατρικα και τραγουδουσαν. Στα σημερινα όμως, ανοιγει και ένα ακομη γκει μπαρ στην Παυλου Μελα ακριβως μετα τον Χιονίδη κινουμενοι προς την Διαγώνιο. Οπως θα έλεγε και ο Ανθιμος εχει ιστορία αυτη η πολη και αυτο την κρατά ζωντανη.
stringmaniac
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδες ! βασικα ψαχνω να κανω παρτουζα με 2 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ τρανς ! Βασικα εχω δοκιμασει κατα καιρους δαφορες αλλα τιποτα ! δεν τους σηκωνωταν , η μονη που πηγε να κανει κατι ηταν η νατασα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος ! πολυ ξενερωτη ! πηγα και στην λια ηταν θεα αλλα πρεπει να ητα κουρασμενη και δεν της σηκωθηκε ! αλλα κατα τα αλλα η καλυτερη που εχω παει εως τωρα ! αν μπορειτε να μου συστησετε καμμια ? να μην ζηταει τρελα ποσα ! ευχαριστω.....
καποιος να βοηθησει ?
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
τι να πουμε τα καλαντα περασαν τα χριστουγεννα....
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενα πραγμα θα πω.μεγαλυτερη ξεπετα αΠΟ ΤΗ ΝΙΝΑ δεν υπαρχει. κλαιω τα λεφτα μ
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
κριμα !!! !!!! και ελεγα να ερθω στο εσπεσσο βαρ που δουλευεις να πιω καφέ ! !ενα πραγμα θα πω.μεγαλυτερη ξεπετα αΠΟ ΤΗ ΝΙΝΑ δεν υπαρχει. κλαιω τα λεφτα μ
εχε χαρη που εχεις ωραια ματια και δεν θελω να το αναλυσο και άλλο το θεμα !
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε πειραζω! μια χαρα ησουν! οφειλω να ομολογησω οτι περασα πολυ καλα! ;)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.167
σε πειραζω! μια χαρα ησουν! οφειλω να ομολογησω οτι περασα πολυ καλα! ;)
πουτανακι ! !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K