Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.202
φρόνιμα λέμε  :s&m_3: :s&m_3:

Τέλος τo shopping therapy...???? δε με λες δώρο είναι η φιδίσιες????...  :rolleyes:

ΡΕ συ Νίκο την ρώτησες αυτό που σου είπα ή πάλι μόνος πρέπει να πάω ???  :2funny: :2funny:
το shopping therapy...δεν σταματαει ποτε...ναι ναι δωρο δωρο οποιος αγαπαει κανει δωρα στο κοριτσι του δεσ και την σημερινη μουρλια ειναι και αυτη .οχι σαν μερικους φραγκοφονιαδες που θελουν και την καλυτερη γκομενα και να μη βαλουν το χερι στη τσεπη καθολου

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
το shopping therapy...δεν σταματαει ποτε...ναι ναι δωρο δωρο οποιος αγαπαει κανει δωρα στο κοριτσι του δεσ και την σημερινη μουρλια ειναι και αυτη .οχι σαν μερικους φραγκοφονιαδες που θελουν και την καλυτερη γκομενα και να μη βαλουν το χερι στη τσεπη καθολου
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
την εχεις δοκιμασει τη ιζαμπελα ???αξιζει τοσο ??

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
δεν ξερω απο σαλόνικα μεγάλε.. ρώτα κανένα βόρειο..

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μην ακούς τον Μούτσουνο. Είναι δυνατόν να στο κάνει χωρίς να το θέλεις ? καλή και στους 2 ρόλους. γενικά είναι γκαβλιάρα  ;) ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Μούτσουνε πάμε κάτω  :o

???? για πες .......την εχεις παρει??τοσο καλο?

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μην ακούς τον Μούτσουνο. Είναι δυνατόν να στο κάνει χωρίς να το θέλεις ? καλή και στους 2 ρόλους. γενικά είναι γκαβλιάρα  ;) ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Μούτσουνε πάμε κάτω  :o
ασε με ρε να φαω καμια μπουγατσα..

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Για τους εκλεχτούς συναγωνιστές των Αθηνών κερνάμε και με κρέας (κιμά...εννοώ και μην πάει ο νους σας στο πονηρό)  :2funny: :2funny:

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μην πας αν δεν θες να γαμηθεις...

Φίλε συγνώμη που μπλέκομαι. αλλά μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτήν την Ιζαμπέλα;
Καμιά φωτο, κανένα τηλέφωνο, ή οτιδήποτε άλλο.
Σ΄ευχαριστώ και πάλι συγνώμη.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Φίλε συγνώμη που μπλέκομαι. αλλά μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτήν την Ιζαμπέλα;
ρε γιγαντα φοτιους εδω ολοκληρη εκστρατεια κανουμε να βρουμε την ροζα(δεν υπαρχει τετοια :grin: :grin:)και εσυ ρωτας για αλλη εισαι καλα ρε δικε μου??? :S :S

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιγαντα φοτιους εδω ολοκληρη εκστρατεια κανουμε να βρουμε την ροζα(δεν υπαρχει τετοια :grin: :grin:)και εσυ ρωτας για αλλη εισαι καλα ρε δικε μου??? :S :S
ρε τρελε μου. τοσο καιρο ντρεπομαι να σ στειλω. πες μ μια καλη ιδεα για μια τρανς. πηγα με τη liberty . πολυ καλη . τωρα που να παω. θεσσαλονικη αναφερομαι. τοσο ομορφη ποια ειναι? τονιζω ειμαι ενεργητικος.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
το shopping therapy...δεν σταματαει ποτε...ναι ναι δωρο δωρο οποιος αγαπαει κανει δωρα στο κοριτσι του δεσ και την σημερινη μουρλια ειναι και αυτη .οχι σαν μερικους φραγκοφονιαδες που θελουν και την καλυτερη γκομενα και να μη βαλουν το χερι στη τσεπη καθολου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:cool2:     :cool2:    :cool2:     [size=16pt]* * B E W A R E * *[/size]     :bounce-glasses:    :bounce-glasses:    :bounce-glasses:

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
μαγκες καμια καλη ενεργοπαθητικη τυπου queen athina αλλα να μην χρειαζεται να πουλησεις το ενα σου νεφρο παιζει θεσσαλονικη? η ιζμπελα καλη αλλα πολυ καντινιερης στο στυλ...κατι σε πιο θηλυκό???

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
ts-dating θα βρεις και τηλ και φωτο αν και καμια σχεση απο κοντα...

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
128
Πόντοι
0
και να μην ξεχασω!καθως φρεσκος εδω καλησπερα σε ολους/ες/α

Stories

Νέο!

Stories