Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ο καθένας έχει τα hobby του...  :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι και 5 ώρες ρε Νίνα μάλλον με πέτυχες την ώρα που πήγαινα Βίλκα και μετά την ώρα που επέστρεφα 80 λίτρα ντεπόζιτο δε θα μου έφτανε... :2funny:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
Ο καθένας έχει τα hobby του...  :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι και 5 ώρες ρε Νίνα μάλλον με πέτυχες την ώρα που πήγαινα Βίλκα και μετά την ώρα που επέστρεφα 80 λίτρα ντεπόζιτο δε θα μου έφτανε... :2funny:
ασε εχθες ηταν το κατι άλλο ~~ ~~ ηταν ενας ..... που περνουσε από μπροστα μου 2 φορες το 10 λεπτο από τις 12,30 μεχρι τις 5,30

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ο Αλέφαντος είπε ότι κατέβηκε προχτές οπότε δεν ήταν αυτός :dancing: :dancing: :dancing:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δεν χρειάζεται να σου πούμε αφού μας ξέρεις !!!!

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Πάω στοίχημα ότι κάθε φορά που κατεβαίνεις το μαλλί το έχεις ίσιο και με την υγρασία μέχρι να φύγεις γίνεται έτσι σγουρό !!!   :2funny:
καλά να περνάς...και ακόμη καλύτερα να περνάμε να σε βλέπουμε  :tits2:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.

ρε μαναρι !!! !!! δεν περνας απλα ! περνας 100 φορες !!! και δεν βριζω απλος λεω πουτανακι !
και καποιος μου σφυριξε οτι του κανεις  :jerking: :jerking: :jerking:
γιατι? :S :S :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Όσο για αυτά που γνωρίζω ένα έχω να πω Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα ...

Ρε Αλενταδώρε αφού σου το είχα πεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!! έλα μεταξί μας τώρα πες αλήθεια στο μάθημα στο GIS αντέγραψες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγώ όταν πέρασα πρώτη φορά δεν το πίστευα με αυτά που έβλεπα !!!!!  :new_shocked: :new_shocked: στο 2-3ο πέρασμα όταν πια το εμπέδωσα θυμήθηκα αυτό που έλεγες ότι ο κάθε πικραμένος που παρακαλούσε φόρεσε μια περούκα και τις 12 ποντες (σε νούμερο 44) και προσφέρει θέαμα και γέλιο !!!   :headbang: :headbang: πρέπει να είναι κανεις πολύ σκληροπυρηνικός για να κάνει βόλτα απο εκεί.

@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.
οχι ρε ενας φιλος μου που εχει φροντιστηριο 3οβαθμιας μου εκανε τις εγρασιες και περασα :grin: :grin: :grin:
καλα οσο για το θεαμα η εικονα ειναι πολυ σουρεαλ να πουμε :S :S
ποιος πικασο τωρα και μαλακιες κατσε 2-3 βραδια εκει καμια ωρα και αν εχεις καλλιτεχνικη φλεβα θα μεινεις στην ιστορια της τεχνης :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
και μιας και μυγιαστικες απο μονη(εγω δεν ειπα οτι εισαι εσυ,εσυ το ειπες :grin:) για πες μας τι καινουργιο κολπο ειναι αυτο με την πλατη στο δρομο???? :grin: :grin: :grin:

με το κωλαρακι στο δρομο ! πισωκολλητο  :zfuck: :zfuck:

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ποιες ξανθιες κανουν πιατσα στην αρχη της 28ης. πετυχα 2 καλουτσικα τη παρασκευη στισ 2.30

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
ποιες ξανθιες κανουν πιατσα στην αρχη της 28ης. πετυχα 2 καλουτσικα τη παρασκευη στισ 2.30
δηλαδη ρε φιλε δεν εχεις δοκιμασει κελλυ νανση ηλεκτρα και ανοιγεις θεμα με την καλυτερη τρανς της σαλονικα και ψηφιζεις ρια???

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ρε φιλε δεν εχεις δοκιμασει κελλυ νανση ηλεκτρα και ανοιγεις θεμα με την καλυτερη τρανς της σαλονικα και ψηφιζεις ρια???
καλα δε συγκρινω τη ρια με καμια αλλη. ρε τρελε η νανσυ ποια ειναι? καοιυ φωτο υπαρχει? το ιδιο κ για την ηλεκτρα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τι εγινε παλι στην πολη τις τελευταιες ωρες βλεπω στο fb χαμος γινεται :grin: :grin:
μυνησεις,διαγραφες απο σωματεια,αστυνομικα τμηματα,παρεμβαση δημαρχου :grin:
α τευταια ειχαμε και παρεμβαση απ την εξαφανισμενη προεδρο
ωραια προεδρος και αυτη απο τοτε που εγινε χαμος με τα κυνηγητα κατω εχει εξαφανιστει απο την πιατσα λακισε πρωτη :2funny: :2funny: :2funny:

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε παλι στην πολη τις τελευταιες ωρες βλεπω στο fb χαμος γινεται :grin: :grin:
μυνησεις,διαγραφες απο σωματεια,αστυνομικα τμηματα,παρεμβαση δημαρχου :grin:
α τευταια ειχαμε και παρεμβαση απ την εξαφανισμενη προεδρο
ωραια προεδρος και αυτη απο τοτε που εγινε χαμος με τα κυνηγητα κατω εχει εξαφανιστει απο την πιατσα λακισε πρωτη :2funny: :2funny: :2funny:
το αστειο π ειναι ρε γιατρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom