You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ασε εχθες ηταν το κατι άλλο ~~ ~~ ηταν ενας ..... που περνουσε από μπροστα μου 2 φορες το 10 λεπτο από τις 12,30 μεχρι τις 5,30Ο καθένας έχει τα hobby του...
Οχι και 5 ώρες ρε Νίνα μάλλον με πέτυχες την ώρα που πήγαινα Βίλκα και μετά την ώρα που επέστρεφα 80 λίτρα ντεπόζιτο δε θα μου έφτανε...
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ο αλε δεν εχει κολληματα ! ο ίδιος λέει ποιος ειναιΟ Αλέφαντος είπε ότι κατέβηκε προχτές οπότε δεν ήταν αυτός
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
Δεν χρειάζεται να σου πούμε αφού μας ξέρεις !!!!
πουτανακια ! φιλαρες μιλαμε να ετοιμάζομαι σιγα σιγα να κατεβω να παρω λιγο αερα κατά τις 12,30
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ετσι ετσιο αλε δεν εχει κολληματα ! ο ίδιος λέει ποιος ειναι
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
και μιας και μυγιαστικες απο μονη(εγω δεν ειπα οτι εισαι εσυ,εσυ το ειπες ) για πες μας τι καινουργιο κολπο ειναι αυτο με την πλατη στο δρομο????πουτανε !
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
και καποιος μου σφυριξε οτι του κανεις@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.
ρε μαναρι !!! !!! δεν περνας απλα ! περνας 100 φορες !!! και δεν βριζω απλος λεω πουτανακι !
γιατι? :S :S :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οχι ρε ενας φιλος μου που εχει φροντιστηριο 3οβαθμιας μου εκανε τις εγρασιες και περασαΌσο για αυτά που γνωρίζω ένα έχω να πω Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα ...
Ρε Αλενταδώρε αφού σου το είχα πεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!! έλα μεταξί μας τώρα πες αλήθεια στο μάθημα στο GIS αντέγραψες και εγώ όταν πέρασα πρώτη φορά δεν το πίστευα με αυτά που έβλεπα !!!!! στο 2-3ο πέρασμα όταν πια το εμπέδωσα θυμήθηκα αυτό που έλεγες ότι ο κάθε πικραμένος που παρακαλούσε φόρεσε μια περούκα και τις 12 ποντες (σε νούμερο 44) και προσφέρει θέαμα και γέλιο !!! πρέπει να είναι κανεις πολύ σκληροπυρηνικός για να κάνει βόλτα απο εκεί.
@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.
καλα οσο για το θεαμα η εικονα ειναι πολυ σουρεαλ να πουμε :S :S
ποιος πικασο τωρα και μαλακιες κατσε 2-3 βραδια εκει καμια ωρα και αν εχεις καλλιτεχνικη φλεβα θα μεινεις στην ιστορια της τεχνης
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
και μιας και μυγιαστικες απο μονη(εγω δεν ειπα οτι εισαι εσυ,εσυ το ειπες ) για πες μας τι καινουργιο κολπο ειναι αυτο με την πλατη στο δρομο????
με το κωλαρακι στο δρομο ! πισωκολλητο
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
αυτή την κινηση την κανω ως συνηθος στα αγορακια που πανε κατω ολο το βραδυ και στο τελος καταληγουν σπιτικαι καποιος μου σφυριξε οτι του κανεις
γιατι? :S :S :S
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ετσι λες εσυαυτή την κινηση την κανω ως συνηθος στα αγορακια που πανε κατω ολο το βραδυ και στο τελος καταληγουν σπιτι
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
ετσι λες εσυ
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιες ξανθιες κανουν πιατσα στην αρχη της 28ης. πετυχα 2 καλουτσικα τη παρασκευη στισ 2.30
δηλαδη ρε φιλε δεν εχεις δοκιμασει κελλυ νανση ηλεκτρα και ανοιγεις θεμα με την καλυτερη τρανς της σαλονικα και ψηφιζεις ρια???ποιες ξανθιες κανουν πιατσα στην αρχη της 28ης. πετυχα 2 καλουτσικα τη παρασκευη στισ 2.30
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα δε συγκρινω τη ρια με καμια αλλη. ρε τρελε η νανσυ ποια ειναι? καοιυ φωτο υπαρχει? το ιδιο κ για την ηλεκτραδηλαδη ρε φιλε δεν εχεις δοκιμασει κελλυ νανση ηλεκτρα και ανοιγεις θεμα με την καλυτερη τρανς της σαλονικα και ψηφιζεις ρια???
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τι εγινε παλι στην πολη τις τελευταιες ωρες βλεπω στο fb χαμος γινεται
μυνησεις,διαγραφες απο σωματεια,αστυνομικα τμηματα,παρεμβαση δημαρχου
α τευταια ειχαμε και παρεμβαση απ την εξαφανισμενη προεδρο
ωραια προεδρος και αυτη απο τοτε που εγινε χαμος με τα κυνηγητα κατω εχει εξαφανιστει απο την πιατσα λακισε πρωτη
ωραια προεδρος και αυτη απο τοτε που εγινε χαμος με τα κυνηγητα κατω εχει εξαφανιστει απο την πιατσα λακισε πρωτη
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το αστειο π ειναι ρε γιατρε?τι εγινε παλι στην πολη τις τελευταιες ωρες βλεπω στο fb χαμος γινεται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K