Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
τι εγινε παλι στην πολη τις τελευταιες ωρες βλεπω στο fb χαμος γινεται :grin: :grin:
μυνησεις,διαγραφες απο σωματεια,αστυνομικα τμηματα,παρεμβαση δημαρχου :grin:
α τευταια ειχαμε και παρεμβαση απ την εξαφανισμενη προεδρο
ωραια προεδρος και αυτη απο τοτε που εγινε χαμος με τα κυνηγητα κατω εχει εξαφανιστει απο την πιατσα λακισε πρωτη :2funny: :2funny: :2funny:
τα εχεις ρε ολα τα προφιλ ή να στα στειλω??... :birdman:
μια φορα εψαχνα κατι ασχετο εντελως και ανακαλυψα τελοσπαντων μια τρανς της πιατσας.Ψαχνοντας φωτογραφιες και φιλους και φιλους φιλων ξετρυπωσα περι τα 15 προφιλ απο τρανς απο Οπαπ ειδικα σχεδον ολες

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.246
:kissass: χα χα χα χα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 33

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
τα εχεις ρε ολα τα προφιλ ή να στα στειλω??... :birdman:
μια φορα εψαχνα κατι ασχετο εντελως και ανακαλυψα τελοσπαντων μια τρανς της πιατσας.Ψαχνοντας φωτογραφιες και φιλους και φιλους φιλων ξετρυπωσα περι τα 15 προφιλ απο τρανς απο Οπαπ ειδικα σχεδον ολες
τα εχω ολα ρε εννοειτε :grin: :grin:
απλως μερικες το παιζουν υπερ ανω και δεν κανουν λεει αντ σε ψευτικα προφιλ,λες και αυτες ειναι με μη ψευτικα προφιλ :grin: :grin:
για αυτο κυριες να προσεχετε σε ποιους μιλατε πως μιλατε και τι λετε γιατι παντου καραδοκει ενας αλεφαντος ενας πατσινο κτλ :2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Αλεφαντε...Αλ Πατσινο....απο  Ροδο :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
για σου και σε σενα αλεξια
για πες μας λοιπον ποιος πειραξε την φιλη σου τι νικολ??
α και πες της οτι ειναι πολυ γιδι στη συμπεριφορα της :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
για σου και σε σενα αλεξια
για πες μας λοιπον ποιος πειραξε την φιλη σου τι νικολ??
α και πες της οτι ειναι πολυ γιδι στη συμπεριφορα της :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Διαβασα  μονο  την  πρωτη  σειρα.....τον  χαιρετισμο  σου
Ροδο  ειμαι  1000χλ  μακρια  ...που  να  ξερω  ποιος  την  πειραξε.....
Για  την  συμπεριφορα  της....εσυ  αποφανθηκες....
Μα  κι  αυτο...τελευταια  που  ημουν  Φινλανδια...τωρα  με  το  που  εφυγα....γενικα  οταν  απουσιαζω, αναταραχες,προστριβες,φασαριες..
Τι  να  πω....Μια  αναμπουμπουλα.....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
Διαβασα  μονο  την  πρωτη  σειρα.....τον  χαιρετισμο  σου
Ροδο  ειμαι  1000χλ  μακρια  ...που  να  ξερω  ποιος  την  πειραξε.....
Για  την  συμπεριφορα  της....εσυ  αποφανθηκες....
Μα  κι  αυτο...τελευταια   που  ημουν  Φινλανδια...τωρα  με  το  που  εφυγα....γενικα  οταν  απουσιαζω, αναταραχες,προστριβες,φασαριες..
Τι  να  πω....Μια  αναμπουμπουλα.....
ε τωρα κατι ξερεις για το τι εγινε :idiot: :idiot:
οσο για την τριτη σειρα που σου γραφω δεν εχει καμια σχεση με τα γεγονοτα  σου κανω μια γενικη τοποθετηση

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μαγκεσ προσφατα ητανε στην λαρισα την δοκιμασα και απογοητευτηκα .
μακρια ο ορισμοσ τησ ξεπετασ 40 ε για 10 λεπτα δεν ξερω πωσ κρατηθηκα ειλικρινα συναγωνιστεσ ημουν ετιμοσ να την αρχισω στα μπουκετα.ακομα κλαιω τα 40ε.

lia(1)

Trans
Εγγρ.
26 Οκτ 2010
Like
1.246
Τελικά βρήκα τι θα ντυθω τις αποκριες θα πάρω το pretty bra το pretty colant  και το pretty pants και θα ντυθω pretty woman  :2funny: :2funny: :2funny:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Καλοοοοοοο

pretty LIA!!!!!!
lets dance!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
αυτη η φωτο αφιερωμενη στην ΄΄κυρια΄΄ που αποκαλεσα χθες λιαν επιεικως γιδι γιατι στο πολυ ΄΄δημοκρατικο΄΄ fb μου αφιερωσε μια αλλη φωτο :jerking: :jerking:
και το καλυτερο ειναι οτι αποκαλεσε το το εδω σαιτ ''κουτσοπολιστικο''
της λεω λοιπον της γιδας :grin: να μην διαβαζει τετοιου ειδους σαιτ, αν και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα σκασει μυτη καποιος με μισο η 3/4 του μυνηματος και θα λεει τι ομορφη που ειναι και τι μεγαλειωδες κρεβατι κανει :rockon: :rockon:
και τοτε θα βγει ο αλεφαντος και θα πει ποιο αναλυτικα γιατι ειναι ΓΙΔΙ.....
για να δουμε μερικες που πουλατε τσαμπα μαγκιες κατω,το ιδιο τσαμπα τις πουλαμε και εμεις απο δω χαριν στην ελευθερια εκφρασης που μας παρεχει το σαιτ εναντι αλλων

Συνημμένα

• gida.jpg
    gida.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 20

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.721
Πόντοι
606
αυτη η φωτο αφιερωμενη στην ΄΄κυρια΄΄ που αποκαλεσα χθες λιαν επιεικως γιδι γιατι στο πολυ ΄΄δημοκρατικο΄΄ fb μου αφιερωσε μια αλλη φωτο :jerking: :jerking:
της λεω λοιπον της γιδας :grin: να μην διαβαζει τετοιου ειδους σαιτ, αν και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα σκασει μυτη καποιος με μισο η 3/4 του μυνηματος και θα λεει τι ομορφη που ειναι και τι μεγαλειωδες κρεβατι κανει :rockon: :rockon:
για να δουμε μερικες που πουλατε τσαμπα μαγκιες κατω,το ιδιο τσαμπα τις πουλαμε και εμεις απο δω χαριν στην ελευθερια εκφρασης που μας παρεχει το σαιτ εναντι αλλων
θελει κομμωτηριο το μωρο μεγαλε..

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για πρόβατο το κόβω όχι γίδα  :zfuck:

vargburz

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Πού τον θυμήθηκες αυτόν ρε coach;Δεν τον είχαν μπουζουριάσει για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού ή κάτι παρόμοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom