Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
dimwhoo φιλαρακι εισαι καλα?
χθες βραδυ σχετικα νωρις κατα τις 1:45 :grin: εμφανιση μεγαλη της νανσυς φιλτατε πατσινο :grin: :grin:
αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εκτος απο το φυσικο μεγαλειο της εμφανισεις της(αυτα να βλεπουν καποιες που κανουν καθε μηνα απο μια πλαστικη και σε λιγο καιρο θα γινουν σαν αγελαδες απο την πολυ σιλικονη με τα βυζια και τον κωλο να σκουπιζουν την ασφαλτο)
εκεινο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι αν δεν τυχη να συχρονιστης με τα φαναρια στο επομενο περασμα την εχασες :S
τουτο συμβαινει κατα τον αλεφαντο για δυο λογους,ενα οτι μιλαμε για μια γυναικα-μοντελο κατα 90% καθως επισης η σπανιοτητα των εμφανισεων της δεν την εχουν κανει κανει αναλωσιμη
αυτο που ειδα λοιπον χθες με την εν λογω κυρια το εχω ξαναδει μονο με την βουλγαρα ασανοβα
αρα η κυρια κατατασεται αυτοματα στην κατηγορια ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ :rockon: :rockon:
ταδε εφη αλεφαντος ο μεγας
Καρντασι μ' καλή χρονιά
καποιο επεισοδιο πρεπει να έχασα η άνοια βλεπεις για ποια νανσυ λέμε?

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχεις δικιο η αλλη ειναι η Lia. αναμεσα σε λια και ρια ποια επιλεγουμε?

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
ναι εχεις δικιο η αλλη ειναι η Lia. αναμεσα σε λια και ρια ποια επιλεγουμε?
Ομορφες και οι δύο. Εξαρταται τι τραβαει ο οργανισμός σου. Η βασικότερη διαφορά είναι οτι η Ρια είναι καθαρα παθητική.

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ομορφες και οι δύο. Εξαρταται τι τραβαει ο οργανισμός σου. Η βασικότερη διαφορά είναι οτι η Ρια είναι καθαρα παθητική.
μου κανει εντυπωση που για τ ρια δεν εχει γραφτει κανονικη κριτικη

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Έλα ρε Dimwhoo απο αυτές τις 2 αυτή είναι η μοναδική διαφορά που βρίσκεις ???????? γρήγορα στον Αλε για ταχύρυθμα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Καρντασι μ' καλή χρονιά
καποιο επεισοδιο πρεπει να έχασα η άνοια βλεπεις για ποια νανσυ λέμε?
ελα ρε φιλε δεν θυμασε που λεγαμε παλια για μια στην 26ης ξανθια και μαλωναμε αν ειναι υπαρκτο προσωπο η οχι?
μια πολυ με την κελλη απο μακρια απλως κανει πολυ σπανιες εμφανισεις

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Που είσαι ρε Αλενταδορε? Ρώτα τον SLK είναι φιλαράκια...οσο για την Νάνσυ όποιος βγαίνει στα trendy μαγαζιά της πόλης μας με καλή χορευτική ξένη μουσική μπορεί να την πετύχει και εκεί. Έχει τρέλα με την καλή μουσική και πολύ καλό γούστο...τέλος είναι κορμί θανατηφόρο μιας και για χρόνια χόρευε στα μαγαζιά...(έστω και για λίγο) και φυσικά πολύ καλές φίλες με την Φιόνα μας.... :rolleyes: :rolleyes:

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Ασκεί το επάγγελμα σε κάποια εστία η μόνο επί του οδοστρώματος και περιθωρίων αυτού. Και εις την περίπτωση θετικής απαντησεως ως προς το εστία εχουμε οιονδήποτε τροπο επικοινωνίας μετά της καλονής "κορασίδος". Θα ήμουν ευγνωμων προς τους συναγωνιστας που θα σπευσουν εις βοηθεια μου.

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060
Έλα ρε Dimwhoo απο αυτές τις 2 αυτή είναι η μοναδική διαφορά που βρίσκεις ???????? γρήγορα στον Αλε για ταχύρυθμα.
Castel και σύ όπως και όλοι γνωριζουμε οτι για την πρωτη φορα αυτη ειναι η πιο βασική διαφορά.

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Castel και σύ όπως και όλοι γνωριζουμε οτι για την πρωτη φορα αυτη ειναι η πιο βασική διαφορά.
για τη δευτερη φορα ποια ειανι η αλλη διαφορα? πηγα στην ρια. και περασα πολυ καλα. φαινεται γαματο ατομο. μ φερθηκε τελεια. ειναι πολυ καλη κ ομιλιτικη. δε ξερω αν ετσι ειανι σε ολους

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ασκεί το επάγγελμα σε κάποια εστία η μόνο επί του οδοστρώματος και περιθωρίων αυτού. Και εις την περίπτωση θετικής απαντησεως ως προς το εστία εχουμε οιονδήποτε τροπο επικοινωνίας μετά της καλονής "κορασίδος". Θα ήμουν ευγνωμων προς τους συναγωνιστας που θα σπευσουν εις βοηθεια μου.
μπα φιλος πρεπει να την πετυχεις κατω αλλιως δεν παιζει φαση απο τηλ
μου ελεγε σε πμ προχθες δε, συναγωνιστης, οτι ενω του ειχε δωσει η ιδια το τηλ σε παλιοτερη συνευρεση,οταν την πηρε τηλ μετα απο καιρο εκανε τα κλασσικα σε τετοιες περιπτωσεις
ποιος εισαι?
που βρηκες το τηλ μου κτλ
αρα πρεπει να την πετυχεις κατω και αν την προλαβεις τοτε να κανεις το θεμα :rockon: :rockon:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
2 παρατηρησεις κατα την προχθεσινη βολτα
τον τελευταιο καιρο γνωστη κυρια κατεβαινει κατω και οταν ειναι εκτος αυτοκινητου θα τι δειτε με την πλατη γυρισμενη στο δρομο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε για φοβερο φαινομενο πρωτη φορα το βλεπουμε στα τοσο χρονια και να πεις οτι ειναι καμια ασχημομουρα παει και ερχεται :S :S

castell εντοπισα το θεμα εκει στην περιοχη που θυμησει καμπουλ :grin: :grin:
αλλα ειναι απο την αλλη μερια δλδ δεν στριβεις δεξια αλλα αριστερα οπως παει ο δρομος
το δε θεαμα απο τα 2-3 παρατραγουδα απλως αποκρουστικο στο συνολο :rockon: :rockon:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
2 παρατηρησεις κατα την προχθεσινη βολτα
τον τελευταιο καιρο γνωστη κυρια κατεβαινει κατω και οταν ειναι εκτος αυτοκινητου θα τι δειτε με την πλατη γυρισμενη στο δρομο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε για φοβερο φαινομενο πρωτη φορα το βλεπουμε στα τοσο χρονια και να πεις οτι ειναι καμια ασχημομουρα παει και ερχεται :S :S
πουτανε !

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Όσο για αυτά που γνωρίζω ένα έχω να πω Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα ...

Ρε Αλενταδώρε αφού σου το είχα πεί ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!! έλα μεταξί μας τώρα πες αλήθεια στο μάθημα στο GIS αντέγραψες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εγώ όταν πέρασα πρώτη φορά δεν το πίστευα με αυτά που έβλεπα !!!!!  :new_shocked: :new_shocked: στο 2-3ο πέρασμα όταν πια το εμπέδωσα θυμήθηκα αυτό που έλεγες ότι ο κάθε πικραμένος που παρακαλούσε φόρεσε μια περούκα και τις 12 ποντες (σε νούμερο 44) και προσφέρει θέαμα και γέλιο !!!  :headbang: :headbang: πρέπει να είναι κανεις πολύ σκληροπυρηνικός για να κάνει βόλτα απο εκεί.

@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177

@ Ρε συ Νίνα μην με βρίζεις κάθε φορά που περνάω...στεναχωριέμαι.
[/quote]

ρε μαναρι !!! !!! δεν περνας απλα ! περνας 100 φορες !!! και δεν βριζω απλος λεω πουτανακι !

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Απλά για την ενημέρωση των συναγωνιστών δουλεύω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom