Έλα ρε φίλος ... λοιπόν περιμένω περιγραφή...Χαιρετώ Castell!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Ρε μάγκες, έχετε καμια πληροφορία για το που βρίσκεται αυτή η γκόμενα??
Κάποτε ήτανε στα μέρη μας στην Θεσσαλονίκη..
karakapsouris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
αν την δεις εξω ανετα την περνας για γυναικα.εχει χαθει εδω και κανα οχταμηνο περιππου.ρωτησα και εγω αν ξερει κανενας κατι παραπανω,αλλα κανεις δεν εγραψε.Ρε μάγκες, έχετε καμια πληροφορία για το που βρίσκεται αυτή η γκόμενα??
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
σε καμια βουλγαρια θανε μωρε θα ξανασκασει σιγουρα θελω να πιστευω αυτες παν κ ρχονταιαν την δεις εξω ανετα την περνας για γυναικα.εχει χαθει εδω και κανα οχταμηνο περιππου.ρωτησα και εγω αν ξερει κανενας κατι παραπανω,αλλα κανεις δεν εγραψε.
Τηλέφωνο έχω, αλλά εδώ και μήνες είναι κλειστό.
Νομίζω το καλοκαίρι την είχα βρει τελευταία φορά...
Κατά τα άλλα, προσπάθησα να επικοινωνήσω από εδώ:
αλλά δεν απάντησε.
Αν την βρεις σφύρα
αλλά δεν απάντησε.
Αν την βρεις σφύρα
βουλγαρια ειναι τσακαλια...δεν την βλεπω να ξαναερχετε για δουλειες εδω...Τηλέφωνο έχω, αλλά εδώ και μήνες είναι κλειστό.
αλλά δεν απάντησε.
Αν την βρεις σφύρα
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Για andrea δες στην καρτελα transexual για mayara πολυ μωρό, εμενα μου αρεσε παρα πολυ περασα τέλεια, αλλα ξερεις αυτό ειναι υποκειμενικό, σε καθε περίπτωση φεύγει σήμερα στις 16:00.Καμία αναφορά. Για antrea Kai mayra?και οι δυο φαίνονται φανταστικές η κανένα βίντεο ,εγω δεν μπόρεσα να βρω κατι
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
dimwhoo φιλαρακι εισαι καλα?
χθες βραδυ σχετικα νωρις κατα τις 1:45 εμφανιση μεγαλη της νανσυς φιλτατε πατσινο
αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εκτος απο το φυσικο μεγαλειο της εμφανισεις της(αυτα να βλεπουν καποιες που κανουν καθε μηνα απο μια πλαστικη και σε λιγο καιρο θα γινουν σαν αγελαδες απο την πολυ σιλικονη με τα βυζια και τον κωλο να σκουπιζουν την ασφαλτο)
εκεινο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι αν δεν τυχη να συχρονιστης με τα φαναρια στο επομενο περασμα την εχασες :S
τουτο συμβαινει κατα τον αλεφαντο για δυο λογους,ενα οτι μιλαμε για μια γυναικα-μοντελο κατα 90% καθως επισης η σπανιοτητα των εμφανισεων της δεν την εχουν κανει κανει αναλωσιμη
αυτο που ειδα λοιπον χθες με την εν λογω κυρια το εχω ξαναδει μονο με την βουλγαρα ασανοβα
αρα η κυρια κατατασεται αυτοματα στην κατηγορια ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ταδε εφη αλεφαντος ο μεγας
χθες βραδυ σχετικα νωρις κατα τις 1:45 εμφανιση μεγαλη της νανσυς φιλτατε πατσινο
αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εκτος απο το φυσικο μεγαλειο της εμφανισεις της(αυτα να βλεπουν καποιες που κανουν καθε μηνα απο μια πλαστικη και σε λιγο καιρο θα γινουν σαν αγελαδες απο την πολυ σιλικονη με τα βυζια και τον κωλο να σκουπιζουν την ασφαλτο)
εκεινο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι οτι αν δεν τυχη να συχρονιστης με τα φαναρια στο επομενο περασμα την εχασες :S
τουτο συμβαινει κατα τον αλεφαντο για δυο λογους,ενα οτι μιλαμε για μια γυναικα-μοντελο κατα 90% καθως επισης η σπανιοτητα των εμφανισεων της δεν την εχουν κανει κανει αναλωσιμη
αυτο που ειδα λοιπον χθες με την εν λογω κυρια το εχω ξαναδει μονο με την βουλγαρα ασανοβα
αρα η κυρια κατατασεται αυτοματα στην κατηγορια ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ταδε εφη αλεφαντος ο μεγας
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Έχετε πληροφορίες για την κυρία;
nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος στη παρεα σας . Μεχρι σμρ δεν ειχα ιδιαιτερες εμπειριες με τρανς αλλα απο δς κ περα σιγουρα θα εχω. ειμαι αναμεσα στην liberty και στην ρια(και οι δυο ελευθεριες ) . Αλλα δε ξερω τι να επιλεξω. Δωστε συμβουλη γτ απο σμρ κ ολας σκεφτομαι ν κανω το κηνύγι μ!
καποτε ηταν Αθηνα μονιμα τωρα ειναι Σαλονικα! καπου καπου κατεβενει ATHENS και σε μια περιπτωση απο αυτες την πειρα και βρεθηκαμε στον κολωνο. ψηλη! τουμπανο! με μεγαλα βυζια και καλο εργαλειο! ηταν ευγενικη και ανετη με τον χρονο.... την εκανα και εχυσε και αυτη απο καυλα! καλη εμπειρια.... οι Αθηναιοι θα την ξερουν καλα μιας και εβγενε Λεωφ.Καβαλας πριν καπια χρονια......
Έχετε πληροφορίες για την κυρία;
Pootie-tang
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ πολύ Perierge.
nikosgewrgiou
Μέλος