n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ποια ειναι στα 50?στα 50 ειναι νομιζω!
ποια ειναι στα 50?στα 50 ειναι νομιζω!
η ατοφια ξανθια στελλα στα 50 ειναι η προσφατος ξανθια φοξ ειναι για τα πανηγυριαη στελλα ειμαι σχεδον σιγουρος την ειχα τηλ πριν κανα μηνα!
παρ την κανενα τηλεφωνο να γελασειςγια την ατοφια λεμε!!η fox τοσο για τα πανυγιρια?
μια φιονα κατα τις 11 την πετυχαινεις χωρις ρισκολογικα θα τιμησω στελλα με ρισκο φισικα!!στη πιατσα απο νωρις παιζει να χει τπτ?δλδ αν παω σε καμια ωρα?
η πρωτη ειναι στα μετρα σου με τα διπλα λεφτα απο την ντιανα απ τι λενε οι συντροφοιγια την jessika παντος δεν ακουσα τα καλυτερα παντως(σαν ενεργητικη). για nikol και victoria τι ξερετε?
στα πενηντα και αυτη στο χορο της...την εφαγε η κριση,επιτελους κοιταξε και λιγο στον πλανιτη Γημια φιονα κατα τις 11 την πετυχαινεις χωρις ρισκο
πρεπει να εισαι μεγας παζαρτζης δικε μου γιατι καποιος μου ελεγε δεν κατεβαινει απο τα 70 με τπτστα πενηντα και αυτη στο χορο της...την εφαγε η κριση,επιτελους κοιταξε και λιγο στον πλανιτη Γη
Ισχύει αυτό. Ανοίγει η πόρτα και σε δευτερόλεπτα αρχίζει το πάρτι. Προκαταρτικά μηδέν. Καλό σεξ αλλά λίγο. Σε μισή ώρα max η πόρτα ξανανοίγει και φεύγεις 50 ευρώ ελαφρύτερος.για jessika εμαθα οτι εχει λειτουργικο εργαλειο αλλα τελειωνει πολυ γρηγορα και αυτο με χαλασε πολυ....