Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
βολτα εχθες...απο νωρις ειχε λιγη κινηση..κλασικα στις θεσεις τους!ειπα να δωσω μια πιπα τη νανα γιατι με καυλωσε και με δικαιωσε...πολυ καλη πιπα,μεσα στη τρελη καυλα!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
βολτα εχθες...απο νωρις ειχε λιγη κινηση..κλασικα στις θεσεις τους!ειπα να δωσω μια πιπα τη νανα γιατι με καυλωσε και με δικαιωσε...πολυ καλη πιπα,μεσα στη τρελη καυλα!!
η τρελη :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
και εμενα 70 μου ειπε για το σπιτι και 30 στο αυτοκινητο ,ειχα ετοιμο ενα πενηνταρικο στο καθισμα του συνοδηγου να φαινεται  και απλα την ρωτησα τι μπορουμε να κανουμε με το πενηνταρι  και μου λεει παμε σπιτι(καλιο πεντε και στο χερι :grin:  )
σκυλε μαυρε maldi χειροτερος απ τον αλεφαντο εισαι ρε συ :2funny: :2funny:
εχω κανει και εγω παπαδες αλλα σε τετοιο σημειο ρε παιχτη δεν εφτασα με τπτ σου λεω :grin: :grin:
εσυ ρε εχεις ξεπερασει και τον μικρο τον μουτζαχεντιν που εχουμε εδω, που ειναι για ειδικες (παθητικες :grin:) αποστολες και τον θεωρουσα μεγα παζαρτζη :rockon: :rockon:
γενικα επειδη ειδα οτι ανοιξε και θρεντ ριξτε τις τιμες ενα θα πω,οτι στο παζαρι δεν υπαρχει κανονας υπαρχει βεβαια μια στανταρ υποθεση που πετυχαινει κατα 60-70% αλλα απο κει και περα ειναι θεμα αυτοσχεδιασμου καθαρα και ο maldi εκανε μεγαλη ιστορια στο συγκεκριμενο ζητημα :rockon: :rockon: :rockon:

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
δεν ξερω...... εχουν λεει και ιστοσελιδα! :huh: :o

photiusg

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ τον αλέφαντο που προωθεί το αίτημά μου... το τηλέφωνο της Ρόζας, το ξέρει κανείς;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Χαιρετώ τον αλέφαντο που προωθεί το αίτημά μου... το τηλέφωνο της Ρόζας, το ξέρει κανείς;
εισαι θεος ηλιος μοναδικος δικε μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πολυ πουτανα ψυχη τε και σωματι που δεν δεινει το κωλο τηλεφωνο της γιατρε :rockon: :rockon:

βοηθηστε το photiusg επιτελους!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
γιατί το άλλο..."Κάνουμε αυστηρά λίγες και επιλεκτικές εμφανίσεις"  :2funny: :2funny:

Aυτο το πιστευω ,τελειωσαν οι μαλακες με τιν κριση,ποιος να πατησει εκει?ακομα δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που βλεπω,και τι λεει? ΞΑΝΘΕΣ??????? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΙς ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟΥΣΕς δεν θα αλαξουν περουκα?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Aυτο το πιστευω ,τελειωσαν οι μαλακες με τιν κριση,ποιος να πατησει εκει?ακομα δεν μπορω να το πιστεψω αυτο που βλεπω,και τι λεει? ΞΑΝΘΕΣ??????? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΙς ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΟΥΣΕς δεν θα αλαξουν περουκα?
Ζήτησε κουρούπα τύπε!  :grin:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
SLK200 Που χάθηκες εσύ ρε φίλε ? χρόνια και ζαμάνια και μιας και είδα ότι έγραψες λέω κάτσε να πω μια καλησπέρα...ακόμη μια "Elinobraziliana" για σένα που έχεις ειδίκευση στα εισαγόμενα  :) :)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
SLK200 Που χάθηκες εσύ ρε φίλε ? χρόνια και ζαμάνια και μιας και είδα ότι έγραψες λέω κάτσε να πω μια καλησπέρα...ακόμη μια "Elinobraziliana" για σένα που έχεις ειδίκευση στα εισαγόμενα  :) :)
αυτη ρε βραζιλιανα απ την κοζανη ειναι ρε μην ασχολειστε :grin: :grin: :grin:
ο slk τα λεει ωραια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26

Φιλε μου Castell μπαινω καθημερινα,βλεπεις πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι  :2funny:,την ειδα την βραζιλιανα αλλα κατι δεν μου καθεται οποτε περιμενω την κυριακη αυτην και για να προλαβω τους πικροχωλους λεβεντες εδω μεσα την θελω μονο παθητικη (θελω να περπαταω κανονικα ολη την επομενη εβδομαδα  :2funny:)

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
401
Πόντοι
26
:s&m_3:

Thanks Mega ,εχεις καλή ενημέρωση ,πλέον δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά για τα εγχώρια  οπότε τα διαβάζω απο εσένα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Δηλαδή ρε Αλέντορα θες να μας πεις ότι αν ο εκλεκτός συναγωνιστής SLK κάνει βίζιτα στην εν λόγο βραζιλιάνα δεν θα συνεννοηθούν στα Πορτογαλικά? ?  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!! :2funny: :2funny:

Λοιπόν επι του θέματος δεν είδα να γράφεις τίποτα έστω ένα σχόλιο  :rolleyes: :rolleyes:...Ασε λοιπόν τον πρόλογο και μην κάνεις τον Αλέκο...λέγε τι ξέρεις μιας και είδα ότι έχουμε δυναμικό COME BACK

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom